2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kuzular ben kimligimi yaptrmadan direk balayina gidicem evlilik cuzdaniyla umarim bi sorun olmaz cunku balayin tarihmi ayarladim
Canım evlilik cüzdanın yanında olsun sorun çıkmaz merak etme. Bende hala öğretmen kimliğimi ve ehliyetimi değiştirmedim o yüzden evlilik cüzdanımı yanıma alıyorum:) bide 5yıldızlı otellerde zaten sorun olmuyo :))

Ohh kuzum super cok sevndm sorun olmicagna ucaktada sorun olmaz dimi kuzucum

noldu canım niye astın yüzünü. kafanı mı karıştırdık yoksa.su yeşili çok güzel renk olarak mobilyalarda çok güzel duruyo.ben hem perdelerle uyum açısından hemde pembe kırmızı mor renkleri daha çok seviyorum,daha sıcak geliyo o yüzden pembe tercih ederdim.yoksa rengi çok tatlı.

Son düzenleme:
Heh canım işte ayrıntılı konuşmadık hiç daha 3 ayımız var diye ama düğün pazar günü öncesinden almaya gerek yok zaten cumartesi de boş olacak, ama ben diyorum ki cuma gününden 2 haftalık yada 10 günlük rapor alsın ayın 11inde uğraşmayalım zaten düğünün ertesi günü saat 12de uçağımız o gün bide raporla uğraşmayalım
Selammmm kızlarrrr :)) telefondan giriyorum da azıcık zorlanıyorum aldıklarınız çok güzel ikinizinde güle güle kullanın. Canımm gelinlikde çok hoşş gercekten
Sağol bebeğim inşallah buna benzer diktirdiğim
Pembemi mavimi bak simdi kafam karisti pembeye hayranim mobilyamda beyaz kuzular sizce mavimi pembemi
Canım ben her ikisie de bayıldım, benim niyetim pembe dışında diğer soft renkleri almak açık mavi açık yeşil gibi ama pembe manyağı olduğum için yine pembe alırım gibi geliyor
Gelinliğe de bayıldım ayrıca:)
Teşekkür ederim kuzu inşallah benzer ya sıfırdan diktiriyorum bakalım

Kuzular ben kimligimi yaptrmadan direk balayina gidicem evlilik cuzdaniyla umarim bi sorun olmaz cunku balayin tarihmi ayarladim
Ehliyetin var mı canım? Gerçi evlilik cüzdanı yeterli olur sanırım
herşeyim pembe olucak gibi zaten benim.:)) berjerleri pembe kolltuklar krem olsun diye düşünüyorum.perdeleri de berjerin koyu tonu sade istiyorum,beyaz sade tülle.eğer kafamdaki gibi olursa tabi mobilyacıda.bakalım :)
Bende öyle istiyorum canım ama birazda sevdiceğime üzülüyorum, bana kalsa barbie evi gibi olur evim ama o evde bir adet erkekte olacak pek hoş olmayacak yani

Olurmu ESTAĞFURULLAH siiz fkrleriniz benim icn degerli ben cok kararszm ondan üzüldüm kuzum yaa kararszmmm kuzucum haklsn pembe daha tatli sagol.kuzucum

Bende sanrm su yeşilini alcam gibi yarin aliom kuzular oyzuden size sordummm simdi karar vermem lazim bugun aslnda ben aldim.kahve bi takim onu deistrcem daha yapilmadigi icin takim eski modeli birakip heni model.olrk su yesilini gorunce deistrme karari aldim

Olurmu ESTAĞFURULLAH siiz fkrleriniz benim icn degerli ben cok kararszm ondan üzüldüm kuzum yaa kararszmmm kuzucum haklsn pembe daha tatli sagol.kuzucum
Canım şöyle düşünmüeye çalış en az 10 sene o mobilyayla yaşayacaksın, hangi renk daha çabuk monotonlaşır hangi renk daha nasıl diyim yıllar geçse de bakmaktan hoşlanırsın senin için, ilerisini düşünerek karar vermeye çalış

haklısın canım.benimki de şimdiden başladı başka renk yok mu, her yer pembe oldu falan diye söylenmeye.

Tamam kuzu iyice düşün
Basinizi agrttm.haknizi helal edin kizlar cok sagolun
Estağfirulah bebek ya olur mu öyle şey aşk olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…