- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
Yok canım, ilk oldu. :)
Günaydın kızlaaarr nasıl geçti haftasonlarınızzz :)
tam da dediğin durumdayım btn haftasnu yattım ama yetmediii :'(canım sıkılıyo ya uykum var bugün biter mi bir dünya iş var off
Hiç dinlenemedim hafta sonu bayramda da hiç dinlememiştim zaten
Tamam canım güvenilir mi diye merak ettim deYok canım, ilk oldu. :)
markafoni den bir kere alışveriş yaptım baharat takımı göndermişlerdi pas tutmuş böyle pek beğenmiyorum markafoniyi ben trendyol çok güzel paketliyor canım trendyoldan güvenle alışveriş yapabilirsin
Tamam canım güvenilir mi diye merak ettim de
Kızlaaaar en sonunda cicilerimin siparişini vermiş bulunmaktayım. Bakın şunları sipariş ettim.
Eki Görüntüle 1267570 Eki Görüntüle 1267571 Eki Görüntüle 1267572 Eki Görüntüle 1267573 Eki Görüntüle 1267574 Eki Görüntüle 1267575 Eki Görüntüle 1267576
Alanlar çok memnun canım..
Ay aynen canım ya, ben de kasık çatal bıçak seti aldım hem de 2 set aldım, incecik ve paslı gibi.. Onları elden çıkarmam lazım ama nasıl değerlendirebilirim bilmiyorum.
Ben cok begendim hatta dun gece gorunce hemen siteye girip babydoll falan yazdim aradim
Fiyatlar da uygun geldi bana, senin eline gecsin benimde su söz alisverisim bitsin burdan biseyler aliyim:)
Istiyorum istiyorum istiyoruummmmm
iade et canım
A101 e cok guzel cupcake li tepsi gelmis :) kelebekli cam lokumluk recellik gibi seylerde var. Aldim hepsinden :) cok tatlilar
hangi şehirde yaşıyosun canımKızlar selam :) napacam ben ya. Yine geldim yokluk şehrinehaftasonu merkeze gitcez gelinlik bakacam tabi olay olmazsa. Uzaktan yapmak bu alışverişi ne zormuş ya
Vandayım. Ama ilçesinde yaşıoeum canmhangi şehirde yaşıyosun canım
Maşallah :)) iyi günlerde kullan canım :)Madame coco'dan 3tane nevresim aldim iş cikisi kisa günun karı
Bide sabunlarimi siparis ettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?