• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Maşallah :)) iyi günlerde kullan canım :)

teşekkürler bebişim:KK50: bi tane nevresimim vardı şimdi 4 oldu. 2tane de karaca home pamuk saten aldım mı tamamdır:KK49:

gelinlik modelini internetten beğenip yakındaki başka bir şehirde diktirsen olmaz mı ki:KK61:

onur 374.jpg
kızlar yükseltilerim henüz bitmedi ama paylaşıyım dedim :)
onur 376.jpg
vee sabunlarım :)

Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var. Sizce hangi ekmek bıçağı? Ben sanki ortakini beğendim.

bicak.jpg

sol taraftaki ilk bıçagı sevdim bende gerçi ortadakide güzel :)
ugraştırdı biraz süngerle düşündüğüm gibi olmadı tahta kestirip boyadık:KK70:

Bence çok güzel duruyor, daha da güzel olacak belli ki senin ellerinde :)

Ya ben de 1. ve 3. arasında kaldım ama karar veremiyorum. :/

bitan:KK14:e buyuk model sectim:KK53: tek renk seker pembesi olucak. Farkli renklerde olursa bi alan bidaha ister o potansiyel var bizimkilerde:KK11:

Birde dun gece evdeki renksiz rebul lavanta kolonyasina firca ucuyla kirmizi akrilik boya karistirdim, pembe oldu renk de vermedi elime doktum:KK53:

super ya:KK51: Bizde bugun mobilya baktik olmayan evimize fikir olsun diye, hemde aşkim istedi gidelim bakalim diye:oops:

Beylerbeyindeki yerin adi ne canim kapali salon mu?
Polis evi canım benim babam polis o yüzden biraz daha indirimli oluyor bize ama buna rağmen uygunda değil tabi

Eki Görüntüle 1268517 kızlar yükseltilerim henüz bitmedi ama paylaşıyım dedim :)
Eki Görüntüle 1268523 vee sabunlarım :)

anammm süper olmuş hatuunnn:KK71: bana cesaret veriyorsun valla, denemeye değer, ayna maliyetli oldu mu?. yada eminönünde cam kuğu gördüm ondan mı alsam dedim tanesi 1,5tl idi:KK51:

sabunlarımız galiba aynı, bende bu modeli seçtim (pembe olan) beyaz tülle sarıcak ve hanımeli kokusu istedim:KK37: birde sana etiket bastıracağın yeri buldun mu diye sorayım? nette baktım 20-25tl'ye geliyor, normal bi baskı merkezine sordum 6tl olur dedi:cool: bazı matbaalar kesimini yapmadan veriyormuş sen kendin kesiyormuşsun, yani a4 kağıdına yanyana sığdığı kadar basıp sana veriyormuş. 6tl diyen yer kesiyor mu bilmiyorum, sormayı unuttum:KK57: ama bu yerin camında özel günleriniz için etiket basılır yazıyordu bende ondan girdim tecrübeliler yani. telefonla arayıp sorayım:KK51:

Evet evet, bence de 1 :D

bence 3:KK50:

Polis evi canım benim babam polis o yüzden biraz daha indirimli oluyor bize ama buna rağmen uygunda değil tabi

ben düğün düşünmüyorum nikah sonrası yemek yada belki nikah salonunda kokteyl yapabiliriz. yapsaydım kır düğünü falan isterdim, ama ailemiz çok kalabalık, yemekli bir düğün yerine o parayla süper bi balayı yapalım diyoruz:KK60: ama asıl neden düğünleri sevmemem. pasta kesmece oynamaca falan sıkıyor beni.

tek korkumsa nikah çok kısa olduğundan gelinliğime doyamamak:mad:

bence 3:KK50:

ben düğün düşünmüyorum nikah sonrası yemek yada belki nikah salonunda kokteyl yapabiliriz. yapsaydım kır düğünü falan isterdim, ama ailemiz çok kalabalık, yemekli bir düğün yerine o parayla süper bi balayı yapalım diyoruz:KK60: ama asıl neden düğünleri sevmemem. pasta kesmece oynamaca falan sıkıyor beni.

tek korkumsa nikah çok kısa olduğundan gelinliğime doyamamak:mad:

Yaa ama şimdi beni ikilemde bırakıyorsunuz :KK20: Bir idi üç idi diye başlayacağım şimdik.. :p

Ben de düğüne yapılan masrafa acıyorum ve de hiiiiiç sevmem hatta sevmeyiz ama bizimkiler düğün ister zannımca.. :cool: Gelinliğine niye doyamayasın kız, valla ben evde giyer giyer dolaşırım :KK8:

anammm süper olmuş hatuunnn:KK71: bana cesaret veriyorsun valla, denemeye değer, ayna maliyetli oldu mu?. yada eminönünde cam kuğu gördüm ondan mı alsam dedim tanesi 1,5tl idi:KK51:

sabunlarımız galiba aynı, bende bu modeli seçtim (pembe olan) beyaz tülle sarıcak ve hanımeli kokusu istedim:KK37: birde sana etiket bastıracağın yeri buldun mu diye sorayım? nette baktım 20-25tl'ye geliyor, normal bi baskı merkezine sordum 6tl olur dedi:cool: bazı matbaalar kesimini yapmadan veriyormuş sen kendin kesiyormuşsun, yani a4 kağıdına yanyana sığdığı kadar basıp sana veriyormuş. 6tl diyen yer kesiyor mu bilmiyorum, sormayı unuttum:KK57: ama bu yerin camında özel günleriniz için etiket basılır yazıyordu bende ondan girdim tecrübeliler yani. telefonla arayıp sorayım:KK51:
bu kutuların bana toplam maliyeti 7 tl oldu kuzum aynayı ve tahtaları mobilyacıda kestirdim saolsun para almadılar boya 5 tl yapıştırıcı 2 tl :)
etiket işini henüz araştırmadım canım tam tarihi biliyim ona göre bastırcam :)

Benim aldıklarımın hepsi 80 tl civarı tuttu, çok uygun..

Annem farketmemiş, açıp bakmamış, iade süresi de geçti ben görene dek..

Bayramdan önce almıştım ben ordan cupcakeli bir tepsi :)
canım elden çıkarmak istiyorsan kampanyayı takip et yine aynı ürün gördüğünde sipariş et yeniyi kendine alırsın paslıyı hatalı diye iade gönderirsin:KK48:

Yaa ama şimdi beni ikilemde bırakıyorsunuz :KK20: Bir idi üç idi diye başlayacağım şimdik.. :p

Ben de düğüne yapılan masrafa acıyorum ve de hiiiiiç sevmem hatta sevmeyiz ama bizimkiler düğün ister zannımca.. :cool: Gelinliğine niye doyamayasın kız, valla ben evde giyer giyer dolaşırım :KK8:

valla biz maldivlere gitmek istiyoruz:KK23: benim sülalem geniş Allah eksikliklerini göstermesin, ama düğün olunca oynamıyorlar kös kös oturuyorlar kimisi çok kibirli insanları süzüyor kimisi niye ben oynıcakmışım önce başkası oynasın falan diyor:KK20: ee ben bu insanlara düğün yapmam yani, gerek yok. kendim de sevmiyorum, aşkım da sevmiyor:63:

gerçi sabahtan akşama kadar gelinlikle gezicem belki sıkılırım bile :confused:

gelinliği satın almayı mı düşünüyorsun:rolleyes:

bu kutuların bana toplam maliyeti 7 tl oldu kuzum aynayı ve tahtaları mobilyacıda kestirdim saolsun para almadılar boya 5 tl yapıştırıcı 2 tl :)
etiket işini henüz araştırmadım canım tam tarihi biliyim ona göre bastırcam :)

hayret bi konuya el atmamışsın:KK70: ben bu yüzük yükselticiye hevesleniyorum da tepsim bile yok. ben tepsi bulayım. şuan en büyük sorunum bu:mad:

Back