Satene dokunamam ki :) canım benim memlekette görüştüm bi tanıdık gelinlikci ile 10günde istediğin gelinliği dikerim dedi:))teşekkürler bebişimbi tane nevresimim vardı şimdi 4 oldu. 2tane de karaca home pamuk saten aldım mı tamamdır
gelinlik modelini internetten beğenip yakındaki başka bir şehirde diktirsen olmaz mı ki
bence 1 numara canım :)Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var. Sizce hangi ekmek bıçağı? Ben sanki ortakini beğendim.
Eki Görüntüle 1268525
güle güle kullan canım ne beceriklisin maşallahhEki Görüntüle 1268517 kızlar yükseltilerim henüz bitmedi ama paylaşıyım dedim :)
Eki Görüntüle 1268523 vee sabunlarım :)
Aynı şeyi bende düşünüyorum çünkü diktireceğim gelinliğe aşık oldum şimdidenanammm süper olmuş hatuunnnbana cesaret veriyorsun valla, denemeye değer, ayna maliyetli oldu mu?. yada eminönünde cam kuğu gördüm ondan mı alsam dedim tanesi 1,5tl idi
sabunlarımız galiba aynı, bende bu modeli seçtim (pembe olan) beyaz tülle sarıcak ve hanımeli kokusu istedimbirde sana etiket bastıracağın yeri buldun mu diye sorayım? nette baktım 20-25tl'ye geliyor, normal bi baskı merkezine sordum 6tl olur dedi bazı matbaalar kesimini yapmadan veriyormuş sen kendin kesiyormuşsun, yani a4 kağıdına yanyana sığdığı kadar basıp sana veriyormuş. 6tl diyen yer kesiyor mu bilmiyorum, sormayı unuttum ama bu yerin camında özel günleriniz için etiket basılır yazıyordu bende ondan girdim tecrübeliler yani. telefonla arayıp sorayım
bence 3
ben düğün düşünmüyorum nikah sonrası yemek yada belki nikah salonunda kokteyl yapabiliriz. yapsaydım kır düğünü falan isterdim, ama ailemiz çok kalabalık, yemekli bir düğün yerine o parayla süper bi balayı yapalım diyoruzama asıl neden düğünleri sevmemem. pasta kesmece oynamaca falan sıkıyor beni.
tek korkumsa nikah çok kısa olduğundan gelinliğime doyamamak
Teşekkürler tatlım beden aynı oluyordur zaten
canım elden çıkarmak istiyorsan kampanyayı takip et yine aynı ürün gördüğünde sipariş et yeniyi kendine alırsın paslıyı hatalı diye iade gönderirsin
valla biz maldivlere gitmek istiyoruzbenim sülalem geniş Allah eksikliklerini göstermesin, ama düğün olunca oynamıyorlar kös kös oturuyorlar kimisi çok kibirli insanları süzüyor kimisi niye ben oynıcakmışım önce başkası oynasın falan diyor ee ben bu insanlara düğün yapmam yani, gerek yok. kendim de sevmiyorum, aşkım da sevmiyor
gerçi sabahtan akşama kadar gelinlikle gezicem belki sıkılırım bile
gelinliği satın almayı mı düşünüyorsun
Şeytanlığa aklım sarıyo bazenÇoğu standart beden, bana oluyor standartlar :)
Sende de ne cevherler varmışAma yok almam artık ordan bir daha..
Bizim de hayalimiz İtalya.. İnşallah olur ya.. Gelinliği satın alırım gibi geliyor şimdilik ama bakalım daha çok var. :)
çok ucuz bence canım hayırlı olsunnKızlar bizim salonumuz tutuldu. Büyük salonlar 3000 civarı bizimki 600 kişilik 20poz salon fotosu 2şer adet. 3poz 4er adet stüdyo orkestra pasta meyve suyu 2kaset kamera çekimi meşale gelin yolu bi kaç bişe daha var ve 1500 lira:))
Satene dokunamam ki :) canım benim memlekette görüştüm bi tanıdık gelinlikci ile 10günde istediğin gelinliği dikerim dedi:))
Kızlar bizim salonumuz tutuldu. Büyük salonlar 3000 civarı bizimki 600 kişilik 20poz salon fotosu 2şer adet. 3poz 4er adet stüdyo orkestra pasta meyve suyu 2kaset kamera çekimi meşale gelin yolu bi kaç bişe daha var ve 1500 lira:))
Aynı şeyi bende düşünüyorum çünkü diktireceğim gelinliğe aşık oldum şimdiden3-4 gün önce nikah yapmayı düşüüyoru o zamanda mı giysem acaba
Bizim de hayalimiz İtalya.. İnşallah olur ya.. Gelinliği satın alırım gibi geliyor şimdilik ama bakalım daha çok var. :)
Yok canm direk 1500 :) bizim orda zatn çok pahalı değil:)) osmaniyede canım:))pamuk saten ama %100 saten değile süpermiş modelini beğenip gidersin
salon çok ucuzmuş hangi şehirde canımacaba bir sıfır eksik mi yazdın
tatlım çekimleri de önce yapıyorlar ben gelinlik kirlenir diye korkuyorumbu konuya çözüm bulamadım hala
inşallah olur hayaller güzeldirbir çok hayalimiz gerçek oluyor, hiç mutlu olamayacağımı düşünürdüm, çok musmutluyum, evlilik fikri çok uzaktı şimdi çok yakında, en önemlisi de aşık olamıcam sanardım çok fena aşığım
her aşk bir mucize
aşkımı özledim çekilin yoldan gidiyorum
Evet canım hatta bi tanıdık indirim yaptıramayınca salondaki pozları 30a çıkarmış. Ama bu adam hem fotoğrafcının emde salonun sahibi:)çok ucuz bence canım hayırlı olsunn
Çekimi önce yaptırmak istemiyorum ben makyajımı erken yaptırıp sonra çekime giderim akşamda düğün olur diye düşünüyorum ama hem makyajcım hemde fotoğrafçımla konuşmam lazımpamuk saten ama %100 saten değile süpermiş modelini beğenip gidersin
salon çok ucuzmuş hangi şehirde canımacaba bir sıfır eksik mi yazdın
tatlım çekimleri de önce yapıyorlar ben gelinlik kirlenir diye korkuyorumbu konuya çözüm bulamadım hala
inşallah olur hayaller güzeldirbir çok hayalimiz gerçek oluyor, hiç mutlu olamayacağımı düşünürdüm, çok musmutluyum, evlilik fikri çok uzaktı şimdi çok yakında, en önemlisi de aşık olamıcam sanardım çok fena aşığım
her aşk bir mucize
aşkımı özledim çekilin yoldan gidiyorum
Canım kışın olacak ya düğünün denize giremeyeceksin nasıl bir balayı düşünüyorsun? Bir de kışın uludağ daha hoş olmaz mı? Bizim kışın evlenme ihtimalimiz vardı uludağı düşünüyordukBu arada kızlar antalya yada egede önerebileceğiniz otel var mı:)
Çekimi önce yaptırmak istemiyorum ben makyajımı erken yaptırıp sonra çekime giderim akşamda düğün olur diye düşünüyorum ama hem makyajcım hemde fotoğrafçımla konuşmam lazım
Canım biz biraz gezecek bi yer istiyorz kapodakya istemioz. Zaten kış memleketteyiz. Uludağ istemiyoz o yüzdenCanım kışın olacak ya düğünün denize giremeyeceksin nasıl bir balayı düşünüyorsun? Bir de kışın uludağ daha hoş olmaz mı? Bizim kışın evlenme ihtimalimiz vardı uludağı düşünüyorduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?