- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
Hmm sırf mekanı tutmuşsuınuz canım güzel bence 1000 tl bende öyle bi yer tutarsam org. firmasıyla anlaşırım gibi geliyorTaht oluyor mu ki :/
Salon bize hiçbi şey sunmuuyor valla. Boş salon. 1000 liraya tuttuk, biraz genişçe. Erkeklerin girmesi de yasak değil :)
Evet evet kına ve çerez ve meyve suyu dağıtılıyor. Küçük bi biblo da olabilirmiş bak iyi fikir.
Kuzumm benimm barısmanıza cok sevindim. Hep mutlu olursun insaAllah kimse üzmesin senii. Yuzunde kalbinde hep gulsun canimm benimm
Ne yaptınız canım görüştünüz mü hiç?İyim cok sükur canım napim. İdare ediyorum iste
Canım benim yaa atlattın sonunda şimdi biz düşünelimİnşallah canım benim:)
Haýırlı olsun kuzumm brnimmSelam gençlik bugün sevdicekleydim yine ve en önemlisi gelinliğimin ilk provasına gittimmmmSonra kuaörümle anlaştımmmm iş hallettim çok şükür, yarın da inşallah mekan araştırmalarına başlıcam bakalım inşallah onu da hallederim
Kuzu sevindim senin adına işte sinir stres yoğun oluyor bu dönem demek seni düşündüğünden o kadar gerginmiş.. Ama yine de seni bu derece kırması yanlış, sen dediğin gibi kulağını çek bi kendine gelsinALLAH razi olsun kuzucum INŞALLAH hepimiz gulelim seninde baristik demeni bekliyorum INSALLAH sende cok mutlu olursun caniminici
Selam gençlik bugün sevdicekleydim yine ve en önemlisi gelinliğimin ilk provasına gittimmmmSonra kuaörümle anlaştımmmm iş hallettim çok şükür, yarın da inşallah mekan araştırmalarına başlıcam bakalım inşallah onu da hallederim
Amin canım cümlesiyle inşallahHaýırlı olsun kuzumm brnimm
Sağol bebeğim hepimizin işleri rast gitsin inşallah.. Kına mekanı araştırıcam bakalımO guzel haberler kuzucum hayırlı olsun
Kuzu sevindim senin adına işte sinir stres yoğun oluyor bu dönem demek seni düşündüğünden o kadar gerginmiş.. Ama yine de seni bu derece kırması yanlış, sen dediğin gibi kulağını çek bi kendine gelsin
Sağol bebeğim hepimizin işleri rast gitsin inşallah.. Kına mekanı araştırıcam bakalım
ALLAH razi olsun kuzucum INŞALLAH hepimiz gulelim seninde baristik demeni bekliyorum INSALLAH sende cok mutlu olursun caniminici
Ne yaptınız canım görüştünüz mü hiç?
Canım benim yaa atlattın sonunda şimdi biz düşünelimkuzu benim sevdicekte öğretmen şimdi devlet 1 hafta izin veriyor ama bizim balayı 10 gün sürecek o nasıl rapor alacak?
Sağol bebeğim hepimizin işleri rast gitsin inşallah.. Kına mekanı araştırıcam bakalım
Yrm saat önce mesj attı napıyosun felan sora iste seni seviyorum. Söyledigim kotu sozler icin ozur diliyorum yazdi. Bende gram hatalı oldugu kabul edip yazdigina inanmiyorum ki oyle olsada ozurle hersey duzelecekmi felan yazdim. Artik sana ceker giderim intahar ederim vs gibi seyler soylemiyorum ve seni rahatsiz etmiyorum. Vicdanın rahat olabilir gidebilirsin yazdım. Oda iste sende gidebilirsin felan bende ok yazdim soguk konistum yani bukadr
Bi ozurle seni seviyorumla hemen yumusayacak biri degilim. Ki en azindan vicdanin rahat olsun dedigimde (bunu kendisi soylemisti seninle sadece vicdanim icin nisanlandim felan. ) hayr oni oylesine soyledim onun icin degil seni seviyorum felan da demediKuzu evet ozurle hersey yok olmuyor katılıyorum ama seni seviyorum demiş sende cok soguk konusmasamiydin yuz yzue gelincemi derdini anlatdaydin kuzum dahami iyi olurdu
Düğün gibi derken? Yok kuzum normal kına olacak benim ki sadece bayanlar arasında falanINŞALLAH tatlimmm
kuzum yarim basla vakit haybetmebizide haberdar er senin kinada benim.gibi dugun gibi olucakti dimi
Anladım kuzucum offff sıkıntı yaaa Allah hayırlar getirsin diyecek bişey yok. Peki senin durumun nasıl düne göre daha iyi misin?Yrm saat önce mesj attı napıyosun felan sora iste seni seviyorum. Söyledigim kotu sozler icin ozur diliyorum yazdi. Bende gram hatalı oldugu kabul edip yazdigina inanmiyorum ki oyle olsada ozurle hersey duzelecekmi felan yazdim. Artik sana ceker giderim intahar ederim vs gibi seyler soylemiyorum ve seni rahatsiz etmiyorum. Vicdanın rahat olabilir gidebilirsin yazdım. Oda iste sende gidebilirsin felan bende ok yazdim soguk konistum yani bukadr
Var bebişim ama aynısı değil 5 dakikaya eklerimGelinliign resmi varmi kuzum
Her pazar sohbet oluyo oraya gidiyorum. Bugunde gittim oyuzden daha iyiyimm canim sagol :)Düğün gibi derken? Yok kuzum normal kına olacak benim ki sadece bayanlar arasında falan
Anladım kuzucum offff sıkıntı yaaa Allah hayırlar getirsin diyecek bişey yok. Peki senin durumun nasıl düne göre daha iyi misin?
Var bebişim ama aynısı değil 5 dakikaya eklerim
Bi ozurle seni seviyorumla hemen yumusayacak biri degilim. Ki en azindan vicdanin rahat olsun dedigimde (bunu kendisi soylemisti seninle sadece vicdanim icin nisanlandim felan. ) hayr oni oylesine soyledim onun icin degil seni seviyorum felan da demedi
Düğün gibi derken? Yok kuzum normal kına olacak benim ki sadece bayanlar arasında falan
Anladım kuzucum offff sıkıntı yaaa Allah hayırlar getirsin diyecek bişey yok. Peki senin durumun nasıl düne göre daha iyi misin?
Var bebişim ama aynısı değil 5 dakikaya eklerim
İçini ferahlatır canım çok iyi yapmışsın bir de inşirah suresini sık sık okumanı tavsiye ederim o da abaya ferahlık veriyor insana.Her pazar sohbet oluyo oraya gidiyorum. Bugunde gittim oyuzden daha iyiyimm canim sagol :)
Gelinliign resmi varmi kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?