• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

günaydın kızlar uzun zmanadır girmiyomuşum ben buraya ayyy mahrum kaldım konuşmalarınızdan :cry:
sabah sabah işe gelirken kahvaltı yapmak hiç içimden gelmiyo bende k fleks aldım hem formumu korurum hemde başım ağrımza diye bakalım ne derece etkili olcak bu sabah denedim kırmızı meyvelisinden :))
Artık eskisi gibi yoğun bir konuşma da olmuyo zaten canım :(

Günaydın gelincikler:KK54:
Günaydınnnnnn :)
günaydınlarr bayanlarr
günaydın kızlar uzun zmanadır girmiyomuşum ben buraya ayyy mahrum kaldım konuşmalarınızdan :cry:
sabah sabah işe gelirken kahvaltı yapmak hiç içimden gelmiyo bende k fleks aldım hem formumu korurum hemde başım ağrımza diye bakalım ne derece etkili olcak bu sabah denedim kırmızı meyvelisinden :))
günaydın anım bende sabahları kfleks yiyorum diyetisyenler ne kadar tavsiye etmesede ama ciddi fark ediyor yemenede dikkat edersen

Kızlaaaarrr günaydın nasılsınızzz ne var ne yokk bakiyimm
İyi kuzu nolsun öyle günleri geçiriyorum işte. Yine rutine bağladık, az heyecan lazım :))
nesquik diyosun ama gelsin kaloriler sonra benmde elim ona gitti geri çektim :KK20::KK20:
Yook onlar değil. http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/...it-bugday-ve-pirinc-gevregi-cikolatali-430-gr Bunlar işte :))
ben pek beğenemedim canımmm. Ama tabi önemli olan senin beğenmen. Bende bi ara bi yemek yakımını çok beğenmiştim 4000 tl civarıydıda fiyatı ama zamanla geçti hala beğeniyorum o takımı ama okadr para o ara az daha vercekttim şimdiyse vermem :)
Ya ben her konuda çok sade karmaşasız şeyleri severim, ama ufak hareketlerle şıklık kazansın isterim, o da öyleydi tam benlik :) Ama pahalı ya paraya kıyamam. 4000 de çokmuş ya iyi ki almamışsın yazık o kadar paraya valla:KK57:
bi kaç arkadaşımız ayrılldı aramızdan zaten onda mı acaba :KK43:
Kimler ayrıldı kii ben de kaçırdım galiba

Günaydın herkese..
Ben dün gelinliğimi aldım yarım saatte:) Üzerinde tadilat olucak sadece birazcık..Kınalığımı da aldım muhteşem bişey gelinlikten daha güzel bence:))
vaaayy beee gelinlerimiz hazırlık yapıyor ne güzeeell. Ama resim isteriz biz şimdi meraklanrım ben :P

Günaydın herkese..
Ben dün gelinliğimi aldım yarım saatte:) Üzerinde tadilat olucak sadece birazcık..Kınalığımı da aldım muhteşem bişey gelinlikten daha güzel bence:))

Kutluyorum canım, yarım saatte gelinlik aldığın için :) Ve merak ediyorum, foto yükleyecek misin :KK53: Yazık bize azıcık hareket gelmiş olur topiğide :KK53::KK53:

vaaayy beee gelinlerimiz hazırlık yapıyor ne güzeeell. Ama resim isteriz biz şimdi meraklanrım ben :p
Fotograf tadilattan sonra üzerimdeyken atarm ama kınalık ektekinin kırmızısı

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 61
Back
X