2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

teşekkürler bebişim bi tane nevresimim vardı şimdi 4 oldu. 2tane de karaca home pamuk saten aldım mı tamamdır

gelinlik modelini internetten beğenip yakındaki başka bir şehirde diktirsen olmaz mı ki
Satene dokunamam ki :) canım benim memlekette görüştüm bi tanıdık gelinlikci ile 10günde istediğin gelinliği dikerim dedi:))

Aynı şeyi bende düşünüyorum çünkü diktireceğim gelinliğe aşık oldum şimdiden 3-4 gün önce nikah yapmayı düşüüyoru o zamanda mı giysem acaba

Teşekkürler tatlım beden aynı oluyordur zaten

Çoğu standart beden, bana oluyor standartlar :)

canım elden çıkarmak istiyorsan kampanyayı takip et yine aynı ürün gördüğünde sipariş et yeniyi kendine alırsın paslıyı hatalı diye iade gönderirsin

Sende de ne cevherler varmış Ama yok almam artık ordan bir daha..

Bizim de hayalimiz İtalya.. İnşallah olur ya.. Gelinliği satın alırım gibi geliyor şimdilik ama bakalım daha çok var. :)

Kızlar bizim salonumuz tutuldu. Büyük salonlar 3000 civarı bizimki 600 kişilik 20poz salon fotosu 2şer adet. 3poz 4er adet stüdyo orkestra pasta meyve suyu 2kaset kamera çekimi meşale gelin yolu bi kaç bişe daha var ve 1500 lira:))

Şeytanlığa aklım sarıyo bazen elden çıkarmak için fikir canım aklıma başka bişey gelmedi de

çok ucuz bence canım hayırlı olsunn

Satene dokunamam ki :) canım benim memlekette görüştüm bi tanıdık gelinlikci ile 10günde istediğin gelinliği dikerim dedi:))

pamuk saten ama %100 saten değil e süpermiş modelini beğenip gidersin

salon çok ucuzmuş hangi şehirde canım acaba bir sıfır eksik mi yazdın

Aynı şeyi bende düşünüyorum çünkü diktireceğim gelinliğe aşık oldum şimdiden 3-4 gün önce nikah yapmayı düşüüyoru o zamanda mı giysem acaba

tatlım çekimleri de önce yapıyorlar ben gelinlik kirlenir diye korkuyorum bu konuya çözüm bulamadım hala

Bizim de hayalimiz İtalya.. İnşallah olur ya.. Gelinliği satın alırım gibi geliyor şimdilik ama bakalım daha çok var. :)

inşallah olur hayaller güzeldir bir çok hayalimiz gerçek oluyor, hiç mutlu olamayacağımı düşünürdüm, çok musmutluyum, evlilik fikri çok uzaktı şimdi çok yakında, en önemlisi de aşık olamıcam sanardım çok fena aşığım

her aşk bir mucize

aşkımı özledim çekilin yoldan gidiyorum

Yok canm direk 1500 :) bizim orda zatn çok pahalı değil:)) osmaniyede canım:))

Bu arada kızlar antalya yada egede önerebileceğiniz otel var mı:)

Çekimi önce yaptırmak istemiyorum ben makyajımı erken yaptırıp sonra çekime giderim akşamda düğün olur diye düşünüyorum ama hem makyajcım hemde fotoğrafçımla konuşmam lazım

Bu arada kızlar antalya yada egede önerebileceğiniz otel var mı:)
Canım kışın olacak ya düğünün denize giremeyeceksin nasıl bir balayı düşünüyorsun? Bir de kışın uludağ daha hoş olmaz mı? Bizim kışın evlenme ihtimalimiz vardı uludağı düşünüyorduk

Çekimi önce yaptırmak istemiyorum ben makyajımı erken yaptırıp sonra çekime giderim akşamda düğün olur diye düşünüyorum ama hem makyajcım hemde fotoğrafçımla konuşmam lazım

bende aynı gün istiyorum, sabah erkenden gidelim akşamüstü de nikah olur dedim ama benim çekim konusunda isteklerim biraz fazla geldi aşkıma, ayrı gün yapalım çook yoruluruz dedi

Canım biz biraz gezecek bi yer istiyorz kapodakya istemioz. Zaten kış memleketteyiz. Uludağ istemiyoz o yüzden

Tikabilla Ekmek bicaklarini bende gordum ve direk alsam ilkini alirim dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…