• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Tosun benimki de :KK70: vitamin derken şu kan demir hapı onlarımı diyorsun canım. Aynen öylee yani olmadı Sezeryan olurum ama yinede kılolu olmasin yani diyorum
Kan hapını bırakma canım o önemli. Decavit elevit türevi vitamin alıyosan onu kes o kiloyu yapan.. Ben sezeryan olucam ama yinede gereksiz kilo dedi doktor kesti herşeyi :)

Günaydın Kızlar ,

Uzun zamandır yazamadım .Nasılsınız bakım .
Hamişler bebişlerınız nasıl hamılelık nasıl gecıyor .
Benım BAT 27 2 gun kaldı off off kafamda delı beklentıler var :KK53:

Kan hapını bırakma canım o önemli. Decavit elevit türevi vitamin alıyosan onu kes o kiloyu yapan.. Ben sezeryan olucam ama yinede gereksiz kilo dedi doktor kesti herşeyi :)
Anladım canım bende haftaya yie gidicem diyim doktora madem decavit kullanıyorum gereksizse kestirsin

Merhabalar doğumlar yaklaşmış çok heyecanlı:)
Biz de bugün ikili test yaptırdık. Ense kalınlığı normal çıktı ama günü 6 gün büyük çıktı. Halbuki öyle çok da iyi beslenemiştim. O kafamı karıştırdı baya. Kan tahlili sonuçları haftaya çıkacakmış. Doktorum garanti olsun diye amniyosentez önerdi ama hem maddi açıdan hem de riski yüzünden pek istemiyorum. Hem ikili test sonucuna hem de 16. haftada ayrıntılı ultrasona göre karar vericez. Şimdilik durumlar böyle. çok fazla giremiyorum tooiğe ama tüm mesajları tek tek okuyorum takipteyim :)

Yeni yeni gebe haberlerine ve yeni kararlara vesile olsun inşallah :KK66:

amin canım benim, isteyen herkese versin inşallah Allah

biz daha hiç denemedik aklımda nisan ayı var bakalım hem o zamana kadar daha da oturur belki kafamda fikirler

:KK68::KK68:

sen hemen mi istiyordun canım :KK50:

merhaba arkadaşlar ben de karbonat testi çamaşır suyu testi hepsini yaptım köpük sardı her tarafı :D bilemiyorum bunlara inansam mı bel ağrısı ve sol kasık batmaları bıcak saplanır gibi kasığımdaki hafif ağrı hali yarın kan tahlili yaptıracağım bat 31 aralık

amin canım benim, isteyen herkese versin inşallah Allah

biz daha hiç denemedik aklımda nisan ayı var bakalım hem o zamana kadar daha da oturur belki kafamda fikirler

sen hemen mi istiyordun canım :KK50:

Ben şu an regliyim bir regl daha olayım basliycam çalışmalara ;)

Yeni başlığımız çok güzel olmuşşş

Bence de :)))

başlık nasıl değişti canım ben de konuyu arıyordum kendimiz değiştirebiliyor muyuz başlığı yeninden

yesa cevap vermiş kendimiz değiştiremiyoruz moderatör değiştiriyor. karbonat ve çamaşır suyu testine çok güvenme ama inşallah güzel haberini alırız kan testinden

ooooo cnntrm cnntrm canım sen başlıyorsun hemen hadi bakalım inşallah hayırlısıyla olur

Şimdi gebelik öncesi neler yapıyoruz

1- hormon testi
2- kan testi
3- smear testi
4- folik asit kullanmaya başlama
5- vitamin mi?

Bunlar mı var? deneyimli arkadaşlar bir el atın :KK68:

benim 1 ve 2 tamam yumurtalıklarıma baktırdım adetimin 2. ya da 3. günüydü Allaha şükür sıkıntı çıkmadı. kan da aldılar onda da sıkıntı çıkmadı değerler hep normaldi .

3 yaptıracağım

4 ve 5 hala düşünme aşamasındayım o yüzden daha erken başlamak için :)

merhaba arkadaşlar ben de karbonat testi çamaşır suyu testi hepsini yaptım köpük sardı her tarafı :KK70: bilemiyorum bunlara inansam mı bel ağrısı ve sol kasık batmaları bıcak saplanır gibi kasığımdaki hafif ağrı hali yarın kan tahlili yaptıracağım bat 31 aralık

ooooo cnntrm cnntrm canım sen başlıyorsun hemen hadi bakalım inşallah hayırlısıyla olur

Şimdi gebelik öncesi neler yapıyoruz

1- hormon testi
2- kan testi
3- smear testi
4- folik asit kullanmaya başlama
5- vitamin mi?

Bunlar mı var? deneyimli arkadaşlar bir el atın :KK68:

benim 1 ve 2 tamam yumurtalıklarıma baktırdım adetimin 2. ya da 3. günüydü Allaha şükür sıkıntı çıkmadı. kan da aldılar onda da sıkıntı çıkmadı değerler hep normaldi .

3 yaptıracağım

4 ve 5 hala düşünme aşamasındayım o yüzden daha erken başlamak için :)

Canım folik asite başlaman lazım. Hamile kalmadan 3 ay önce başlamak lazımmış. Ne zaman olacağını bilmediğin için hemen başla derim.
Vitamin de gerek yok. Ben kullanmadım hamileyken bile kullanmıyorum.
Bir madde daha ekliyim eşin sperm testi yaptırabilir isterseniz. normalde bir sene hamilelik olmazsa gerekiyor ama sen temkinli gidiyorsun diye yazdım.

Canım folik asite başlaman lazım. Hamile kalmadan 3 ay önce başlamak lazımmış. Ne zaman olacağını bilmediğin için hemen başla derim.
Vitamin de gerek yok. Ben kullanmadım hamileyken bile kullanmıyorum.
Bir madde daha ekliyim eşin sperm testi yaptırabilir isterseniz. normalde bir sene hamilelik olmazsa gerekiyor ama sen temkinli gidiyorsun diye yazdım.

Canım çok teşekkürler açıklamaların için. Folik asit daha geç başlayacağım. Biz daha korunmaya devam edeceğiz çünkü. Yılın ortalarına doğru bakacağız artık :KK50:

Back