• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Sen de bu arada hamile kalırsan 6 ayını doldurmadan kimseye soylemezsin olur biter canım dert etme zaten ilk aylar anlaşılmaz gebeliğin deneme süresi dolunca da hooop sürpriz ben hamileyim dersin iş yerindekilere

evet cnntrm arkadaşım doğru söylüyosun.bir taraftanda şunu düşünüyorum hayatta en çok istediğim şeylerden biride bebeğimin olması.o sağlıklı sıhhatli şekilde olsunda gerisi boş.bebek olsunda herşeyin bir çaresi çözümü vardır.çoookk teşekkürler arkadaşım çok iyi geldi söylediklerin:KK52:

Lh yükseldiyse çatlamaması mümkün değil onu kafana takma bu kötü değil aksine iyi bişey :)

Hadi bekle bakalım biraz daha bu gidişle bebişin cinsiyetini ogreniriz ilk gidişle :))) şaka bir yana hakkında hayırlısı nasılsa öyle olsun canım sen de için nasıl rahat ediyorsa öyle davran Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah

:D hahahha valla doğru diyosun ben sanmıyorum ama tabi oladabilir :) sağol canımsın

Lh yükseldiyse çatlamaması mümkün değil onu kafana takma bu kötü değil aksine iyi bişey :)
Çatladıktan sonra negatife dönüyor diye biliyorum,devamlı pozitif çıkıncada çatlamadımı diye düşünüyorum :)

evet cnntrm arkadaşım doğru söylüyosun.bir taraftanda şunu düşünüyorum hayatta en çok istediğim şeylerden biride bebeğimin olması.o sağlıklı sıhhatli şekilde olsunda gerisi boş.bebek olsunda herşeyin bir çaresi çözümü vardır.çoookk teşekkürler arkadaşım çok iyi geldi söylediklerin:KK52:

Rica ederim canım Rabbim neyi nezaman verecek biz bilmiyoruz işin için de bebek için de ne hayirliysa o olsun canım akışına bırak hicc kendini strese sokma

Hoş geldin canım teşekkür ederim iyi dileklerin için sen nasılsın ne hastalığı yaşadın geçmiş olsun merak ettik seni
hoşbuldum tekrar:))

boğaz enfeksiyonu, grip:(((
tam iyileştim geçti derken ilaçlar bitti 3-4 gün sonra katlanarak geri gelmiş. sadece bende de değil kızımla birlikte hastaydık:((( şimdi eşimde hasta ev fena durumda bugün çok şükür biraz daha toparlandık. ateşimiz düşmüyor, halsizlik devam ediyor ama inşallah onlarda geçecek:)))

5 gün boyunca mı yumurtluyorum. Hangi gün yumurtladım nerden bilcem ben yaaa :KK43:
yumurtalama gününde ateş artarmış hatta öyle takip edenler var.
bende de akıntı oluyor, hatta kahverengimsi bir akıntı yumurtlama zamanında olurmuş oradan anlıyorum.

hoşbuldum tekrar:))

boğaz enfeksiyonu, grip:KK43:((
tam iyileştim geçti derken ilaçlar bitti 3-4 gün sonra katlanarak geri gelmiş. sadece bende de değil kızımla birlikte hastaydık:KK43:(( şimdi eşimde hasta ev fena durumda bugün çok şükür biraz daha toparlandık. ateşimiz düşmüyor, halsizlik devam ediyor ama inşallah onlarda geçecek:)))

Geçmiş olsun canım ben de gribim sersem oldum resmen çocuğa bulastirmadan iyilessem bari siz ailecek fena yakalanmissiniz

Geçmiş olsun canım ben de gribim sersem oldum resmen çocuğa bulastirmadan iyilessem bari siz ailecek fena yakalanmissiniz
teşekkür ederim canım,
hem de nasıl fena olduk. hiç böyle bişey görmedim ben:(
neyse gene toparlanmaya başladık:)
sana da geçmiş olsun tatlım

yumurtalama gününde ateş artarmış hatta öyle takip edenler var.
bende de akıntı oluyor, hatta kahverengimsi bir akıntı yumurtlama zamanında olurmuş oradan anlıyorum.
Ateş ölçmedim,akıntıyıda anlamıyorum yumurtlama akıntısı mı yoksa ilişkiden sonra gelen akıntımı onu ayırd edemiyorum

Canım benim bat 10 nisan. Yumurtlamam daha yeni bitti diye düşünüyorum. Henüz hiçbişeyim yok,sadece sağ kasığımda ağrı oluyor ara ara yürürken bacağımın üst kısmında çekilme gibi hissediyorum ama yumurtlama dönemi ağrısı bunlar. Umarım bebişin gelmiştir :KK46:
ayni belirtiler bende de var bugünde söylemesi ayıp lekelenme oldu

canım arkadaşa göre değil eşin ve kendi durumuna göre bebişinin planlarını yap derim
inşallah seninde kuzun sağlıkla tez zamanda gelir
Ztn canim ona gore yapmiodum bu sene ins Allah nasip ederse istiodum ama ben arkadasimi kardesim gibi gordum herseyimi ona anlattim oda bana anlatirdi ben onun hamile kalmasina kesinlikle bisey demiyorum sadece benden nasil sakladi hamile oldugunu ben ona kiziyorum bana sen kardesimsin dedi insan kardesinden saklarmi ben kardesime yapmadigim seyi ona yaptim ama hamile oldugunu esim bile benden once ogrendi sizcz bu normalmi? Neyse benim suan tek ailem tek dostum once Allah snra esim. Iyiki ole biriyle evlenmisim. Bu zor gunlerde ins gececek Allah herkese cocuk isteyen herkese cocuk nasip etsin..

Back