• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ya kızlar benim kafama takilan bisey var. Bu evde yapilan söz nisanda taki oluyor mu, ben asla isteyemem bisey alin diyemem. Ama ablam evlenirken sözde kayinvalideyle eniste bileklik takmislardi diye anlattim. Ben bisey alicak miyim bide. Saat alayim dedim alma diyor sevdicegim. Bizde nikahta alinir zaten ama teklif edeyim dedim. Simdi saat alirsak nikahta ne alicaz?

Ya kızlar benim kafama takilan bisey var. Bu evde yapilan söz nisanda taki oluyor mu, ben asla isteyemem bisey alin diyemem. Ama ablam evlenirken sözde kayinvalideyle eniste bileklik takmislardi diye anlattim. Ben bisey alicak miyim bide. Saat alayim dedim alma diyor sevdicegim. Bizde nikahta alinir zaten ama teklif edeyim dedim. Simdi saat alirsak nikahta ne alicaz?
canım oluyor en azından onların düşünüp ufak bir hediye takmaları lazm

Nişanda set alınmıyor mu? Ben öyle biliyorum.

merhaba gelin adaylarııı:D bende 2015 07.haziran geliniyimmm:D

Hoşgeldiiiiin :)

Takı oluyo cnm. Genelde set takilir nisanda. Ama dugunde takanlarda oluyo.benm nisanmda takildi. Nisanlima da saat alip taktik.artk dugunde birsey takmicaz ona. O nisanda takilsin istedi

merhaba gelin adaylarııı:D bende 2015 07.haziran geliniyimmm:D

kızlar ne hazırlıkları yapıyosunuz suan nerden baslasam bilemedim ya

Hosgeldin :) valla ben temmuzda ilk supurgemi ve utumu alarak basladim.simdi ne gorsem aliyorum. Peceteye kadar :D

Takı oluyo cnm. Genelde set takilir nisanda. Ama dugunde takanlarda oluyo.benm nisanmda takildi. Nisanlima da saat alip taktik.artk dugunde birsey takmicaz ona. O nisanda takilsin istedi

Ben altın set istemiyorum asla takmam onu, pırlanta set aldırırım mümkünse.. Benimkine de söylüyorum şimdiden ben altın sevmem diye pırlanta olur bak diyorum :P

Ben altın set istemiyorum asla takmam onu, pırlanta set aldırırım mümkünse.. Benimkine de söylüyorum şimdiden ben altın sevmem diye pırlanta olur bak diyorum :p
Bende sevmem ama tamamen yatirim gozuyle bakiuorum. Ev alicaz ilerde insallah .lazim olck :) pirlanta setler de cok pahali. Yani asla dusunmedim oyle bisi aldirmayi.tek taşım yeterli :p

bende aynı gün istiyorum, sabah erkenden gidelim akşamüstü de nikah olur dedim ama benim çekim konusunda isteklerim biraz fazla geldi aşkıma, ayrı gün yapalım çook yoruluruz dedio_O
Benimki de aynı şeyi diyor bende çok üşengecim yaa ne gerek var fazladan emek fazladan masraf efff :KK11:

Bende sevmem ama tamamen yatirim gozuyle bakiuorum. Ev alicaz ilerde insallah .lazim olck :) pirlanta setler de cok pahali. Yani asla dusunmedim oyle bisi aldirmayi.tek taşım yeterli :p

Pırlantayı bari takarım hiç değilse.. Ben de acırım aslında böyle konularda ama millet pişman oluyor sonra.. :P

Canım biz biraz gezecek bi yer istiyorz kapodakya istemioz. Zaten kış memleketteyiz. Uludağ istemiyoz o yüzden
Canım hava nasıl olur bilmiyorum ama doğu karadenizi öneririm (ısrarla akdeniz yada egeye göndermiyorum sizi :KK15:) Neysee belek çok güzeldi öyle hatırlıyorum kesinlikle tavsiye ederim yada turla her iki bölgeyi de gezin o da hoş olur hemde uygun olur fiyatlar kış sezonu nasılsa

Canım o gelenek göreneklere göre değişiyor ama nişanda büyükler ve yakınlar ufak tefek takıyorlar diye biliyorum ama sen bişey alma sevgiline o da sana almasın zaten. Damat bohçasında alınıyor damada saat.

Back