Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınlaar son haftam,diren yeşim
Heyecanlanıyorum aklıma geldikçe birazda korkuyorum karışık duygular :)Günaydın canımmm
Çok heyecanlııııı, benim bebişim de azıcık hareket ediyor göbek deliği çevresinde, gıcıklanma gibi bir garip oluyorummmm
Yeni başlığımız güzel olmuş :) bu arada haftaya pazartesiye kadar bebik kendi gelmezse pazartesi günü çıkarıyoruz bulunduğu yerden :)
Günaydın canımmm
Çok heyecanlııııı, benim bebişim de azıcık hareket ediyor göbek deliği çevresinde, gıcıklanma gibi bir garip oluyorummmm
Ayy ne güzel maşallah maşallah yolu yarılamışsınız :) Zaman çabuk geçiyor ya
Geçiyor valla hızla. Senin de doğum yaklaşmış daha dün gibi hamile haberini aldığımız gün
Gördüğün hamişlerin hepsi burada büyüttüler göbeği :)
canım bugün kan verdim işte yarın çıkacak beklemedeyim ama netten bakıyorum daha verilmemiş adetime 3 gün var gebelik testi aldım ona da baktım ama onda bir şey çıkmadı o yüzden de biraz umudum kırıldı bakalım yarın tam belli olacakesoes1919 Orkidee0238 new smiles kızlar yeni yılda bizimle devam etmek istiyorsanız ses vermenizi rica ediyorum
base2012 _Unicorn_ kızlar aynı şekilde bizimle devam etmek istiyorsanız bat güncellemesi bekliyorum sizlerden de
aaynaa tatlım ne alemdesin ses ver
ve yeni gelenler yesa Nill41 bendimahi sizlerden de bat bekliyorum haberiniz olsun gerçi yesa vermeyecek heralde
canım bugün kan verdim işte yarın çıkacak beklemedeyim ama netten bakıyorum daha verilmemiş adetime 3 gün var gebelik testi aldım ona da baktım ama onda bir şey çıkmadı o yüzden de biraz umudum kırıldı bakalım yarın tam belli olacak
varsa adete 3 gün kala olsa da kanda çıkar değil mi?
AMİN İNŞhadi hayırlısı inşallah pozitif çıkar kan sonucun
hadi yaçıkmayabilir canım. hatta çoğu kişinin çıkmıyor
esoes1919 Orkidee0238 new smiles kızlar yeni yılda bizimle devam etmek istiyorsanız ses vermenizi rica ediyorum
base2012 _Unicorn_ kızlar aynı şekilde bizimle devam etmek istiyorsanız bat güncellemesi bekliyorum sizlerden de
aaynaa tatlım ne alemdesin ses ver
ve yeni gelenler yesa Nill41 bendimahi sizlerden de bat bekliyorum haberiniz olsun gerçi yesa vermeyecek heralde