• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

İçini ferahlatır canım çok iyi yapmışsın bir de inşirah suresini sık sık okumanı tavsiye ederim o da abaya ferahlık veriyor insana.

Eki Görüntüle 1406331
Bu canım inciler arkada olacak, kollarda ve yakada da olacak inci bir de etek böyle pileli değil de düz olacak ama kabarık istiyorum aynı böyle

cok guzel kuzucum prenses gibi olucaksinnn kabarik havali oluyor kuzumm en iyisini dusunmussun gule.gule giyin INŞALLAH ;)

iyi akşamlar kızlar.
bugün çeyizime bi kaç şey daha ekledim.salça kabı,kapaklı servis yapılabilen leğen,buzluk için saklama kapları aldım.krep ve poğaça için boy boy kapaklı leğenlerim var bi de renkli.yağdanlık,4 tane saklama kaplarıyla falan baya bişey oldu.son bi küçük kaplardan alıcam tamamlanıyo leğen ve saklama kaplarım.ondan sonra mutfak aletlerine geçicem :)

iyi akşamlar kızlar.
bugün çeyizime bi kaç şey daha ekledim.salça kabı,kapaklı servis yapılabilen leğen,buzluk için saklama kapları aldım.krep ve poğaça için boy boy kapaklı leğenlerim var bi de renkli.yağdanlık,4 tane saklama kaplarıyla falan baya bişey oldu.son bi küçük kaplardan alıcam tamamlanıyo leğen ve saklama kaplarım.ondan sonra mutfak aletlerine geçicem :)
Oyyyy hayırlı olsun yavru fotolarını yükleseydin :KK39:

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    16 KB · Görüntüleme: 59
  • image.webp
    image.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 51
  • image.webp
    image.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 60
  • image.webp
    image.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 68
  • image.webp
    image.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 48
  • image.webp
    image.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 51
  • image.webp
    image.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 47
  • image.webp
    image.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 58
  • image.webp
    image.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 50
Ne yaptınız canım görüştünüz mü hiç?

Canım benim yaa atlattın sonunda şimdi biz düşünelim :KK14: kuzu benim sevdicekte öğretmen şimdi devlet 1 hafta izin veriyor ama bizim balayı 10 gün sürecek o nasıl rapor alacak?
Bi an önce biter inşallah sizinde:) canım eğer çalıştığı şehirden farklı bi şehirdeyse iznin son günü gece 12ye kadar rapor alacak:) sizin tarih ne zaman net olarak?

Back
X