Olurmu ESTAĞFURULLAH siiz fkrleriniz benim icn degerli ben cok kararszm ondan üzüldüm kuzum yaa kararszmmm kuzucum haklsn pembe daha tatlisagol.kuzucum
Canım şöyle düşünmüeye çalış en az 10 sene o mobilyayla yaşayacaksın, hangi renk daha çabuk monotonlaşır hangi renk daha nasıl diyim yıllar geçse de bakmaktan hoşlanırsın senin için, ilerisini düşünerek karar vermeye çalış
Tamam kuzu iyice düşün
Estağfirulah bebek ya olur mu öyle şey aşk olsun
Hahahah aynen yaa, geçen yalovaya gittik beraber benim okul kaydımı yenilemem gerekiyordu neyse yalovada ki minibüsler fuşya renkte Allahımmmm bütün gün onları eleştirdi durdu "ben binmem bunlara, burda sadece kadınlar mı yaşıyor, buranın erkekleri ligth mı" diye falan öfffff....... mobilyalarım yüzünden ömür boyu evimde çekemem onun dırdırınıhaklısın canım.benimki de şimdiden başladı başka renk yok mu, her yer pembe oldu falan diye söylenmeye.
canım su yeşili de çok tatlı.sen hangisine için ısınıyosa onu al.
Süper herkesle aynı olmazsın inşallah bende pembe dışında bi renk alırım mobilyalarımıHaklsn kuzucum dusundum.tasindim su yesiline karar verdimne kararsz kizim ya
Hahahah aynen yaa, geçen yalovaya gittik beraber benim okul kaydımı yenilemem gerekiyordu neyse yalovada ki minibüsler fuşya renkte Allahımmmm bütün gün onları eleştirdi durdu "ben binmem bunlara, burda sadece kadınlar mı yaşıyor, buranın erkekleri ligth mı" diye falan öfffff....... mobilyalarım yüzünden ömür boyu evimde çekemem onun dırdırınıama şu var salonu aynı @hayatbos gibi pudra yada pembe renkte almayı düşünüyorum oturma odasını daha koyu tonlarda işte kahverengi ile krem yada çok koyu mavi (lacivert yada) ile krem gibi düşünüyorum bakalım zaman ne gösterecek
Süper herkesle aynı olmazsın inşallah bende pembe dışında bi renk alırım mobilyalarımıÇok güzel su yeşili kararından ötürü tebrik ederim şimdiden
Hahahah aynen yaa, geçen yalovaya gittik beraber benim okul kaydımı yenilemem gerekiyordu neyse yalovada ki minibüsler fuşya renkte Allahımmmm bütün gün onları eleştirdi durdu "ben binmem bunlara, burda sadece kadınlar mı yaşıyor, buranın erkekleri ligth mı" diye falan öfffff....... mobilyalarım yüzünden ömür boyu evimde çekemem onun dırdırınıama şu var salonu aynı @hayatbos gibi pudra yada pembe renkte almayı düşünüyorum oturma odasını daha koyu tonlarda işte kahverengi ile krem yada çok koyu mavi (lacivert yada) ile krem gibi düşünüyorum bakalım zaman ne gösterecek
benimki sen kullanıcaksın ne renk istersen onu al diyo.tabi mutfak eşyaları için söylüyo bunu.salon için bu evde sadece sen yaşamıycaksın diyo.ama sorun yapıcağını sanmıyorum.gül kurusu gibi açık renk sonuçta.oturma odasını bende gri krem falan gibi düşünüyorum.koyu tonları hiç düşünmüyorum bence sende düşünme canım.çok boğuyo odayı.kuzenim koyu yeşil seçti.oda o kadar karanlık ve küçük görünüyo ki.açık renkler her zaman daha ferah daha geniş gösteriyo.
Bem bulasik makinami buz folabimi renkli alicam hep valla civil civil naspse
çok tatlı olur canım.benim çamaşır makinem ebebeyn banyosunda olucak.hiç görünmiycek yani.bulaşık makinası da ocakla falan uyumlu olur sanırım.bizim mutfağa renkli hiç gitmez.
Aynen sirin oluyor kuzum ebeveyn banyosu olmasi guzelmis kuzum buarada
Aynen yaaa sonra bi kusur bulduğunda sen almıştın diyecek biliyorum benDamatlara da yazikkk benimki bana ne alirsan al diyo hic karsmio insan biraz yardim.eder yok ben dusunuyom o anlamazmis esyadan
Sanada hayrli ugurlu olsun kuzuucumm simddiden
KatılıyorumSagol kuzucum İNŞALLAH yuvalarimzda mutlu mutlu yasariz su yesili gibi ferah yasayalim huzur veriyor
Çok mantıklı bak sütlü klahve olabilir o zaman yada dediğin gibi gri de olabilir hemde ağır dururbenimki sen kullanıcaksın ne renk istersen onu al diyo.tabi mutfak eşyaları için söylüyo bunu.salon için bu evde sadece sen yaşamıycaksın diyo.ama sorun yapıcağını sanmıyorum.gül kurusu gibi açık renk sonuçta.oturma odasını bende gri krem falan gibi düşünüyorum.koyu tonları hiç düşünmüyorum bence sende düşünme canım.çok boğuyo odayı.kuzenim koyu yeşil seçti.oda o kadar karanlık ve küçük görünüyo ki.açık renkler her zaman daha ferah daha geniş gösteriyo.
Aynen yaaa sonra bi kusur bulduğunda sen almıştın diyecek biliyorum ben
Katılıyorum
Çok mantıklı bak sütlü klahve olabilir o zaman yada dediğin gibi gri de olabilir hemde ağır durur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?