• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

canım indir ladytimer diye bir program herşeyini söylesin sana, gün saymayı falan boş ver gitsin :)

bir sonraki adet, yumurtlama günü, hamilelik riski nasıl, yüksek orta düşük her bir şeyi söylüupr
Canm google play e yazinca en basta ucretsiz yumurtlama takvimi cikiyor o mu

Canm google play e yazinca en basta ucretsiz yumurtlama takvimi cikiyor o mu

Bu canım

Screenshot_2015-12-27-21-07-38.png

Siz buraya takılın bizim topiğe gelmeyin fena yaparım sizi :KK53: hadi bakalım hayırlısı olsun rabbim ikiz versin inş:KK54:

Tamam canm. Ama 25 gunde bir olmuyor mu dongum

25 ekim ve 25 kasımda olmuşsun ya canım o yüzden 30 dedim ben

ben iki adetin ilk günü arasındaki süresi yazmıştım ilk indirdiğimde programı hiç sıkıntı olmadı, dediği günlerde yumurtlama da oldu adet de oldu

Zaten o 29 gün ya da 31 gün olursa hemen düzenliyor

ooo hayırlı olsun günü de konmuş :)) sağlıkla gelsin minik prenses:KK46:

:) korunmadığına göre hazır hissediyorsun gayet bence :KK66:

minik prenses pek de minik değil anlaşılan:KK70:doğurmadan bir göbüş foto daha istiyorum ben yalnız :KK66:
Camış camış :) babası kızıyor camış deyince :)) yarın çekerim foto ama korkmayın :))

Maşallah canım :) izinizden gidiyoruz bizimkide az kaldı gelir o kiloya :) sağlıkla doğdun inş. Bu arada @_Lavin_ cnm bol bol muz ye bizim bebiste Tosun şahsen ben muzun ise yaradigini düşünüyorum biraz fazla yaramış o ayrı :)
Maşallah hepsine :) bol bol muz yiyin hamişler :))

Camış camış :) babası kızıyor camış deyince :)) yarın çekerim foto ama korkmayın :))

ahaha kıyamam kız deme öyle. ne güzel ele avuca gelecek doğduğunda. rahat rahat korkmadan giydirir yıkarsın mis gibi :))

Canım çok teşekkürler açıklamaların için. Folik asit daha geç başlayacağım. Biz daha korunmaya devam edeceğiz çünkü. Yılın ortalarına doğru bakacağız artık :KK50:
Hayırlısı olsun canım korunmayı bırakmadan 3 ay önce başlarsın folik asite. Bebeğin hemen geleceği tutarsa al sana folik asit dersin :)

Back