2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hmm sırf mekanı tutmuşsuınuz canım güzel bence 1000 tl bende öyle bi yer tutarsam org. firmasıyla anlaşırım gibi geliyor

Kuzumm benimm barısmanıza cok sevindim. Hep mutlu olursun insaAllah kimse üzmesin senii. Yuzunde kalbinde hep gulsun canimm benimm

ALLAH razi olsun kuzucum INŞALLAH hepimiz gulelim seninde baristik demeni bekliyorum INSALLAH sende cok mutlu olursun caniminici

İyim cok sükur canım napim. İdare ediyorum iste
Ne yaptınız canım görüştünüz mü hiç?

İnşallah canım benim:)
Canım benim yaa atlattın sonunda şimdi biz düşünelim kuzu benim sevdicekte öğretmen şimdi devlet 1 hafta izin veriyor ama bizim balayı 10 gün sürecek o nasıl rapor alacak?

Haýırlı olsun kuzumm brnimm

ALLAH razi olsun kuzucum INŞALLAH hepimiz gulelim seninde baristik demeni bekliyorum INSALLAH sende cok mutlu olursun caniminici
Kuzu sevindim senin adına işte sinir stres yoğun oluyor bu dönem demek seni düşündüğünden o kadar gerginmiş.. Ama yine de seni bu derece kırması yanlış, sen dediğin gibi kulağını çek bi kendine gelsin

O guzel haberler kuzucum hayırlı olsun

Aynen kuzucum izin alabikirse gelicek INŞALLAH kuzum gelsinde konusucam ciddi ciddii bu donemi kirmadan atlatalim dicem kuzucum kirgnlk hemen gitmiyor suan daha iyiyim hamd olsun
sagol kuzucum

Yrm saat önce mesj attı napıyosun felan sora iste seni seviyorum. Söyledigim kotu sozler icin ozur diliyorum yazdi. Bende gram hatalı oldugu kabul edip yazdigina inanmiyorum ki oyle olsada ozurle hersey duzelecekmi felan yazdim. Artik sana ceker giderim intahar ederim vs gibi seyler soylemiyorum ve seni rahatsiz etmiyorum. Vicdanın rahat olabilir gidebilirsin yazdım. Oda iste sende gidebilirsin felan bende ok yazdim soguk konistum yani bukadr

Kuzu evet ozurle hersey yok olmuyor katılıyorum ama seni seviyorum demiş sende cok soguk konusmasamiydin yuz yzue gelincemi derdini anlatdaydin kuzum dahami iyi olurdu

Kuzu evet ozurle hersey yok olmuyor katılıyorum ama seni seviyorum demiş sende cok soguk konusmasamiydin yuz yzue gelincemi derdini anlatdaydin kuzum dahami iyi olurdu
Bi ozurle seni seviyorumla hemen yumusayacak biri degilim. Ki en azindan vicdanin rahat olsun dedigimde (bunu kendisi soylemisti seninle sadece vicdanim icin nisanlandim felan. ) hayr oni oylesine soyledim onun icin degil seni seviyorum felan da demedi

INŞALLAH tatlimmm
kuzum yarim basla vakit haybetme bizide haberdar er senin kinada benim.gibi dugun gibi olucakti dimi
Düğün gibi derken? Yok kuzum normal kına olacak benim ki sadece bayanlar arasında falan
Anladım kuzucum offff sıkıntı yaaa Allah hayırlar getirsin diyecek bişey yok. Peki senin durumun nasıl düne göre daha iyi misin?
Gelinliign resmi varmi kuzum
Var bebişim ama aynısı değil 5 dakikaya eklerim

Her pazar sohbet oluyo oraya gidiyorum. Bugunde gittim oyuzden daha iyiyimm canim sagol :)

Oyle kuzucum zaten dil yarasi hemen gecmiyor haklsin nedymmm
INŞALLAH cok mutlu olursunnnn kuzummmm

Kuzum benim kinam erkekli kizli dugun gibi okuvak ayri sehtlede olucagi icn seninde olemidiye sordum benn salon tuttum 200 kisilil.kucuk dugun olcak kina yani ilk 2 saat gelinlik gycm sonra da kina mindalli gycem plan bu INŞALLAH

kucuk yer bulmak daha zor oluyor kuzum

genlingnde bekliyorum fotosunu

Her pazar sohbet oluyo oraya gidiyorum. Bugunde gittim oyuzden daha iyiyimm canim sagol :)
İçini ferahlatır canım çok iyi yapmışsın bir de inşirah suresini sık sık okumanı tavsiye ederim o da abaya ferahlık veriyor insana.
Gelinliign resmi varmi kuzum

Bu canım inciler arkada olacak, kollarda ve yakada da olacak inci bir de etek böyle pileli değil de düz olacak ama kabarık istiyorum aynı böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…