- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Artık eskisi gibi yoğun bir konuşma da olmuyo zaten canımgünaydın kızlar uzun zmanadır girmiyomuşum ben buraya ayyy mahrum kaldım konuşmalarınızdan
sabah sabah işe gelirken kahvaltı yapmak hiç içimden gelmiyo bende k fleks aldım hem formumu korurum hemde başım ağrımza diye bakalım ne derece etkili olcak bu sabah denedim kırmızı meyvelisinden :))
İyi diyelim iyi olalımKızlaaaarrr günaydın nasılsınızzz ne var ne yokk bakiyimm
bi kaç arkadaşımız ayrılldı aramızdan zaten onda mı acabaArtık eskisi gibi yoğun bir konuşma da olmuyo zaten canım
iyim çok şükür canım ne olsun işte işe geldik öyle takılıyorumİyi diyelim iyi olalımsen nasılsn canm
Günaydın gelincikler
Günaydıın :)
günaydınlarr bayanlarrGünaydınnnnnn :)
günaydın anım bende sabahları kfleks yiyorum diyetisyenler ne kadar tavsiye etmesede ama ciddi fark ediyor yemenede dikkat edersengünaydın kızlar uzun zmanadır girmiyomuşum ben buraya ayyy mahrum kaldım konuşmalarınızdan
sabah sabah işe gelirken kahvaltı yapmak hiç içimden gelmiyo bende k fleks aldım hem formumu korurum hemde başım ağrımza diye bakalım ne derece etkili olcak bu sabah denedim kırmızı meyvelisinden :))
İyi kuzu nolsun öyle günleri geçiriyorum işte. Yine rutine bağladık, az heyecan lazım :))Kızlaaaarrr günaydın nasılsınızzz ne var ne yokk bakiyimm
Yook onlar değil. http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/...it-bugday-ve-pirinc-gevregi-cikolatali-430-gr Bunlar işte :))nesquik diyosun ama gelsin kaloriler sonra benmde elim ona gitti geri çektim
Ya ben her konuda çok sade karmaşasız şeyleri severim, ama ufak hareketlerle şıklık kazansın isterim, o da öyleydi tam benlik :) Ama pahalı ya paraya kıyamam. 4000 de çokmuş ya iyi ki almamışsın yazık o kadar paraya vallaben pek beğenemedim canımmm. Ama tabi önemli olan senin beğenmen. Bende bi ara bi yemek yakımını çok beğenmiştim 4000 tl civarıydıda fiyatı ama zamanla geçti hala beğeniyorum o takımı ama okadr para o ara az daha vercekttim şimdiyse vermem :)
Kimler ayrıldı kii ben de kaçırdım galibabi kaç arkadaşımız ayrılldı aramızdan zaten onda mı acaba
vaaayy beee gelinlerimiz hazırlık yapıyor ne güzeeell. Ama resim isteriz biz şimdi meraklanrım benGünaydın herkese..
Ben dün gelinliğimi aldım yarım saatte:) Üzerinde tadilat olucak sadece birazcık..Kınalığımı da aldım muhteşem bişey gelinlikten daha güzel bence:))
Aynen..Bizim içimiz geçmiş , eski hareketlilik yok
Günaydın herkese..
Ben dün gelinliğimi aldım yarım saatte:) Üzerinde tadilat olucak sadece birazcık..Kınalığımı da aldım muhteşem bişey gelinlikten daha güzel bence:))
hayırlı olsun canım çok imreniyorum böyle işini heemncicik bitirenlereGünaydın herkese..
Fotoğraf var mıı. Çok merak ettim. Heyecan istiyordum heyecanlı bir olay çıktıGünaydın herkese..
hayırlı olsun canım çok imreniyorum böyle işini heemncicik bitirenlere
Fotograf tadilattan sonra üzerimdeyken atarm ama kınalık ektekinin kırmızısıvaaayy beee gelinlerimiz hazırlık yapıyor ne güzeeell. Ama resim isteriz biz şimdi meraklanrım ben
Gelinliğin fotosu yok henüzKutluyorum canım, yarım saatte gelinlik aldığın için :) Ve merak ediyorum, foto yükleyecek misinYazık bize azıcık hareket gelmiş olur topiğide
Şimdilik kınalık var:)Fotoğraf var mıı. Çok merak ettim. Heyecan istiyordum heyecanlı bir olay çıktı
Zaman az ve aklımda cok belirgin bir modelde yoktu. 4 5 tane giydim hepsi yakıştı ama balık gelinlik ve A kesim istemedi annemler..Bende prensesin dibine vurdumhayırlı olsun canım çok imreniyorum böyle işini heemncicik bitirenlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?