- 10 Mart 2015
- 3.211
- 2.563
- 83
- 40
sanırım :) neyse verebilirisem kendiliğinden gitsin bariBence de senin kilon iyi canım vermene gerek yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sanırım :) neyse verebilirisem kendiliğinden gitsin bariBence de senin kilon iyi canım vermene gerek yok
Ben de iyiyim canım okuldayım. Hamilelik için soruyosan da daha yok bi şey :)
Hiç uğraşma ozaman yaaa :)) bebişle uğraşırken veririz hamilelikteli kiloları :) ben 175 im 61 dim şimdi 57-58 arası gidip geliyorum.. Bunun altına düşeyim,hamilelikte kilo alsamda eski halime dönerim diye planlamıştım,ama olmadı rejimde pek bana göre değil zaten ye gitsin boşveeeeer :))canım boyum 167 kilom 61 ama eşim de iyi diyor piskolojik galiba göbeğim bile yok ama ben daha da zayıflamak istiyorum.ekmek hiçç sevmem yemem de nadirdir. zaten az yiyorum . eşim zaten zayıfsın diyor bakalım nasıl olcak:)
Daha başlamadık canım Yaza tayinimiz çıkacak ondan sonra düşünüyoruz nasipseevet onu sordum denemeye başlamış mıydınız daha karar aşamasında mısınız
senin boyun bayağı iyiymiş benim az. neyse veririrz elbet bi hamile olayımdaHiç uğraşma ozaman yaaa :)) bebişle uğraşırken veririz hamilelikteli kiloları :) ben 175 im 61 dim şimdi 57-58 arası gidip geliyorum.. Bunun altına düşeyim,hamilelikte kilo alsamda eski halime dönerim diye planlamıştım,ama olmadı rejimde pek bana göre değil zaten ye gitsin boşveeeeer :))
Daha başlamadık canım Yaza tayinimiz çıkacak ondan sonra düşünüyoruz nasipse
işte bizimkisi hüsnü kuruntu yani daha bebiş yok kendim için söyleyim sorduğum koulara bakkızlar kiloyu sorun etmeyin ben 27 kg kilo aldım oğlumda şimdi 5 kg fazlam var amaben vermiyorum boyum 174 cm
kilo 74 kadın dediğin biraz etli butlu olur diyorum verirsem yüzümden de gidiyor memişlerden de
hayırlısı ile gelsin doğum sonrası emzirme ile kendi açımdan uykusuz çalışma hayatı ile eriyorsun :)işte bizimkisi hüsnü kuruntu yani daha bebiş yok kendim için söyleyim sorduğum koulara bak
inşallah canımmm:)hayırlısı ile gelsin doğum sonrası emzirme ile kendi açımdan uykusuz çalışma hayatı ile eriyorsun :)
Evet yaa verilir elbet :) ben geçtim artık kilo işlerini bi hamile olayımda geriside olur elbet diyorum :))senin boyun bayağı iyiymiş benim az. neyse veririrz elbet bi hamile olayımda
doğru diyorsun yeşimcim inşallah yaa:)Evet yaa verilir elbet :) ben geçtim artık kilo işlerini bi hamile olayımda geriside olur elbet diyorum :))
HEMEN. HATTA HAMİLE OLDUĞUMU BİLE BİLMİYORDUM. İKİNCİSİNDE 3 AY DENEDİM DÜŞÜKLE SONUÇLANDI VE DAHA SONRA 2 SENEDİR SADECE KORUNMUYORDUK. İKİ AYDRI DA TAM ANMIYLA DENİYORZ. BAKALIM. NASİPilkine ne kadar sürede hamile kaldın tedavi görmüş müydün
aynı şekilde canımHOŞGELDİNİZ SİZDEMİ İKİNCİYİ İSTİYORSUNUZ
BİZDE İKİNCİ İCİN EPEYİ UĞRAŞIYORUZ
HEMEN. HATTA HAMİLE OLDUĞUMU BİLE BİLMİYORDUM. İKİNCİSİNDE 3 AY DENEDİM DÜŞÜKLE SONUÇLANDI VE DAHA SONRA 2 SENEDİR SADECE KORUNMUYORDUK. İKİ AYDRI DA TAM ANMIYLA DENİYORZ. BAKALIM. NASİP
Evet yaa verilir elbet :) ben geçtim artık kilo işlerini bi hamile olayımda geriside olur elbet diyorum :))
kızlar kiloyu sorun etmeyin ben 27 kg kilo aldım oğlumda şimdi 5 kg fazlam var amaben vermiyorum boyum 174 cm
kilo 74 kadın dediğin biraz etli butlu olur diyorum verirsem yüzümden de gidiyor memişlerden de
ben 174cm boy 60 kg ile evlendim hep eşim zayıf bulurdu beni kyv hiç anlatmayım hasta olacaktı bu kadar zayıfmı olunur diyebeni de eşim hep öyle kandırdı 4 kilo aldım