• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

merhaba arkadaşlar ben de karbonat testi çamaşır suyu testi hepsini yaptım köpük sardı her tarafı :KK70: bilemiyorum bunlara inansam mı bel ağrısı ve sol kasık batmaları bıcak saplanır gibi kasığımdaki hafif ağrı hali yarın kan tahlili yaptıracağım bat 31 aralık
Ben sırf meraktan karbonat testi yapmıştım. Hamile olduğum halde köpürme olmamıştı.

merhaba arkadaşlar ben de karbonat testi çamaşır suyu testi hepsini yaptım köpük sardı her tarafı :KK70: bilemiyorum bunlara inansam mı bel ağrısı ve sol kasık batmaları bıcak saplanır gibi kasığımdaki hafif ağrı hali yarın kan tahlili yaptıracağım bat 31 aralık

Valla cnm bende meraktan yapmıştım . karbonat köpürmedi ama çamaşır suyu köpürmüştü. Artık ne kadar doğru bilemem

Yeni başlığımız güzel olmuş :) bu arada haftaya pazartesiye kadar bebik kendi gelmezse pazartesi günü çıkarıyoruz bulunduğu yerden :)

ben ikisini de yaptım ama karbonatın üzerinde beyaz beyaz bir şeyler oldu ama köpürük değil çamaşır dsuyunda idrarın hepsi köpük oldu artık kan testinde kesin sonuç belli olacak bekleyeyim bakalım ne olacak

Yeni başlığımız güzel olmuş :) bu arada haftaya pazartesiye kadar bebik kendi gelmezse pazartesi günü çıkarıyoruz bulunduğu yerden :)

oh ne güzel canım ya darısı bizlere artık. :) kaç kilo bebişin

Valla ben camasir suyu testi yapmstm cidden kopurmustu bayaaaaa. Ilk oyle ogrenmistim hamile kaldgmi ;))

Valla ben camasir suyu testi yapmstm cidden kopurmustu bayaaaaa. Ilk oyle ogrenmistim hamile kaldgmi :KK66:)
benim de canım tamamı köpük oldu çok şaşırdım yarın kan testi yaptıracağım bakalım ikilemde kaldım şimdi umutlansam mı umutlanmasam mı bilemedim

İnşallah sağlıkla doğar bebişlerimiz canım :) 3800dü son ölçümde,çok beklemiycez o yüzden zaten normal doğumda olmayacak.
Kız senin kuzu güzel kilo almış maşallah:nazar:
Biz geç döllenme olduğumuzdan 1 hafta geriden geliyoruz. Zaman içinde kapanırsa doğum tarihimizi öne alacak doktor, kapanmazsa da önemli değil dedi. Ama ben geç döllenme farkını kapatsın istiyorum ne yalan söyleyeyim.

Doktor yeterli beslendiğin sürecs ilave vitamin kullanmana gerek yok diyor. Günlük yumurta, badem ceviz fındık, 2 bardak süt içiyorum. Var mı senin yaptığın bir şeyler tüyo kaparım belki.

Kız senin kuzu güzel kilo almış maşallah:nazar:
Biz geç döllenme olduğumuzdan 1 hafta geriden geliyoruz. Zaman içinde kapanırsa doğum tarihimizi öne alacak doktor, kapanmazsa da önemli değil dedi. Ama ben geç döllenme farkını kapatsın istiyorum ne yalan söyleyeyim.

Doktor yeterli beslendiğin sürecs ilave vitamin kullanmana gerek yok diyor. Günlük yumurta, badem ceviz fındık, 2 bardak süt içiyorum. Var mı senin yaptığın bir şeyler tüyo kaparım belki.
Farkı kapatırsınız canım zamanla. Benim hergün yumurta,süt,ceviz,muz ve tahin pekmezim var. Onun dışında normal besleniyorum. Protein ağırlıklı beslenmek işe yarıyor galiba hem sen kilo almıyorsun hem bebeğe faydalı. Bizimki fazla kilo almaya başlayınca vitamini fln kestik. Demir ilacı ve magnezyum kullanıyorum sadece. Bide aklıma gelirse arada keçiboynuzu pekmezi yiyorum. İşte bukadar :)

Farkı kapatırsınız canım zamanla. Benim hergün yumurta,süt,ceviz,muz ve tahin pekmezim var. Onun dışında normal besleniyorum. Protein ağırlıklı beslenmek işe yarıyor galiba hem sen kilo almıyorsun hem bebeğe faydalı. Bizimki fazla kilo almaya başlayınca vitamini fln kestik. Demir ilacı ve magnezyum kullanıyorum sadece. Bide aklıma gelirse arada keçiboynuzu pekmezi yiyorum. İşte bukadar :)
Hımmm tahin pekmeze ben de önem vereyim. Doktorum dengeli beslendiğin müddetçe takviye kullanmana gerek yok, kendini halsiz hissettiğin ve yetersiz beslendiğini düşüdüğün zamanlarda kullan vitamini dedi. Dengeli besleben birinde fazla kilodan başka etkisi olmaz dedi bi de.Bana da söyledikleri mantıklı geldi.Ben de düzenli besleniyorum kullanmadım o yüzden hiç.

Hımmm tahin pekmeze ben de önem vereyim. Doktorum dengeli beslendiğin müddetçe takviye kullanmana gerek yok, kendini halsiz hissettiğin ve yetersiz beslendiğini düşüdüğün zamanlarda kullan vitamini dedi. Dengeli besleben birinde fazla kilodan başka etkisi olmaz dedi bi de.Bana da söyledikleri mantıklı geldi.Ben de düzenli besleniyorum kullanmadım o yüzden hiç.
Herşeyi yiyorsan vitamine gerek yok tabi.. Muz ve tahin pekmez bebeğe iyi kilo yapıyormuş,bende o yüzden ağırlık verdim onlara tabi şeker önemli bu durumda. Eğer şekerin varsa dikkat etmen gerekir.

Arkadaslar bu ovulasyon tarihi hesaplama nasil oluyor... bir suru siteye bakiyorum ama hic anlamadim. Iki adet arasini mi sayicaz yoksa 1.adet gununden oteki 1 adet gunune kadar mi sayicaz.. cunku hesapla dedigimde bir dahaki adet tarihi cikiyor ama asla o tarihte adet olmuyorum ???

ooo hayırlı olsun günü de konmuş :)) sağlıkla gelsin minik prenses:KK46:

Ooo hayirli olsunnn... aslnda kendimi cok hazir hissedip hissetmedigimi bilmesem de korunmuyoruzz... o_O:confused::KK8:

:) korunmadığına göre hazır hissediyorsun gayet bence ;)

İnşallah sağlıkla doğar bebişlerimiz canım :) 3800dü son ölçümde,çok beklemiycez o yüzden zaten normal doğumda olmayacak.

minik prenses pek de minik değil anlaşılan:KK70:doğurmadan bir göbüş foto daha istiyorum ben yalnız ;)

Arkadaslar bu ovulasyon tarihi hesaplama nasil oluyor... bir suru siteye bakiyorum ama hic anlamadim. Iki adet arasini mi sayicaz yoksa 1.adet gununden oteki 1 adet gunune kadar mi sayicaz.. cunku hesapla dedigimde bir dahaki adet tarihi cikiyor ama asla o tarihte adet olmuyorum ???

kaç günde bir adet olduğun önemli. mesela 30 günde adet oluyorsan 30-14=16 yani regl olduğun günü 1. gün düşün. 16. gün yumurtluyorsun demektir.

Maşallah canım :) izinizden gidiyoruz bizimkide az kaldı gelir o kiloya :) sağlıkla doğdun inş. Bu arada _Lavin_ _Lavin_ cnm bol bol muz ye bizim bebiste Tosun şahsen ben muzun ise yaradigini düşünüyorum biraz fazla yaramış o ayrı :)

canım indir ladytimer diye bir program herşeyini söylesin sana, gün saymayı falan boş ver gitsin :)

bir sonraki adet, yumurtlama günü, hamilelik riski nasıl, yüksek orta düşük her bir şeyi söylüupr

kaç günde bir adet olduğun önemli. mesela 30 günde adet oluyorsan 30-14=16 yani regl olduğun günü 1. gün düşün. 16. gün yumurtluyorsun demektir.

Son 3 ay da ilk adet oldugum gun ve yikandigim gun ;
25 ekim 1 kasim
25 kasim 1 aralik.
23 aralik ......?

Back
X