• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

başı sağolsun, Allah sabırlar versin ailesine :KK43: bebişler hemen öyle etkileniyor tatlım, seni hissetmiştir belki ondan da durmuştur hareketleri. geçtiğimiz haftalarda karnımda kasılma ve sertleşmeden dolayı yazmıştım çok yoğun stresli bir gün geçirmiştim bütün gün taş gibiydi bebek karnımda hiç de hareket etmemişti hatta doktorumu bile aramıştım istersen acil gel demişti. ne zaman eve gidip şöyle yatağa uzandım hafif de bir müzik açtım arka plana inanır mısın hamur gibi oldu karnım bir süre sonra kıpırdaklı raziyem başladı hareketlere. o yüzden hiçbir şey için üzme sıkma kendini, mümkün olduğunca sakin müsterih kalmaya çalış. bu arada isim falan karar verdiniz mi?
Bana iki doktor erkek bir doktor kız dedi o yüzden şuan hiç isim düşünmüyorum :) ne olduğu belli değil benim balığımın

Benim kızım tembel galiba. Hafif gaz benzeri dalgalanma oldu daha önce ama gazdı galiba emin olamadım. Bekleyeceğiz nazlı kızı, bakalım ne zaman anneye selam verecek:KK51:
Canım o daha değişik bişey gaz olmadığı hemen anlaşılıyor :) pıt diye böyle sanki minicik bi ayak nokta gibi vuruyor çok eğlenceli ilk gebeliklerde 20 hafta hissedilmezmiş benimki erken oldu beklemiyordum

Oyy kıyamamm,yakınında olsam gelirdim yapardım.. Sen tarif et eşin yapsın makarnayla olmaz çorba iyi gelir sana.. Hiç yapamıyorsa hazır çorba aldır adama

Allah razı olsun canım benim. Dün geceyi de atlattım şükür bugün daha iyiyim. Antibiyotik etki etmeye başladı sanırım. Bu sabah kalkınca yaptım kendime bir tarhana çorbası:KK48: gün içinde ısıtır ısıtır yerim artık.

Allah razı olsun canım benim. Dün geceyi de atlattım şükür bugün daha iyiyim. Antibiyotik etki etmeye başladı sanırım. Bu sabah kalkınca yaptım kendime bir tarhana çorbası:KK48: gün içinde ısıtır ısıtır yerim artık.
Yavaş yavaş toparlanırsın artık.. Çorbada iyi gelir ohh miss :)

günaydın kızlar,

cnntrm cnntrm inşallah çorba daha da toparlar seni. benimde eşim rahatsızlandı iki gündür çorba falan öyle geçiştiriyor akşamları iyi geliyormuş öyle diyor.

Ysmdfn Ysmdfn sen nasılsın tatlım, sen artık her hafta gidiyorsun doktora değil mi? bu hafta gittin mi?

günaydın kızlar,

cnntrm cnntrm inşallah çorba daha da toparlar seni. benimde eşim rahatsızlandı iki gündür çorba falan öyle geçiştiriyor akşamları iyi geliyormuş öyle diyor.

Ysmdfn Ysmdfn sen nasılsın tatlım, sen artık her hafta gidiyorsun doktora değil mi? bu hafta gittin mi?
Kasılmalarım arttı artık idare ediyorum işte.. Her hafta gidiyorum,bu hafta cuma gidicem inşallah :) 1 hafta daha dayansamda 2016yı görsem keşke :))
Sen nasılsın,nasıl gidiyor ?

Ysmdfn Ysmdfn siz daha netleştirmediniz doğum tarihini değil mi? idare ediyorum tatlım yoruluyorum tabi, akşamları eve gittiğimde belim ayrılıyor tabiri yerindeyse. merak ediyorum onu, ultrasonda tam bir bebek gibi görünce bugün doğsa kucağa alınabilecek olduğunu bilmek iyice sabırsızlandırıyor beni :)

Ysmdfn Ysmdfn siz daha netleştirmediniz doğum tarihini değil mi? idare ediyorum tatlım yoruluyorum tabi, akşamları eve gittiğimde belim ayrılıyor tabiri yerindeyse. merak ediyorum onu, ultrasonda tam bir bebek gibi görünce bugün doğsa kucağa alınabilecek olduğunu bilmek iyice sabırsızlandırıyor beni :)
Gün vermedi doktorum,sancı,su vs bişey geldiği anda alacak sezeryana. Son güne kadar beklesin diyor,ama çok sıkıldıysan 38den sonra alırız dedi :) bu cuma konuşuruz bakalım napsak diye ;) ben hala inanmıyorum öyle kocaman bebek olduğuna,sanki küçük bişeymiş gibi geliyor bana :)) gözümle görünce ancak inanacağım :))

Yavaş yavaş toparlanırsın artık.. Çorbada iyi gelir ohh miss :)

Toparladım biraz canım ya kaç gündür ilk kez aciktigimi hissettim bu da bir iyileşme belirtisi sanırım :)

günaydın kızlar,

Hastayken canım sadece çorba ister benim ve iyi geliyor bence de :) annelerin evvel zamandır yaptıklarında vardır bir hayır :))

Ayy ne guzel bu topicte cok hamiş varmış. Rabbim sağ sağlim kucagınıza almayı nasip etsin inşallah.
Bende inşallah 2016 ya bebeğimle girerim. Banada dua edermisiniz kızlar.2 senedir bekliyorum..
Allah yar ve yardımcınız olsun

Ayy ne guzel bu topicte cok hamiş varmış. Rabbim sağ sağlim kucagınıza almayı nasip etsin inşallah.
Bende inşallah 2016 ya bebeğimle girerim. Banada dua edermisiniz kızlar.2 senedir bekliyorum..
Allah yar ve yardımcınız olsun
Allah sana ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallah..

Günaydınn kızlaar:KK200: bu topiğin ilk doğuranı olacağım:KK46:şimdi o geldi aklıma:KK45::KK53:

Günaydınn kızlaar:KK200: bu topiğin ilk doğuranı olacağım:KK46:şimdi o geldi aklıma:KK45::KK53:

günaydınlar hanımlar :KK76: listeye baktım şimdi de aslında başka hamişlerimizde varmış ama onlar koptu herhalde artık, sanırım senden sonra da ben geliyorum:KK46:
1. esoes1919____________BAT 21 Nisan___________HAMİLE:anneadayı: _____ERKEK :nazar:
2. Yesimakmn __________BAT 9 Mayıs___________HAMİLE:anneadayı: ______KIZ:nazar:
3. Mihrimah00__________BAT 28 Mayıs__________HAMİLE:anneadayı: ______ERKEK:nazar:
4. Orkidee0238__________BAT 2 Haziran__________HAMİLE:anneadayı: _____ERKEK :nazar:
5. rzombie _____________BAT 28 Mayıs___________HAMİLE :anneadayı: _____ KIZ:nazar:

günaydınlar hanımlar :KK76: listeye baktım şimdi de aslında başka hamişlerimizde varmış ama onlar koptu herhalde artık, sanırım senden sonra da ben geliyorum:KK46:
1. esoes1919____________BAT 21 Nisan___________HAMİLE:anneadayı: _____ERKEK :nazar:
2. Yesimakmn __________BAT 9 Mayıs___________HAMİLE:anneadayı: ______KIZ:nazar:
3. Mihrimah00__________BAT 28 Mayıs__________HAMİLE:anneadayı: ______ERKEK:nazar:
4. Orkidee0238__________BAT 2 Haziran__________HAMİLE:anneadayı: _____ERKEK :nazar:
5. rzombie _____________BAT 28 Mayıs___________HAMİLE :anneadayı: _____ KIZ:nazar:
Ben de varım :)

bayadır yoktun canım nasılsın? nasıl gidiyor hamilelik, bebişin nasıl?

valla canm iyi gidiyor şimdi doktordan gelmiş . Biraz tombikmiş bizim yavru ona canım sıkıldı doktor daha almasın normal doğum zor olur dedi. mille kilo aldırmaya çalışır ben aldırmamaya :) ne yapsam bilemedim

valla canm iyi gidiyor şimdi doktordan gelmiş . Biraz tombikmiş bizim yavru ona canım sıkıldı doktor daha almasın normal doğum zor olur dedi. mille kilo aldırmaya çalışır ben aldırmamaya :) ne yapsam bilemedim
Vitamin protein ve tatlıyı kes canım. Bende öyle yaptım bi süredir biraz fazla kilo alıyordu benimkide :) sal gitsin yani ben öyle yaptım.. Ben normal yapmayacağım halde kestim bunları fazla kilo iyi bişey değil. Şimdi normal ölçülerde alıyor kiloyu. Camış koydum adını eşimde kızıyor öyle deme diye:KK53:

Vitamin protein ve tatlıyı kes canım. Bende öyle yaptım bi süredir biraz fazla kilo alıyordu benimkide :) sal gitsin yani ben öyle yaptım.. Ben normal yapmayacağım halde kestim bunları fazla kilo iyi bişey değil. Şimdi normal ölçülerde alıyor kiloyu. Camış koydum adını eşimde kızıyor öyle deme diye:KK53:
Tosun benimki de :D vitamin derken şu kan demir hapı onlarımı diyorsun canım. Aynen öylee yani olmadı Sezeryan olurum ama yinede kılolu olmasin yani diyorum

Back