İçini ferahlatır canım çok iyi yapmışsın bir de inşirah suresini sık sık okumanı tavsiye ederim o da abaya ferahlık veriyor insana.
Eki Görüntüle 1406331
Bu canım inciler arkada olacak, kollarda ve yakada da olacak inci bir de etek böyle pileli değil de düz olacak ama kabarık istiyorum aynı böyle
Canım benim inşallah hepimizi prenses gibi oluruzcok guzel kuzucum prenses gibi olucaksinnn kabarik havali oluyor kuzumm en iyisini dusunmussun gule.gule giyin INŞALLAH
Canım benim inşallah hepimizi prenses gibi oluruzben kabarık manyağıyım
Aminnn inşallah canım aynennnINŞALLAH tatlimmm
agziimzn tadyla mutlu huzurlu evlenrz kuzucumbende kabarik seviyorum havali havali
Oyyyy hayırlı olsun yavru fotolarını yükleseydiniyi akşamlar kızlar.
bugün çeyizime bi kaç şey daha ekledim.salça kabı,kapaklı servis yapılabilen leğen,buzluk için saklama kapları aldım.krep ve poğaça için boy boy kapaklı leğenlerim var bi de renkli.yağdanlık,4 tane saklama kaplarıyla falan baya bişey oldu.son bi küçük kaplardan alıcam tamamlanıyo leğen ve saklama kaplarım.ondan sonra mutfak aletlerine geçicem :)
Oyyyy hayırlı olsun yavru fotolarını yükleseydin
Oyyy yerim hepsi çok tatlılar güle güle kullan kuzucumaklıma gelmedi yüklemek.hemen yükledim canım :)
Oyyy yerim hepsi çok tatlılar güle güle kullan kuzucumşu kapağı tırtıklı gibi olan ne canım ne işe yarıyor anlamadım
Hmm anladım ben baya anlam yüklemişimo salça saklama kabıymış canım.kapağı tırtıklı sadece hiç bi özelliği yok
Hmm anladım ben baya anlam yüklemişim
aklıma gelmedi yüklemek.hemen yükledim canım :)
Güle güle kullan kuzucum
Bi an önce biter inşallah sizinde:) canım eğer çalıştığı şehirden farklı bi şehirdeyse iznin son günü gece 12ye kadar rapor alacak:) sizin tarih ne zaman net olarak?Ne yaptınız canım görüştünüz mü hiç?
Canım benim yaa atlattın sonunda şimdi biz düşünelimkuzu benim sevdicekte öğretmen şimdi devlet 1 hafta izin veriyor ama bizim balayı 10 gün sürecek o nasıl rapor alacak?
Kuzum yazdım sonra misafir geldi. Nişanlınla nasılsın peki konuştunuz mu?İyim cok sükur canım napim. İdare ediyorum iste
Kizlar ben bunu almaya karar verdim sade ve huzurlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?