canımcığımmm. haklısın ama şöylede birşey var topiğimizde aktif olan hatunların çoğusu nişanlanmayı bekliyordu zamanları yakındı telaşlıydı herkes nişandan sora bi rehavet geldi tabi birde düğün zamanlarına epey bi zaman var ama düğün zamanları hele bi yaklaşsın yaza doğru burası kıpır kıpır olur fikrimceeeBu arada hatunlar gözümden kaçmadı he, hepiniz pusuya yatmışsınızGelinlik deyince hepimiz fırladık
Huff içimdeki karanlık hislerimi ortaya çıkardıncanımcığımmm. haklısın ama şöylede birşey var topiğimizde aktif olan hatunların çoğusu nişanlanmayı bekliyordu zamanları yakındı telaşlıydı herkes nişandan sora bi rehavet geldi tabi birde düğün zamanlarına epey bi zaman var ama düğün zamanları hele bi yaklaşsın yaza doğru burası kıpır kıpır olur fikrimceee
Aynısının kırmızı:)) Gelinliğimde böyle olsun isterdim tabi..Saol canımcım:)eee bu bildiğin gelinlikKırmızı olucak dimi? Gözümde canlandırdım, çok güzel olucak, ve sana çok yakışacak
Evet aynısının kırmızısı canım.çok tesekkürler.wuhuuuu çok üzelmiş balık gelinliğın kırmızısı olacak dimi kınalığınn. Harikaymışşş
olur yine kuzummm. hele bi eşyalar alınmaya evler tutulmaya dizilmeye bi başlansın daHuff içimdeki karanlık hislerimi ortaya çıkardınVallahi nolucak bu halimiz. Ne güzel yeni nişanlıydık heyecanlıydıkk. Şimdi düğünü bile bilmiyorum
Çok güzel gerçektenn :)Evet aynısının kırmızısı canım.çok tesekkürler.
fena değilim kuzum sen nasılsınGünaydın canım, nabersin
aynen benimde öyle çalışırken zaman geçmiyor pazarları ışık ızında geçiyor sevgilimle oluncaİyi yapmışsın canım güle güle giy :)
Ay bu da çok güzelmişş. Hem kalitesinden şüphe de duymam. Aklımda bulunsun bu :) Mint yeşili de olaymış iyiymiş ama
Değil mi yaa. İşe geliyorum her seferinde gün bitsin diye sabırsızlıkla bekliyorum ama mübarek mesai de 11 saat çalış çalış bitmiyor. Eve gidince de yemekti bulaşıktı etrafı toparlamaktı küt diye uyuyuveriyorum sonunda. Boşu boşuna zaman öldürüyorum sanki. Ama cumartesiler çok güzel hiç bitmesin
canımcığımmm. haklısın ama şöylede birşey var topiğimizde aktif olan hatunların çoğusu nişanlanmayı bekliyordu zamanları yakındı telaşlıydı herkes nişandan sora bi rehavet geldi tabi birde düğün zamanlarına epey bi zaman var ama düğün zamanları hele bi yaklaşsın yaza doğru burası kıpır kıpır olur fikrimceee
Aynısının kırmızı:)) Gelinliğimde böyle olsun isterdim tabi..Saol canımcım:)
cok tesekkürler:)Çok güzel gerçektenn :)
İyi yapmışsın canım güle güle giy :)
Ay bu da çok güzelmişş. Hem kalitesinden şüphe de duymam. Aklımda bulunsun bu :) Mint yeşili de olaymış iyiymiş ama
Değil mi yaa. İşe geliyorum her seferinde gün bitsin diye sabırsızlıkla bekliyorum ama mübarek mesai de 11 saat çalış çalış bitmiyor. Eve gidince de yemekti bulaşıktı etrafı toparlamaktı küt diye uyuyuveriyorum sonunda. Boşu boşuna zaman öldürüyorum sanki. Ama cumartesiler çok güzel hiç bitmesin
Ev dedin bak yine duygulandımolur yine kuzummm. hele bi eşyalar alınmaya evler tutulmaya dizilmeye bi başlansın da
Bitmeyen pazar yapsınlarfena değilim kuzum sen nasılsınOrya nerelerde ya
aynen benimde öyle çalışırken zaman geçmiyor pazarları ışık ızında geçiyor sevgilimle olunca
eskiden yetişemiyorduk kuzu konuşmalara.. şimdi çok az
Ben nişanda da balık giydim alt kısmı full tüldü cok güzeldi.Şimdi bazamın altında canı çıkıyor zavallınınçok iyi yapmışsın canm hem balık model içinde kalmamış olur hem prenses modelgüle güle giy canım
Ayy bi 2017 gelini daha oldu. Gel arkadaşım gel beraber ağlayalımkızlar moralim çok bozuldu. sevgilim aöf si seneye şubatta bitecekti hemen askere gidicekti fakat ders alamamış ve haziranda bitecek.. yani evliliğimizi 2017 ye erteliyoruz artık kesin olarak
Ahh ah ben de sabah 7de servise binip akşam 19.00a kadar. Eve gidiyorum 20.00 o da trafik yoksa. Allahtan ctesi çalışmıyorum. Off of az çalışıp çok para istiyorum benBen bu aralar hep sorgulama halindeyim , sabah 7 de bindiriyorlar servise, akşam 17:30'a kadar bütün enerjimizi sömürüyorlar, aldıkları yere bırakıyorlarTövbe estağfurullah köle gibi hissediyorum kendimi Sanki birşeyleri eksik yaşıyorum Cumartesiler daha çabuk geçsin, pazar hiç bitmesin
Çok haklısın..ben ilk çalışmaya başladığımda hayat bu mu bunun için mi okuduk bu kadar vs diye düşünmüştüm..Aynen köle gibi servis alıyor bırakıyor öğlen şantiyede yemeğini sonra sahaya çık vb..Ama insan çıkar yol bulamıyor inan kendi işinin patronu olamayacaksan bu düzene uyuyorsun bir şekilde..Eksiklik kendimize ayırdığımız vakitte..Ben bu aralar hep sorgulama halindeyim , sabah 7 de bindiriyorlar servise, akşam 17:30'a kadar bütün enerjimizi sömürüyorlar, aldıkları yere bırakıyorlarTövbe estağfurullah köle gibi hissediyorum kendimi Sanki birşeyleri eksik yaşıyorum Cumartesiler daha çabuk geçsin, pazar hiç bitmesin
Elle tutulur bişey yok öyle genel içim sıkılıyo resmen canım
canımcığımmm. haklısın ama şöylede birşey var topiğimizde aktif olan hatunların çoğusu nişanlanmayı bekliyordu zamanları yakındı telaşlıydı herkes nişandan sora bi rehavet geldi tabi birde düğün zamanlarına epey bi zaman var ama düğün zamanları hele bi yaklaşsın yaza doğru burası kıpır kıpır olur fikrimceee
Aaa vallahi hareket getirdin buralara bi andaa :)Günaydın herkese..
Ben dün gelinliğimi aldım yarım saatte:) Üzerinde tadilat olucak sadece birazcık..Kınalığımı da aldım muhteşem bişey gelinlikten daha güzel bence:))
Canını sıkma kuzuuu. 2017 olsun sizin olsun. Valla böyle bakınca uzak geliyo ama zaman öyle hızlı kii şıp diye geçivrir :)kızlar moralim çok bozuldu. sevgilim aöf si seneye şubatta bitecekti hemen askere gidicekti fakat ders alamamış ve haziranda bitecek.. yani evliliğimizi 2017 ye erteliyoruz artık kesin olarak
fena değilim kuzum sen nasılsınOrya nerelerde ya
aynen benimde öyle çalışırken zaman geçmiyor pazarları ışık ızında geçiyor sevgilimle olunca
eskiden yetişemiyorduk kuzu konuşmalara.. şimdi çok az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?