• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Kalkmışken test yapayım dedim idrar ne yaptıysam testin içine girmedi bembeyaz kaldı :mad: sinir oldum bozuktu galiba
Günaydınnn :)) bugun yenisini al bakalım,sabah idrarıyla yapmana gerek yokki artuk bayaa zaman geçti,tut bikaç saat yap sonra bakalımmm ne çıkacaaaakk :anneadayı::KK45:

:KK16::KK16:Günaydınnn kızlaaaar :)) yağmurlu bir İstanbul sabahı , trafik o biçim( mesaj bile yazabiliyorum o derece :) ) ve ben işe gidiyorumm :( şu anda uyuyanları çooook kıskanıyorummm:63:

Günaydın canım. Hadi ya şansa bak. Bozuk muhtemelen. Bugün alır bakarsın tekrar sakin ol canım :KK68:

aynen akşam bitane daha alıp yarın sabaha yaparım artık günaydın şekerim

Günaydınnn :)) bugun yenisini al bakalım,sabah idrarıyla yapmana gerek yokki artuk bayaa zaman geçti,tut bikaç saat yap sonra bakalımmm ne çıkacaaaakk :anneadayı::KK45:
günaydınn , ya biraz tutabilsem yaparım ama tutamıyorum o zaman da konsantrasyonu çok az olur varsa da çıkmaz kaset testler çok hassas değil zaten kimisinin benim zamanımda 20-30 kimisinin 5000 oluyo beta hcg si şans.

:KK16::KK16:Günaydınnn kızlaaaar :)) yağmurlu bir İstanbul sabahı , trafik o biçim( mesaj bile yazabiliyorum o derece :) ) ve ben işe gidiyorumm :KK43: şu anda uyuyanları çooook kıskanıyorummm:63:

trafiği bile özledim desem bana kızar mısın yaa :) uyuyanları kıskanmak konusunda hemfikiriz sabah şurda iki mesaj yazmadan işe başlayamıyorum :D

Günaydın Lavincim :)

aynen akşam bitane daha alıp yarın sabaha yaparım artık günaydın şekerim

günaydınn , ya biraz tutabilsem yaparım ama tutamıyorum o zaman da konsantrasyonu çok az olur varsa da çıkmaz kaset testler çok hassas değil zaten kimisinin benim zamanımda 20-30 kimisinin 5000 oluyo beta hcg si şans.

trafiği bile özledim desem bana kızar mısın yaa :) uyuyanları kıskanmak konusunda hemfikiriz sabah şurda iki mesaj yazmadan işe başlayamıyorum :KK70:

Günaydın Lavincim :)
Yarın sabah haber bekliyoruz öyleyse :) Herkese günaydın bu arada :KK25:

Günaydınlarrr hanımlar
saatler ile oynanması bana yaramadı inanın
sizler nasılsınız

Bende gelecek için bebek bekleyenlerdenim. ikinciye upuzun zamandır upraşıyoruz. :D nasip ederse olur dşyorum artık.

Sadece yediğini azalt bnce.. Beslenme önemli.. Ekmeği şekeri kes.. Herşey ye ama az ye.. Bende hamilelikten önce kilo vereyim dedim hamilryken şişmiyim diye :) bu kilonun altına düşmek yakışmıyormuş bana eşim protesto etti benimde diyet bitti :)
canım boyum 167 kilom 61 ama eşim de iyi diyor piskolojik galiba göbeğim bile yok ama ben daha da zayıflamak istiyorum.ekmek hiçç sevmem yemem de nadirdir. zaten az yiyorum . eşim zaten zayıfsın diyor bakalım nasıl olcak:)

Sadece miktar azaltarak normal beslenmeye devam et canım ekmeği kessen yeter zaten hem daha sağlıklı hem de kilo verdirir
eşim sen zaten iyisinki ne zayıflaması dedi gerek yk dedi 167 boyum 61 kiloyum gbeğimde yok öyle işte ekmekte yemiyorum

Bence gerekir canım. Senin kilon iyi bence ama. Ben Çalışmalara başlamadan biraz kilo vermek istiyorum 6 kilo kadar. Bi de hamilelikte alırım zaten
ne biliyim canım eşim gerek yok iyisin diyor göbeğinde ok diyor beklemedeyim zaten çok yemiyorum sanırım yapım bu

Back