Hadi inşaaallaaahhBilmiyorum yaa :))) testte de çıkmadı ama kadın milleti işte kırmızı görmeyince kendini hamile sanıyor
Hep oğlum olsun isterdim de ondan pipi dedimbenim de çok batmalarım oldu ovulasyondan üç gün sonra başladı ben hamileysem sen de ölesindir
Hayırlısı diyelim o zaman :)Bilmiyorum yaa :))) testte de çıkmadı ama kadın milleti işte kırmızı görmeyince kendini hamile sanıyor
Hep oğlum olsun isterdim de ondan pipi dedimbenim de çok batmalarım oldu ovulasyondan üç gün sonra başladı ben hamileysem sen de ölesindir
günlük güneşlik hava bitkilerle çiçeklerle ilgileniyoruz eşimle :) bence güzel de kötü düşünme bebeğimSelam kızlar sıkıcı bi pazar günü..
günlük güneşlik hava bitkilerle çiçeklerle ilgileniyoruz eşimle :) bence güzel de kötü düşünme bebeğim
Malesef benim eşim evde yok yalnız başımayım hava da kapalı :/
Merhaba kızlar. Burda da hava kapalı evdeyim ben de. Ancak temizlik bitti şimdi kahve zamanı
canımmmm hadi birşeylerle ilgilen kafanı dağıt surat asmaaa:)Malesef benim eşim evde yok yalnız başımayım hava da kapalı :/
oğlunla oyna canım ne güzel yaaa. sıkılmayın bakimmmAynen burda da hava kapalı eşim işte ben oglanla evde ve ev çok dağınık bir de hastayım çocuğu uyutup evi toplayıp ütü yapmam lazım pofffff
Oy yerim onu ben. Iyice oynasın yorulsun uyur annesi yaparsın işlerini de boşver :)Ohh ne güzel ben de çocuğu uyutmaya çalışıyorum basarirsam diğer işlere gecicem o da zipirlik derdinde sipa kıpır kıpır hiç uyuyasi yok
oğlunla oyna canım ne güzel yaaa. sıkılmayın bakimmm
ohhh mis kokuludur oğlun Allah nazar değdirmesin:) tammam kuzucuk görüşürüzŞükür uyuttum pasayi şimdi ise girisebilirim kahve zamanında görüşürüz :)
Oy yerim onu ben. Iyice oynasın yorulsun uyur annesi yaparsın işlerini de boşver :)
Hadi kolay gelsin :)Sabah erken kalkmıştı canım uyudu şimdi şükür hadi bana eyvallah
Ben erkenciyim işleri bitirdim şimdi kendime bi film seçicemAynen burda da hava kapalı eşim işte ben oglanla evde ve ev çok dağınık bir de hastayım çocuğu uyutup evi toplayıp ütü yapmam lazım pofffff
merhaba tatlım :) pazartesi sendromum başladı resmen bugünden kopmam lazımMerhaba kızlar. Burda da hava kapalı evdeyim ben de. Ancak temizlik bitti şimdi kahve zamanı
canımmmm hadi birşeylerle ilgilen kafanı dağıt surat asmaaa:)
Merhaba canım :) benim de geliyo sendrom yavaştan bi de diyete başlicam yarın off bozdum yine bu haftaBen erkenciyim işleri bitirdim şimdi kendime bi film seçicem
merhaba tatlım :) pazartesi sendromum başladı resmen bugünden kopmam lazım
Önerdiğin bi filmvarsa aksiyon ya da bilim kurgu iyi gider :)
ya hamilelik ile uğraşırken beslenmeye dikkat etmek gerekirmi diyet başlAMAK İSTİYORUM BENDE. 61 KİLOYUM AMA 56 FALAN OLMAK İSTİYORUM DAMerhaba canım :) benim de geliyo sendrom yavaştan bi de diyete başlicam yarın off bozdum yine bu hafta
Bence gerekir canım. Senin kilon iyi bence ama. Ben Çalışmalara başlamadan biraz kilo vermek istiyorum 6 kilo kadar. Bi de hamilelikte alırım zatenya hamilelik ile uğraşırken beslenmeye dikkat etmek gerekirmi diyet başlAMAK İSTİYORUM BENDE. 61 KİLOYUM AMA 56 FALAN OLMAK İSTİYORUM DA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?