• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

ya hamilelik ile uğraşırken beslenmeye dikkat etmek gerekirmi diyet başlAMAK İSTİYORUM BENDE. 61 KİLOYUM AMA 56 FALAN OLMAK İSTİYORUM DA

Sadece miktar azaltarak normal beslenmeye devam et canım ekmeği kessen yeter zaten hem daha sağlıklı hem de kilo verdirir

Kasıklarım iki gündür regL olacak gibi ağrıyor ama sonra geçiyor gebeliğin ayırt edici bir belirtisi yok mu ya kızlar :D

ya hamilelik ile uğraşırken beslenmeye dikkat etmek gerekirmi diyet başlAMAK İSTİYORUM BENDE. 61 KİLOYUM AMA 56 FALAN OLMAK İSTİYORUM DA
Sadece yediğini azalt bnce.. Beslenme önemli.. Ekmeği şekeri kes.. Herşey ye ama az ye.. Bende hamilelikten önce kilo vereyim dedim hamilryken şişmiyim diye :) bu kilonun altına düşmek yakışmıyormuş bana eşim protesto etti benimde diyet bitti :)

Belirti diyorum ayol o son aşama :KK70: tahlile gidemem benden önce arkadaşlarım akabinde tüm hastane öğrensin istemiyorum. İdrarda kendim görürsem ancak tahlile giderim.
Bende çok merak ediyorum ama daha testte çıkmaz :( sağ kasıkta hep bi batma var hayırlısı bakalım :))

Belirti diyorum ayol o son aşama :KK70: tahlile gidemem benden önce arkadaşlarım akabinde tüm hastane öğrensin istemiyorum. İdrarda kendim görürsem ancak tahlile giderim.
Adet belirtisi ile çok benziyor gebelik belirtileri. İdrar testini 5 gün önce yapmıştın. Bence yarın ilk idrarla tekrar yapmalısın. Aklında kalmasın.

Gecikmenin kaçıncı günü oldu canım cidden ultrasonda pipi göreceksin ilk kontrolde gibi artık :)

Adet belirtisi ile çok benziyor gebelik belirtileri. İdrar testini 5 gün önce yapmıştın. Bence yarın ilk idrarla tekrar yapmalısın. Aklında kalmasın.

Yarın yine yapayım bakalım.. 5 saat tutup yapacaktım bugün ama dayanamadım :D ancak sabaha.

Tamı tamına 41 gündür regl olmuyorum dr bi bakacak 41 kere maşallah diyecek hahaha :KK70:

Ahaha aynen öyle valla ama hamilelik olmasa bile yine de drla bir görüş bence bukadar zamanda adet olmaman normal değil

stresten de olabilir bence her gün bi action her gün bi olay bizde, eşimi kaç gündür görmüyorum ben bu şartlar altında nasıl hamile kalayım :) dört gün sonra falan görüşeceğiz sevgili gibiyiz hala

stresten de olabilir bence her gün bi action her gün bi olay bizde, eşimi kaç gündür görmüyorum ben bu şartlar altında nasıl hamile kalayım :) dört gün sonra falan görüşeceğiz sevgili gibiyiz hala

Ne güzel canım aşkınız taze kalıyor işte:)

Back