• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

teşekkürler bebişim:KK50: bi tane nevresimim vardı şimdi 4 oldu. 2tane de karaca home pamuk saten aldım mı tamamdır:KK49:

gelinlik modelini internetten beğenip yakındaki başka bir şehirde diktirsen olmaz mı ki:KK61:
Satene dokunamam ki :) canım benim memlekette görüştüm bi tanıdık gelinlikci ile 10günde istediğin gelinliği dikerim dedi:))

anammm süper olmuş hatuunnn:KK71: bana cesaret veriyorsun valla, denemeye değer, ayna maliyetli oldu mu?. yada eminönünde cam kuğu gördüm ondan mı alsam dedim tanesi 1,5tl idi:KK51:

sabunlarımız galiba aynı, bende bu modeli seçtim (pembe olan) beyaz tülle sarıcak ve hanımeli kokusu istedim:KK37: birde sana etiket bastıracağın yeri buldun mu diye sorayım? nette baktım 20-25tl'ye geliyor, normal bi baskı merkezine sordum 6tl olur dedi:cool: bazı matbaalar kesimini yapmadan veriyormuş sen kendin kesiyormuşsun, yani a4 kağıdına yanyana sığdığı kadar basıp sana veriyormuş. 6tl diyen yer kesiyor mu bilmiyorum, sormayı unuttum:KK57: ama bu yerin camında özel günleriniz için etiket basılır yazıyordu bende ondan girdim tecrübeliler yani. telefonla arayıp sorayım:KK51:

bence 3:KK50:

ben düğün düşünmüyorum nikah sonrası yemek yada belki nikah salonunda kokteyl yapabiliriz. yapsaydım kır düğünü falan isterdim, ama ailemiz çok kalabalık, yemekli bir düğün yerine o parayla süper bi balayı yapalım diyoruz:KK60: ama asıl neden düğünleri sevmemem. pasta kesmece oynamaca falan sıkıyor beni.

tek korkumsa nikah çok kısa olduğundan gelinliğime doyamamak:mad:
Aynı şeyi bende düşünüyorum çünkü diktireceğim gelinliğe aşık oldum şimdiden :KK68: 3-4 gün önce nikah yapmayı düşüüyoru o zamanda mı giysem acaba o_O

Teşekkürler tatlım beden aynı oluyordur zaten:KK73::KK73::KK73:

Çoğu standart beden, bana oluyor standartlar :)

canım elden çıkarmak istiyorsan kampanyayı takip et yine aynı ürün gördüğünde sipariş et yeniyi kendine alırsın paslıyı hatalı diye iade gönderirsin:KK48:

Sende de ne cevherler varmış :P Ama yok almam artık ordan bir daha..

valla biz maldivlere gitmek istiyoruz:KK23: benim sülalem geniş Allah eksikliklerini göstermesin, ama düğün olunca oynamıyorlar kös kös oturuyorlar kimisi çok kibirli insanları süzüyor kimisi niye ben oynıcakmışım önce başkası oynasın falan diyor:KK20: ee ben bu insanlara düğün yapmam yani, gerek yok. kendim de sevmiyorum, aşkım da sevmiyor:63:

gerçi sabahtan akşama kadar gelinlikle gezicem belki sıkılırım bile :confused:

gelinliği satın almayı mı düşünüyorsun:rolleyes:

Bizim de hayalimiz İtalya.. İnşallah olur ya.. Gelinliği satın alırım gibi geliyor şimdilik ama bakalım daha çok var. :)

Kızlar bizim salonumuz tutuldu. Büyük salonlar 3000 civarı bizimki 600 kişilik 20poz salon fotosu 2şer adet. 3poz 4er adet stüdyo orkestra pasta meyve suyu 2kaset kamera çekimi meşale gelin yolu bi kaç bişe daha var ve 1500 lira:))

Çoğu standart beden, bana oluyor standartlar :)

Sende de ne cevherler varmış :p Ama yok almam artık ordan bir daha..

Bizim de hayalimiz İtalya.. İnşallah olur ya.. Gelinliği satın alırım gibi geliyor şimdilik ama bakalım daha çok var. :)
Şeytanlığa aklım sarıyo bazen :pelden çıkarmak için fikir canım aklıma başka bişey gelmedi de

Kızlar bizim salonumuz tutuldu. Büyük salonlar 3000 civarı bizimki 600 kişilik 20poz salon fotosu 2şer adet. 3poz 4er adet stüdyo orkestra pasta meyve suyu 2kaset kamera çekimi meşale gelin yolu bi kaç bişe daha var ve 1500 lira:))
çok ucuz bence canım hayırlı olsunn:nazar:

Satene dokunamam ki :) canım benim memlekette görüştüm bi tanıdık gelinlikci ile 10günde istediğin gelinliği dikerim dedi:))

pamuk saten ama %100 saten değil:KK53: e süpermiş modelini beğenip gidersin:KK50:

salon çok ucuzmuş hangi şehirde canım:KK57: acaba bir sıfır eksik mi yazdıno_O

Aynı şeyi bende düşünüyorum çünkü diktireceğim gelinliğe aşık oldum şimdiden :KK68: 3-4 gün önce nikah yapmayı düşüüyoru o zamanda mı giysem acaba o_O

tatlım çekimleri de önce yapıyorlar ben gelinlik kirlenir diye korkuyorumo_O bu konuya çözüm bulamadım hala:KK51:

inşallah olur hayaller güzeldir:KK68: bir çok hayalimiz gerçek oluyor, hiç mutlu olamayacağımı düşünürdüm, çok musmutluyum, evlilik fikri çok uzaktı şimdi çok yakında, en önemlisi de aşık olamıcam sanardım çok fena aşığım:KK68:

her aşk bir mucize:KK23:

aşkımı özledim çekilin yoldan gidiyorum:KK55: :KK70::KK70::KK70:

pamuk saten ama %100 saten değil:KK53: e süpermiş modelini beğenip gidersin:KK50:

tatlım çekimleri de önce yapıyorlar ben gelinlik kirlenir diye korkuyorumo_O bu konuya çözüm bulamadım hala:KK51:

inşallah olur hayaller güzeldir:KK68: bir çok hayalimiz gerçek oluyor, hiç mutlu olamayacağımı düşünürdüm, çok musmutluyum, evlilik fikri çok uzaktı şimdi çok yakında, en önemlisi de aşık olamıcam sanardım çok fena aşığım:KK68:

Yok canm direk 1500 :) bizim orda zatn çok pahalı değil:)) osmaniyede canım:))

Bu arada kızlar antalya yada egede önerebileceğiniz otel var mı:)

Çekimi önce yaptırmak istemiyorum ben makyajımı erken yaptırıp sonra çekime giderim akşamda düğün olur diye düşünüyorum ama hem makyajcım hemde fotoğrafçımla konuşmam lazım

Bu arada kızlar antalya yada egede önerebileceğiniz otel var mı:)
Canım kışın olacak ya düğünün denize giremeyeceksin nasıl bir balayı düşünüyorsun? Bir de kışın uludağ daha hoş olmaz mı? Bizim kışın evlenme ihtimalimiz vardı uludağı düşünüyorduk

Çekimi önce yaptırmak istemiyorum ben makyajımı erken yaptırıp sonra çekime giderim akşamda düğün olur diye düşünüyorum ama hem makyajcım hemde fotoğrafçımla konuşmam lazım

bende aynı gün istiyorum, sabah erkenden gidelim akşamüstü de nikah olur dedim ama benim çekim konusunda isteklerim biraz fazla geldi aşkıma, ayrı gün yapalım çook yoruluruz dedio_O

Canım kışın olacak ya düğünün denize giremeyeceksin nasıl bir balayı düşünüyorsun? Bir de kışın uludağ daha hoş olmaz mı? Bizim kışın evlenme ihtimalimiz vardı uludağı düşünüyorduk
Canım biz biraz gezecek bi yer istiyorz kapodakya istemioz. Zaten kış memleketteyiz. Uludağ istemiyoz o yüzden

Tikabilla Ekmek bicaklarini bende gordum ve direk alsam ilkini alirim dedim :)

Back