• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

günaydın her kese. hafta sonum yalan oldu :KK43: kızlar ovulasyon testim koyulaşmadan negatife döndü. silik çıkıyordu. bu gün negatif oldu. ne demek bile var mı ? kürtaj olalı 3 ay oldu. yine düzenim altüst oldu. bu ay da bebek yok :KK43: eskiden normal şekilde her ay olurdu yumurtaa çatlaması

slm kızlar bende ikinci bebeği planlayanlardanım bakalm nasip bata 9 gün var ara da giren ve şiddetlenen kasık ağrıları ve her gün artan bulantılar var bakalm kısmet...

4gün önce yaptım negatifti canım bence yine öyle
Belki geç olmuştur döllenme.. Gelmeyen kırmızıdan ümidini kesme :) olsada hayırlısı olmasada hayırlısı.. Bekleyelim bakalımm.. Az daha bekle beraber yaparız testi :))

Belki geç olmuştur döllenme.. Gelmeyen kırmızıdan ümidini kesme :) olsada hayırlısı olmasada hayırlısı.. Bekleyelim bakalımm.. Az daha bekle beraber yaparız testi :))

:D anlaştık seni beklicem derken pipisini görmim de sonra

:KK70::KK70:
Canım ben daha çalışmalara başlamadım. Ama yine de her ay hamileymiş gibi hissediyorum psikolojik :KK70:

Ben de senden farklı değilim :D doğru düzgün çalışma bile yapmadan böyle havalandım

Ama senin günün geçti vardır belki :)

Bilmiyorum yaa :))) testte de çıkmadı ama kadın milleti işte kırmızı görmeyince kendini hamile sanıyor

Hep oğlum olsun isterdim de ondan pipi dedim:D benim de çok batmalarım oldu ovulasyondan üç gün sonra başladı ben hamileysem sen de ölesindir :P

Back