• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Yok canım, ilk oldu. :)

markafoni den bir kere alışveriş yaptım baharat takımı göndermişlerdi pas tutmuş böyle pek beğenmiyorum markafoniyi ben trendyol çok güzel paketliyor canım trendyoldan güvenle alışveriş yapabilirsin

Günaydın kızlaaarr nasıl geçti haftasonlarınızzz :)

ben hiç dinlenemedim havalardan mıdır bilmiyorum ya heryerim ağrıyor ayaklarım sızlıyor bir halsizlik var aptal gibiyim canım ya
anneme bugün misafir gelecek diye dün poğça kek pasta yapıp hazırladım uğraşmasın diye. öyle geçti benim haftasonum

senin nasıl geçti

Ben de akşamı iple çekiyorum, bugün 7 saat dersim var. Mide için kullandigim ilaclar uyku yapıyor fena halde, sınıfta uyuyup kalacak gibi oluyorum. Ders anlatmaya mecalim yok kızlar.. Akşama görüşürüz :)

markafoni den bir kere alışveriş yaptım baharat takımı göndermişlerdi pas tutmuş böyle pek beğenmiyorum markafoniyi ben trendyol çok güzel paketliyor canım trendyoldan güvenle alışveriş yapabilirsin

Ay aynen canım ya, ben de kasık çatal bıçak seti aldım hem de 2 set aldım, incecik ve paslı gibi.. Onları elden çıkarmam lazım ama nasıl değerlendirebilirim bilmiyorum.

Alanlar çok memnun canım..

Ben cok begendim hatta dun gece gorunce hemen siteye girip babydoll falan yazdim aradim:KK48:

Fiyatlar da uygun geldi bana, senin eline gecsin benimde su söz alisverisim bitsin burdan biseyler aliyim:)

Istiyorum istiyorum istiyoruummmmm:mad:

A101 e cok guzel cupcake li tepsi gelmis :) kelebekli cam lokumluk recellik gibi seylerde var. Aldim hepsinden :) cok tatlilar

Ben cok begendim hatta dun gece gorunce hemen siteye girip babydoll falan yazdim aradim:KK48:

Fiyatlar da uygun geldi bana, senin eline gecsin benimde su söz alisverisim bitsin burdan biseyler aliyim:)

Istiyorum istiyorum istiyoruummmmm:mad:

Benim aldıklarımın hepsi 80 tl civarı tuttu, çok uygun..

Annem farketmemiş, açıp bakmamış, iade süresi de geçti ben görene dek..
A101 e cok guzel cupcake li tepsi gelmis :) kelebekli cam lokumluk recellik gibi seylerde var. Aldim hepsinden :) cok tatlilar

Bayramdan önce almıştım ben ordan cupcakeli bir tepsi :)

Kızlar selam :) napacam ben ya. Yine geldim yokluk şehrine :( haftasonu merkeze gitcez gelinlik bakacam tabi olay olmazsa. Uzaktan yapmak bu alışverişi ne zormuş ya:(

Back