2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

İyi diyelim öyle olsun canm sen nasılsın
İyiyim ya kar tatili üstüne çalışmak hiç iyi gelmese de :)) Ama çok şükür iyiyim işle ilgili güzel haberler aldım, onun dışında da her şey güzel. Çeyiz alışverişine madame coco başlangıcı yaptım ben de :)) İnşallah önümüzdeki ay nişanda yaptığım harcamaları kapatıp tam gaz devam edeceğim

Hayırlı olsunn canım neler aldın :)

güle güle kullan aldıklarını canım. ama bu yemek takımı bence biraz pahalı yani bernardo ile kıyaslarsam çok daha kaliteli ve güzel bence ve aynı fiyatlara

Olsun güle güle kullan canım :) değişik bi takım ilk defa görüyorum ama pahalı evet
Ay kızlar almadım ben onu yanlış anlaşılmasın. Sadece aşık oldum Bana da çok pahalı geldi yoksa gözümü kırpmadan alırdım vallahi. Kafamda bi model yoktu ama görünce işte bu dedim, ne yazık ki gittim yine pahalısını beğendim

Ben mutfak önlüğüne güle güle kullan demiştim :)

Hep öyle olur zaten bizde de aynısı var bugün gene ben alirim sana her şeyi sen kendini skma dert etme dedi kv.m bana. Daha cop almadilar bize. Nişanlıma dedim bunu o bile güldü:)

günaydın kızlar uzun zmanadır girmiyomuşum ben buraya ayyy mahrum kaldım konuşmalarınızdan
sabah sabah işe gelirken kahvaltı yapmak hiç içimden gelmiyo bende k fleks aldım hem formumu korurum hemde başım ağrımza diye bakalım ne derece etkili olcak bu sabah denedim kırmızı meyvelisinden :))

Ayy onların bi de çikolata kaplı olanları var ya bayılıyorum ona

ben pek beğenemedim canımmm. Ama tabi önemli olan senin beğenmen. Bende bi ara bi yemek yakımını çok beğenmiştim 4000 tl civarıydıda fiyatı ama zamanla geçti hala beğeniyorum o takımı ama okadr para o ara az daha vercekttim şimdiyse vermem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…