• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

canım önceliklee hoşgeldin aramıza :) aliexpresse bende cok bakınıyorum görümcem cok alışveriş yapıyo ürünleri cok güzel ve sıkntısız geliyo bende kına ve nikah için hediyelik şeyleri oradan bakıyorum :)
günaydın canım hoşbuldım:KK52: tamam canım güvenilir bi site mi merak ettim de güzel şeyler var heveslendim :KK37:

kaç kişiye dağıacaksın canım

canım 200 kişi olarak hesapladıydık aslında kına içindi ama çok pahalı olunca nişanda dağıtılabilir dedim ama vazgeçtim

hediyelik eşyalar 1600 lira mı ne alıyosun kuzum öyle seno_O:KK57:

evet o kadar maalesef ama çok güzellerdi canım
1600 lira çokmş canım
benim 50 kutu şişe sabun gül suyu gıda boyası... 120-130 lira tutuyor...
aynalı yüzük yükseltilerimide kendim yapıcam normalde onlarda onlarda 100 lira bana en fazla 15-20 liraya mal oluyor makası ile beraber...
494b86f1be8af4f7b7b62559f2b6a77a.jpg
bak böyle olucak kalpler kare olucak ve üstünde yazılar olmıycak :) makasımıda böyle yapıcam :)

o yükselticileri nasıl yapacaksın canım

Markafoniden 2 sefer aldım ikisinde de kırık çıktı, cicilibicili biraz pahalı ama napiim daha güvenilir en azından müşteri ile birebir ilgileniyorlar.

Sağol canım, hep doktordayım zaten, bir kere mide bağırsak florası bozuldu ya onun düzelmesi zaman alacak gibi..

dikkat et kendne canım

günaydın kızlar.

alixexpresse nsl alışveriş yapıyorsunuz ben hç anlamıyorum siteyi ing. yok bende:(

Çok fazla canım evde kendin yaparsın bende öyle düşünüyorum. Hem emek verince daha kıymetli olur zevk alırsın hemde nerdeyse dışarda nişan için mekan parası o ne öyle :stop:

Nasıl bir şey yaptın canım anlamadım? Resmi var mı?

evet haklısın canım bende vazgeçtm onlardan

günaydın canım hoşbuldım:KK52: tamam canım güvenilir bi site mi merak ettim de güzel şeyler var heveslendim :KK37:
satıcıları farklılık gösteriyo sanırım ama hiç problem yaşayan duymadım ben canım ilk başlarda ucuz seyler almaya bak biz öyle yaptık bn gelinlik bile beğendim almayıda düşünüyorm riske girip :)

Günaydın kızlaaarr nasıl geçti haftasonlarınızzz :)
günaydın kuzum evdeydim ben ders çalıştım sen naptın haftasonu :)
o yükselticileri nasıl yapacaksın canım
aynaları kestirdim canım kare olarak
bulaşık süngerleri var ya onlarıda aynanın ölçüsüne göre kesip kutu kaplama tekniği ile saten beyaz kumaşla kaplıycam aynayı üstüne yapıştırcam beyaz kurdeleden fiyonk yapıcam :)

bulaşık süngerleri var ya onlarıda aynanın ölçüsüne göre kesip kutu kaplama tekniği ile saten beyaz kumaşla kaplıycam aynayı üstüne yapıştırcam beyaz kurdeleden fiyonk yapıcam :)
bende bu haftaspnu bol bol yattım walla canım dinlendim akşam da bi sinema yaptık geldik bitti haftasnu :) senin şu becerikliliğine hayranım walla hayalseverrr hayalseverrr :)

aa çok mantıklı iyiymiş h aklıma gelmezid benim bu

http://www.aliexpress.com/ canım sayfayı aç sağ üst köşede ship to ile başlayan language yazan bi yer var oraya tıkla dili seçin olcak türkçe var işaretle onu cevriliyo sayfa ozaman :)

tamam canım çok sağol bunun hesaplamasını nasıl yapıyorsunuz ,ilk defa grdiğim içn anlamadım birde güvenilir mi ya

ben okula gidiyorum kızlar akşam sabunlar ile beraber dönderim boş bırakmayın buralarıı :)

canım sıkılıyo ya uykum var bugün biter mi bir dünya iş var off

Hiç dinlenemedim hafta sonu bayramda da hiç dinlememiştim zaten :KK14:

Back