• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bi an önce biter inşallah sizinde:) canım eğer çalıştığı şehirden farklı bi şehirdeyse iznin son günü gece 12ye kadar rapor alacak:) sizin tarih ne zaman net olarak?
Kuzu 10unda düğün (pazara denk geliyor) 11-21 arası (21i perşembe) böyle işte o_O aynı şehirdeyiz canım istanbulda oturucaz

kafein_ .!.:
evet canım bende salon için bu renk mavi ya da pembe düşünüyorum.pembe olur muhtemelen ama bu renk de çok güzel.
Kuzum bende pembe istiyodum ama bi atym sanki bu modelde guzel.durmamis

ca20548844d0a9eddd02a03c4275144c.webp

Kuzu 10unda düğün (pazara denk geliyor) 11-21 arası (21i perşembe) böyle işte o_O aynı şehirdeyiz canım istanbulda oturucaz
Canım 11inde izin alacak ya diğer hafta pazara kadar izinli olcak hafta sonuyla beraber. Pazar günü gece 12ye kadar balayında olduğunuz yerden rapor alırsınız sorun olmaz. Düğün öncesinde izin alacakmısınız

Pembemi mavimi bak simdi kafam karisti pembeye hayranim mobilyamda beyaz kuzular sizce mavimi pembemi

Kuzular ben kimligimi yaptrmadan direk balayina gidicem evlilik cuzdaniyla umarim bi sorun olmaz cunku balayin tarihmi ayarladim :(

herşeyim pembe olucak gibi zaten benim.:)) berjerleri pembe kolltuklar krem olsun diye düşünüyorum.perdeleri de berjerin koyu tonu sade istiyorum,beyaz sade tülle.eğer kafamdaki gibi olursa tabi mobilyacıda.bakalım :)

Tam.benim dusuncem ;)

Back
X