• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

canım boyum 167 kilom 61 ama eşim de iyi diyor piskolojik galiba göbeğim bile yok ama ben daha da zayıflamak istiyorum.ekmek hiçç sevmem yemem de nadirdir. zaten az yiyorum . eşim zaten zayıfsın diyor bakalım nasıl olcak:)
Hiç uğraşma ozaman yaaa :)) bebişle uğraşırken veririz hamilelikteli kiloları :) ben 175 im 61 dim şimdi 57-58 arası gidip geliyorum.. Bunun altına düşeyim,hamilelikte kilo alsamda eski halime dönerim diye planlamıştım,ama olmadı :KK22::KK70: rejimde pek bana göre değil zaten ye gitsin boşveeeeer :))

Hiç uğraşma ozaman yaaa :)) bebişle uğraşırken veririz hamilelikteli kiloları :) ben 175 im 61 dim şimdi 57-58 arası gidip geliyorum.. Bunun altına düşeyim,hamilelikte kilo alsamda eski halime dönerim diye planlamıştım,ama olmadı :KK22::KK70: rejimde pek bana göre değil zaten ye gitsin boşveeeeer :))
senin boyun bayağı iyiymiş benim az. neyse veririrz elbet bi hamile olayımda:D

kızlar kiloyu sorun etmeyin ben 27 kg kilo aldım oğlumda şimdi 5 kg fazlam var amaben vermiyorum boyum 174 cm
kilo 74 kadın dediğin biraz etli butlu olur diyorum verirsem yüzümden de gidiyor memişlerden de

kızlar kiloyu sorun etmeyin ben 27 kg kilo aldım oğlumda şimdi 5 kg fazlam var amaben vermiyorum boyum 174 cm
kilo 74 kadın dediğin biraz etli butlu olur diyorum verirsem yüzümden de gidiyor memişlerden de
işte bizimkisi hüsnü kuruntu yani daha bebiş yok kendim için söyleyim sorduğum koulara bak :D

HEMEN. HATTA HAMİLE OLDUĞUMU BİLE BİLMİYORDUM. İKİNCİSİNDE 3 AY DENEDİM DÜŞÜKLE SONUÇLANDI VE DAHA SONRA 2 SENEDİR SADECE KORUNMUYORDUK. İKİ AYDRI DA TAM ANMIYLA DENİYORZ. BAKALIM. NASİP

doktora falan gitmeyi düşündünüz mü 2 yıl uzun bir süre

:D beni de eşim hep öyle kandırdı 4 kilo aldım

:KK70: beni de eşim hep öyle kandırdı 4 kilo aldım
ben 174cm boy 60 kg ile evlendim hep eşim zayıf bulurdu beni kyv hiç anlatmayım hasta olacaktı bu kadar zayıfmı olunur diye :KK70:
hamile kalmadan önce evliliğimizin 1,5 yılında 8 kg aldım eşim memnun oldu 68 kg idim
kyv hala yetersiz buluyordu :KK64:
sonra hamile kaldım kilo aldım hemde nasıl eşim benden korktu :KK70:

Nabersiniz millet . Benim moralim sifir sifirrr :KK34::KK34: çıkmıyorr testte bişi sbah sabah gittim o kadarda tuttum idrarımı yine negatifff... pofff :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Merhabalar kızlar! Nasılsınız... Ben çok stresliyim yaaa...iş stresi.. Bide ilacı bırakıyorum antidrpresanı. Yan etkileri var ...

Back