Harekette bereket vardır canlanın kızlarAaa vallahi hareket getirdin buralara bi andaa :)
Çok güzelmiş canımm güle güle giy İnşallah.
Hızlıca karar verebilenlere ben de hep çook özenmişimdir
Bi anda mı aldın naptın, nerden baktın nasıl karar verdin
Haha süpersin yaa şipşak halletin işini yaniii. Sıra gelinlik fotosunda , hetecanla bekliyoruz bebiş.Harekette bereket vardır canlanın kızlar
Bir kaç vitrinden baktım önce ki yaşadığım yerde seçenek az benim, kalite kendini belli ediyor hemen girdim içeri annemlerle..
Satıcı çok iyiydi zaten hemen anladı yani çok bişey denemedim her modelden 1er tane filan ama en güzellerini denedim.
Zaten giyindikten sonra perde açılınca alkış kıyamet vuhuhu tezahürat koptu
Çok bişey söylememe gerek kalmadı yani herkes o kadar çok beğenince..
Ayrıca 2 şer duvar 2 şer gelin çiçeğim hangi aksesuarları istersem alıcam:))
Kapak gelini olabilirim o mağazanın kadın sana herşey serbest dedi tabi fotoğraf karşılığında:)
Ben de yemek takımı arayışlarındayım ama görmedim bu tarz bir şey henüz. Görürsem haber veririm :)https://www.bernardo.com.tr/bone-china-yemek-takimlari/paris-antique_482_19
kızlar ben bu yemek takımını çok beğeniyorum ama pahalı.başka bi markada yok mudur acaba böyle motifli
Ayrıca çokmuş yaa. Dün 88 parça bi yemek takımı bakmıştım çok beğenmiştim ama 2000 çok demiştim normal mi yoksahttps://www.bernardo.com.tr/bone-china-yemek-takimlari/paris-antique_482_19
kızlar ben bu yemek takımını çok beğeniyorum ama pahalı.başka bi markada yok mudur acaba böyle motifli
Kiralık anlaştım ben 3500 TL canım.Haha süpersin yaa şipşak halletin işini yaniii. Sıra gelinlik fotosunda , hetecanla bekliyoruz bebiş.
Ay bu arada ben fiyatlardan çok muzdaribimNe kadar ödedin hem kınalık hem gelinlik içiin?
Kütahya porselende var böyle motifliler görmüştüm sanki..https://www.bernardo.com.tr/bone-china-yemek-takimlari/paris-antique_482_19
Büyük ihtimalBende senin gibiyim, topluca depresyona mı girdik acep
Bahar gelsin cıvıl cıvıl oluruz inanıyorum. Hep havalardan bence. Şöyle güneş açsa, daha rahat giyinsek, rengarenk çiçekler olsa (sanayinin ortasında da ne çiçek olur)Büyük ihtimal
İkisi içinde miii . Ay süper valla ya bravo sanaa :)Kiralık anlaştım ben 3500 TL canım.
noldu kuzum sorunlarmı varHeee bal vardı da nişanlandık (kendi adıma konuşuyorum)Hep derler nişanlılık çok güzel bir süreç, bana yalan söylediler ya, ben hiç güzel birşey yaşamıyorum...
azıcık eğlenelim o vakitKızlar kızlaaar, ay mutsuz mutsuz konuştunuz bana da çöktü aynı mutsuzluktan
Hava da güzel aslında güneşli falan en azından. Niye böyle oldu yaa.
Bugün de geçmez şimdi bana, hiç ilerlemiyo zaman
Aaa çığlık atasım varrr
Boşluğa düştük ondan herhaldekızlaaar e oluyor sze cıvıl cıvıl olmanız lazım sizin. Hadi ben sınava hazırlanıorum ders çalışıyorum pek aktif olamıyrum. Sınav kazanamazsam tayin alamıyorum işlerim karışık e size noluyor yahuuu :)
Haha ay hint şarkılarını çok severim ben. Bunu ilk kez dinliyorum ama kliple birleşince çok komik olmuş hakkaten.azıcık eğlenelim o vakit
çok komik bu şarkı yaa çok eğleniyorum ben bunda
Günaydın herkese..
Ben dün gelinliğimi aldım yarım saatte:) Üzerinde tadilat olucak sadece birazcık..Kınalığımı da aldım muhteşem bişey gelinlikten daha güzel bence:))
Bizim içimiz geçmiş , eski hareketlilik yok
canımcığımmm. haklısın ama şöylede birşey var topiğimizde aktif olan hatunların çoğusu nişanlanmayı bekliyordu zamanları yakındı telaşlıydı herkes nişandan sora bi rehavet geldi tabi birde düğün zamanlarına epey bi zaman var ama düğün zamanları hele bi yaklaşsın yaza doğru burası kıpır kıpır olur fikrimceee
kızlar moralim çok bozuldu. sevgilim aöf si seneye şubatta bitecekti hemen askere gidicekti fakat ders alamamış ve haziranda bitecek.. yani evliliğimizi 2017 ye erteliyoruz artık kesin olarak
Heee bal vardı da nişanlandık (kendi adıma konuşuyorum)Hep derler nişanlılık çok güzel bir süreç, bana yalan söylediler ya, ben hiç güzel birşey yaşamıyorum...
Harekette bereket vardır canlanın kızlar
Bir kaç vitrinden baktım önce ki yaşadığım yerde seçenek az benim, kalite kendini belli ediyor hemen girdim içeri annemlerle..
Satıcı çok iyiydi zaten hemen anladı yani çok bişey denemedim her modelden 1er tane filan ama en güzellerini denedim.
Zaten giyindikten sonra perde açılınca alkış kıyamet vuhuhu tezahürat koptu
Çok bişey söylememe gerek kalmadı yani herkes o kadar çok beğenince..
Ayrıca 2 şer duvar 2 şer gelin çiçeğim hangi aksesuarları istersem alıcam:))
Kapak gelini olabilirim o mağazanın kadın sana herşey serbest dedi tabi fotoğraf karşılığında:)
Ahaha klipteki gibi dans edesim geldi yahu liseden beri dinliyorum her seferinde eğlendiriyoHaha ay hint şarkılarını çok severim ben. Bunu ilk kez dinliyorum ama kliple birleşince çok komik olmuş hakkaten.
Bi de ne dediğini anlasaaaam
Ayyy hiç enerjim yok ya aynen sanayinin ortasında kesin her yer cıvıl cıvıl renk renk çiçekBahar gelsin cıvıl cıvıl oluruz inanıyorum. Hep havalardan bence. Şöyle güneş açsa, daha rahat giyinsek, rengarenk çiçekler olsa (sanayinin ortasında da ne çiçek olur)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?