• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Bilmiyorum yaa :))) testte de çıkmadı ama kadın milleti işte kırmızı görmeyince kendini hamile sanıyor

Hep oğlum olsun isterdim de ondan pipi dedim:KK70: benim de çok batmalarım oldu ovulasyondan üç gün sonra başladı ben hamileysem sen de ölesindir :p
Hadi inşaaallaaahh:anneadayı:

Bilmiyorum yaa :))) testte de çıkmadı ama kadın milleti işte kırmızı görmeyince kendini hamile sanıyor

Hep oğlum olsun isterdim de ondan pipi dedim:KK70: benim de çok batmalarım oldu ovulasyondan üç gün sonra başladı ben hamileysem sen de ölesindir :p
Hayırlısı diyelim o zaman :)

Malesef benim eşim evde yok yalnız başımayım hava da kapalı :/

Aynen burda da hava kapalı eşim işte ben oglanla evde ve ev çok dağınık bir de hastayım çocuğu uyutup evi toplayıp ütü yapmam lazım pofffff

Merhaba kızlar. Burda da hava kapalı evdeyim ben de. Ancak temizlik bitti şimdi kahve zamanı :KK50:

Merhaba kızlar. Burda da hava kapalı evdeyim ben de. Ancak temizlik bitti şimdi kahve zamanı :KK50:

Ohh ne güzel ben de çocuğu uyutmaya çalışıyorum basarirsam diğer işlere gecicem o da zipirlik derdinde sipa kıpır kıpır hiç uyuyasi yok :(

Aynen burda da hava kapalı eşim işte ben oglanla evde ve ev çok dağınık bir de hastayım çocuğu uyutup evi toplayıp ütü yapmam lazım pofffff
Ben erkenciyim işleri bitirdim şimdi kendime bi film seçicem

merhaba tatlım :) pazartesi sendromum başladı resmen bugünden kopmam lazım
canımmmm hadi birşeylerle ilgilen kafanı dağıt surat asmaaa:)

Önerdiğin bi filmvarsa aksiyon ya da bilim kurgu iyi gider :)

benim sürekli başım dönüyor ve azıcık midem bulanıyor. ama hamile değilim diye düşünüyorum. psikolojik benimkiler...

Ben erkenciyim işleri bitirdim şimdi kendime bi film seçicem

merhaba tatlım :) pazartesi sendromum başladı resmen bugünden kopmam lazım

Önerdiğin bi filmvarsa aksiyon ya da bilim kurgu iyi gider :)
Merhaba canım :) benim de geliyo sendrom yavaştan bi de diyete başlicam yarın off bozdum yine bu hafta :KK43:

Merhaba canım :) benim de geliyo sendrom yavaştan bi de diyete başlicam yarın off bozdum yine bu hafta :KK43:
ya hamilelik ile uğraşırken beslenmeye dikkat etmek gerekirmi diyet başlAMAK İSTİYORUM BENDE. 61 KİLOYUM AMA 56 FALAN OLMAK İSTİYORUM DA

ya hamilelik ile uğraşırken beslenmeye dikkat etmek gerekirmi diyet başlAMAK İSTİYORUM BENDE. 61 KİLOYUM AMA 56 FALAN OLMAK İSTİYORUM DA
Bence gerekir canım. Senin kilon iyi bence ama. Ben Çalışmalara başlamadan biraz kilo vermek istiyorum 6 kilo kadar. Bi de hamilelikte alırım zaten

Back