çok güzel gerçekten canım :) hayırlı olsun
Kuzu 10unda düğün (pazara denk geliyor) 11-21 arası (21i perşembe) böyle işteBi an önce biter inşallah sizinde:) canım eğer çalıştığı şehirden farklı bi şehirdeyse iznin son günü gece 12ye kadar rapor alacak:) sizin tarih ne zaman net olarak?
Sagol kuzucumkarari zor verdim valla su yesili guzel olur diye düşündüm
Çok güzel canım kesinlikleee
Kuzum bende pembe istiyodum ama bi atym sanki bu modelde guzel.durmamiskafein_ .!.:evet canım bende salon için bu renk mavi ya da pembe düşünüyorum.pembe olur muhtemelen ama bu renk de çok güzel.
Salonu bende krem ve pembe yapıcam insallahh :))evet canım bende salon için bu renk mavi ya da pembe düşünüyorum.pembe olur muhtemelen ama bu renk de çok güzel.
Bence cok güzelllll
Canım 11inde izin alacak ya diğer hafta pazara kadar izinli olcak hafta sonuyla beraber. Pazar günü gece 12ye kadar balayında olduğunuz yerden rapor alırsınız sorun olmaz. Düğün öncesinde izin alacakmısınızKuzu 10unda düğün (pazara denk geliyor) 11-21 arası (21i perşembe) böyle işteaynı şehirdeyiz canım istanbulda oturucaz
Gelinliğe de bayıldım ayrıca:)Kuzu 10unda düğün (pazara denk geliyor) 11-21 arası (21i perşembe) böyle işteaynı şehirdeyiz canım istanbulda oturucaz
Salonu bende krem ve pembe yapıcam insallahh :))
ikiside çok güzel ama ben olsam sadece berjerleri pembe yapardım böyle çok pembe olmuş ama dediğim gibi yapmıyolarsa diğer renk canım
herşeyim pembe olucak gibi zaten benim.:)) berjerleri pembe kolltuklar krem olsun diye düşünüyorum.perdeleri de berjerin koyu tonu sade istiyorum,beyaz sade tülle.eğer kafamdaki gibi olursa tabi mobilyacıda.bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?