2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Fotograf tadilattan sonra üzerimdeyken atarm ama kınalık ektekinin kırmızısı
uuu çok şık bu. Mutlulukla giy inşallah :)
Bu arada hatunlar gözümden kaçmadı he, hepiniz pusuya yatmışsınız Gelinlik deyince hepimiz fırladık
Kız çok güldüm valla öyle oldu Ama boşuna heyecan lazım demiyoruz nasıl gözlerimiz büyüdü. Günün olayı ilan edelim bence
Zaman az ve aklımda cok belirgin bir modelde yoktu. 4 5 tane giydim hepsi yakıştı ama balık gelinlik ve A kesim istemedi annemler..Bende prensesin dibine vurdum
Amaan valla zaten düğünde kabarık giymeyip de ne zaman giyicez ki. Vur dibine vallaha en iyisi. Ben de başlarda hep kibar kibar model baktım sonra dedim kaç kere evlenicem kabarık kabarık giyerim ne güzel Hem oynarken de çok belli olmuyor bak ordan da yırtarsın Çok merak ediyorum ama ya vallahi hayatımız monotonlaşmış sen şimdi nasıl heyecan yarattın bak topik canlandı

Bari kınada şık ve zarif olayım dedim..Saol canım.
Aynen öyle kabarıklıktan kimse yanıma yaklaşamıcak ama olsun:))

yanii gelinlik dediğin kabarık olur dimii o gün bizim günümüz

Bu aralar gerçekten pasiflik var ya, kendi adıma konuşayım sadece nefes alıyorum yahu, böyle bir bıkkınlık, bir mutsuzluk var üstümde

Bari kınada şık ve zarif olayım dedim..Saol canım.
Aynen öyle kabarıklıktan kimse yanıma yaklaşamıcak ama olsun:))
İyi yapmışsın canım güle güle giy :)
Ay bu da çok güzelmişş. Hem kalitesinden şüphe de duymam. Aklımda bulunsun bu :) Mint yeşili de olaymış iyiymiş ama
Bu aralar gerçekten pasiflik var ya, kendi adıma konuşayım sadece nefes alıyorum yahu, böyle bir bıkkınlık, bir mutsuzluk var üstümde
Değil mi yaa. İşe geliyorum her seferinde gün bitsin diye sabırsızlıkla bekliyorum ama mübarek mesai de 11 saat çalış çalış bitmiyor. Eve gidince de yemekti bulaşıktı etrafı toparlamaktı küt diye uyuyuveriyorum sonunda. Boşu boşuna zaman öldürüyorum sanki. Ama cumartesiler çok güzel hiç bitmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…