peki tşk canımHosbulduk canimm.Olmuyor diye biliyorum kuzum maaleesef
İyiyim ya kar tatili üstüne çalışmak hiç iyi gelmese de :)) Ama çok şükür iyiyim işle ilgili güzel haberler aldım, onun dışında da her şey güzel. Çeyiz alışverişine madame coco başlangıcı yaptım ben de :)) İnşallah önümüzdeki ay nişanda yaptığım harcamaları kapatıp tam gaz devam edeceğimİyi diyelim öyle olsun canm sen nasılsın
Hayırlı olsunn canım neler aldın :)İyiyim ya kar tatili üstüne çalışmak hiç iyi gelmese de :)) Ama çok şükür iyiyim işle ilgili güzel haberler aldım, onun dışında da her şey güzel. Çeyiz alışverişine madame coco başlangıcı yaptım ben de :)) İnşallah önümüzdeki ay nişanda yaptığım harcamaları kapatıp tam gaz devam edeceğim
Sadece bi mutfak önlüğü aldımHayırlı olsunn canım neler aldın :)
güle güle kullan aldıklarını canım. ama bu yemek takımı bence biraz pahalı yani bernardo ile kıyaslarsam çok daha kaliteli ve güzel bence ve aynı fiyatlaraSadece bi mutfak önlüğü aldımMalum ay sonu :))
https://www.schafer.com.tr/87-parca-elegantia-yemek-takimi-gold_73106?d=8382
Ya ama bu yemek takımına bayıldımm. Ama çok pahalı sanki değil mi :/ Böyle bazı şeyleri beğendim mi çok takıyorum
Olsun güle güle kullan canım :) değişik bi takım ilk defa görüyorum ama pahalı evetSadece bi mutfak önlüğü aldımMalum ay sonu :))
Ya ama bu yemek takımına bayıldımm. Ama çok pahalı sanki değil mi :/ Böyle bazı şeyleri beğendim mi çok takıyorum
güle güle kullan aldıklarını canım. ama bu yemek takımı bence biraz pahalı yani bernardo ile kıyaslarsam çok daha kaliteli ve güzel bence ve aynı fiyatlara
Ay kızlar almadım ben onu yanlış anlaşılmasın. Sadece aşık oldumOlsun güle güle kullan canım :) değişik bi takım ilk defa görüyorum ama pahalı evet
Ben mutfak önlüğüne güle güle kullan demiştim :)Ay kızlar almadım ben onu yanlış anlaşılmasın. Sadece aşık oldumBana da çok pahalı geldi yoksa gözümü kırpmadan alırdım vallahi. Kafamda bi model yoktu ama görünce işte bu dedim, ne yazık ki gittim yine pahalısını beğendim
Heheh benim devreler yanmış :) Evet çok güzel mutfak önlüğüm teşekkür ederimBen mutfak önlüğüne güle güle kullan demiştim :)
Hep öyle olur zaten bizde de aynısı var bugün gene ben alirim sana her şeyi sen kendini skma dert etme dedi kv.m bana. Daha cop almadilar bize. Nişanlıma dedim bunu o bile güldü:)haklısın canım. gerçekten akıllı yatırımlar yapsalar gam yemicem ama boşa harcıyorlar paraları benim babamda aynısı nişanlımınkide. ama dışarıya karşı herşeylerini yapıyoruz diyip duruyorlar bende buna sinir oluyorum.
günaydın canım :)Günaydın gelincikler
Ayy onların bi de çikolata kaplı olanları var ya bayılıyorum onagünaydın kızlar uzun zmanadır girmiyomuşum ben buraya ayyy mahrum kaldım konuşmalarınızdan
sabah sabah işe gelirken kahvaltı yapmak hiç içimden gelmiyo bende k fleks aldım hem formumu korurum hemde başım ağrımza diye bakalım ne derece etkili olcak bu sabah denedim kırmızı meyvelisinden :))
nesquik diyosun ama gelsin kaloriler sonra benmde elim ona gitti geri çektimAyy onların bi de çikolata kaplı olanları var ya bayılıyorum ona
ben pek beğenemedim canımmm. Ama tabi önemli olan senin beğenmen. Bende bi ara bi yemek yakımını çok beğenmiştim 4000 tl civarıydıda fiyatı ama zamanla geçti hala beğeniyorum o takımı ama okadr para o ara az daha vercekttim şimdiyse vermem :)Sadece bi mutfak önlüğü aldımMalum ay sonu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?