- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Yoğun oluyo herkes sanırım canımbi kaç arkadaşımız ayrılldı aramızdan zaten onda mı acaba![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yoğun oluyo herkes sanırım canımbi kaç arkadaşımız ayrılldı aramızdan zaten onda mı acaba![]()
uuu çok şık bu. Mutlulukla giy inşallah :)Fotograf tadilattan sonra üzerimdeyken atarm ama kınalık ektekinin kırmızısı
Bu arada hatunlar gözümden kaçmadı he, hepiniz pusuya yatmışsınızGelinlik deyince hepimiz fırladık
![]()
Amaan valla zaten düğünde kabarık giymeyip de ne zaman giyicez ki. Vur dibine vallaha en iyisi. Ben de başlarda hep kibar kibar model baktım sonra dedim kaç kere evlenicem kabarık kabarık giyerim ne güzelZaman az ve aklımda cok belirgin bir modelde yoktu. 4 5 tane giydim hepsi yakıştı ama balık gelinlik ve A kesim istemedi annemler..Bende prensesin dibine vurdum![]()
hayırlı olsun canım :))Günaydın herkese..
Ben dün gelinliğimi aldım yarım saatte:) Üzerinde tadilat olucak sadece birazcık..Kınalığımı da aldım muhteşem bişey gelinlikten daha güzel bence:))
Aynennn yaa bu aralar çok tuhafım zatenBizim içimiz geçmiş , eski hareketlilik yok![]()
Bari kınada şık ve zarif olayım dedim..Saol canım.uuu çok şık bu. Mutlulukla giy inşallah :)
![]()
![]()
Kız çok güldüm valla öyle oldu
Ama boşuna heyecan lazım demiyoruz nasıl gözlerimiz büyüdü. Günün olayı ilan edelim bence
Amaan valla zaten düğünde kabarık giymeyip de ne zaman giyicez ki. Vur dibine vallaha en iyisi. Ben de başlarda hep kibar kibar model baktım sonra dedim kaç kere evlenicem kabarık kabarık giyerim ne güzelHem oynarken de çok belli olmuyor bak ordan da yırtarsın
Çok merak ediyorum ama ya vallahi hayatımız monotonlaşmış sen şimdi nasıl heyecan yarattın bak topik canlandı
![]()
yanii gelinlik dediğin kabarık olur dimii o gün bizim günümüzuuu çok şık bu. Mutlulukla giy inşallah :)
![]()
![]()
Ama boşuna heyecan lazım demiyoruz nasıl gözlerimiz büyüdü. Günün olayı ilan edelim bence
Amaan valla zaten düğünde kabarık giymeyip de ne zaman giyicez ki. Vur dibine vallaha en iyisi. Ben de başlarda hep kibar kibar model baktım sonra dedim kaç kere evlenicem kabarık kabarık giyerim ne güzelHem oynarken de çok belli olmuyor bak ordan da yırtarsın
Çok merak ediyorum ama ya vallahi hayatımız monotonlaşmış sen şimdi nasıl heyecan yarattın bak topik canlandı
![]()
Onları bilmiyorum ama, kuzenim bunu almıştı güzeldi :)) http://www.hepsiburada.com/liste/pr...za6gJVA6gLuJGlP-Kjau1d7UNpDdbrljSUaAh_j8P8HAQhttp://www.trendyol.com/16-Parca-Yemek-Takimi-Badem/UrunDetay/31775/9621237
http://www.trendyol.com/16-Parca-Yemek-Takimi-Badem/UrunDetay/31775/9621232
Kızlar ya ben bunların renklerini çok beğendim ama bileniniz var mı kalitesi nasıldır?
Aynennn yaa bu aralar çok tuhafım zaten![]()
Kutluyorum canım, yarım saatte gelinlik aldığın için :) Ve merak ediyorum, foto yükleyecek misinYazık bize azıcık hareket gelmiş olur topiğide
![]()
uuu çok şık bu. Mutlulukla giy inşallah :)
![]()
![]()
![]()
Benim geçen haftalardaki ruh halim...Çok iyi anlıyorum canımBu aralar gerçekten pasiflik var ya, kendi adıma konuşayım sadece nefes alıyorum yahu, böyle bir bıkkınlık, bir mutsuzluk var üstümde
wuhuuuu çok üzelmiş balık gelinliğın kırmızısı olacak dimi kınalığınn. HarikaymışşşFotograf tadilattan sonra üzerimdeyken atarm ama kınalık ektekinin kırmızısı
çok merak ettim kınalığını fotosu var mı canım gelinliği hiç dert etmiyorum ilk görüşte birine aşık olacağımdan eminimde kınalığı napcam bilmiyorumhayırlı olsun canım :))
İyi yapmışsın canım güle güle giy :)Bari kınada şık ve zarif olayım dedim..Saol canım.
Aynen öyle kabarıklıktan kimse yanıma yaklaşamıcak ama olsun:))
Ay bu da çok güzelmişş. Hem kalitesinden şüphe de duymam. Aklımda bulunsun bu :) Mint yeşili de olaymış iyiymiş amaOnları bilmiyorum ama, kuzenim bunu almıştı güzeldi :)) http://www.hepsiburada.com/liste/pr...za6gJVA6gLuJGlP-Kjau1d7UNpDdbrljSUaAh_j8P8HAQ
Değil mi yaa. İşe geliyorum her seferinde gün bitsin diye sabırsızlıkla bekliyorum ama mübarek mesai de 11 saat çalış çalış bitmiyor. Eve gidince de yemekti bulaşıktı etrafı toparlamaktı küt diye uyuyuveriyorum sonunda. Boşu boşuna zaman öldürüyorum sanki. Ama cumartesiler çok güzel hiç bitmesinBu aralar gerçekten pasiflik var ya, kendi adıma konuşayım sadece nefes alıyorum yahu, böyle bir bıkkınlık, bir mutsuzluk var üstümde
Elle tutulur bişey yok öyle genel içim sıkılıyo resmen canımHayırdır canım? senin neyin var?
çok güzelmiş canım