• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Günaydın canlar:KK36:
Bir hafta evde hasta yatınca sabah kalkmak zor olsa bile işe gelmek iyi geldi ruhuma

Günaydın canımmm
Çok heyecanlııııı, benim bebişim de azıcık hareket ediyor göbek deliği çevresinde, gıcıklanma gibi bir garip oluyorummmm
Heyecanlanıyorum aklıma geldikçe birazda korkuyorum karışık duygular :)
Senin minnoş belli etti sonunda kendini,daha dur annesi neler yapacak o minnoş :))

Günaydın hanımlar :anneadayı:
Yeni başlığımızdan herkese merhabalar:KK73:
Aramıza katılmak isteyen arkadaşlarımızı da davet edelim hemen :KK66:
yesa yesa Nill41 Nill41 buyurun canlar yeni yuvanıza:KK70:

ayyyy ismimiz değişmiş ne güzel olmuş :KK76:

Yeni başlığımız güzel olmuş :) bu arada haftaya pazartesiye kadar bebik kendi gelmezse pazartesi günü çıkarıyoruz bulunduğu yerden :)

anammmmm valla geliyor bebiş, durdurabilene aşkolsun :KK46: maşallah çok güzel kilosu falan, rahat edersin cnntrm cnntrm nin dediği gibi:nazar:

Günaydın canımmm
Çok heyecanlııııı, benim bebişim de azıcık hareket ediyor göbek deliği çevresinde, gıcıklanma gibi bir garip oluyorummmm

Ayy ne güzel maşallah maşallah yolu yarılamışsınız :) Zaman çabuk geçiyor ya :KK51::KK51:

Geçiyor valla hızla. Senin de doğum yaklaşmış daha dün gibi hamile haberini aldığımız gün

Gördüğün hamişlerin hepsi burada büyüttüler göbeği :)

Öyle valla cnm . Gerçi bana geçmez oldu zaman biran önce doğsa diyorum :)

esoes1919 esoes1919 Orkidee0238 Orkidee0238 new smiles new smiles kızlar yeni yılda bizimle devam etmek istiyorsanız ses vermenizi rica ediyorum:KK19:

base2012 base2012 _Unicorn_ _Unicorn_ kızlar aynı şekilde bizimle devam etmek istiyorsanız bat güncellemesi bekliyorum sizlerden de:KK36:
aaynaa aaynaa tatlım ne alemdesin ses ver:rolleyes:
ve yeni gelenler yesa yesa Nill41 Nill41 bendimahi bendimahi sizlerden de bat bekliyorum haberiniz olsun :KK66: gerçi yesa vermeyecek heralde:KK48:
canım bugün kan verdim işte yarın çıkacak beklemedeyim ama netten bakıyorum daha verilmemiş adetime 3 gün var gebelik testi aldım ona da baktım ama onda bir şey çıkmadı o yüzden de biraz umudum kırıldı bakalım yarın tam belli olacak :(

canım bugün kan verdim işte yarın çıkacak beklemedeyim ama netten bakıyorum daha verilmemiş adetime 3 gün var gebelik testi aldım ona da baktım ama onda bir şey çıkmadı o yüzden de biraz umudum kırıldı bakalım yarın tam belli olacak :KK43:

hadi hayırlısı inşallah pozitif çıkar kan sonucun:KK33:

Back