2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Selam kızlaar yazamıyorum epeydir işten,güçten,kızdan :) 7. Ayımızı doldurmaya az kaldı. Bu kız hala çok fena :) son bikaç gündür gece uykusu hiç yok diyebilirim.. Galiba diş geliyor ..

Oyy kıyamam kuzuma diş geliyor olabilir gerçekten. Ne güzel kocaman kız olmuş maşallah ona. Kokla benim yerime annesi :) Sen nasılsın canım? Alıştın mı artık çalışan anne olmaya?

Oyy kıyamam kuzuma diş geliyor olabilir gerçekten. Ne güzel kocaman kız olmuş maşallah ona. Kokla benim yerime annesi :) Sen nasılsın canım? Alıştın mı artık çalışan anne olmaya?
Büyüyor hızla.. Zamam çabuk geçiyor.. İyiyim bende işte.. Bu aralar işler yorucu,olaylar vs.. Alışmak zor çalışan anne olmaya,ilk zamanlara göre daha iyiyim ama.. Özlüyor insan
Sen nasılsın ? Kocaman olmuş senin minnoşta :)

Benim oğlan 4 yaşında hala kreşe gitmek istemediği zamanlarda çalışıyor olmak zor geliyor bana :) Memleketin hali bizi fena sarstı ya eşimin yüzünü gördüğümüz yok sürekli çalışıyor Tatildeydik işe çağrılınca apar topar döndük. Bebiş kocaman oldu çok şükür idare ediyoruz biz de yarın ayrıntılı ultrason var. Bakalım ne kadar büyümüş minik cadı :))

Hem anne hem çalışan olmak zor.. İş yorgunluğunun üstüne birde çocukla uğraşmak çok daha zor :) memleket meseleleri bizide sarstı.. Tatil planımız değişti yasak gelince.. Yine gidilir izinle ama gerek yok mimlenmeyelim dedik :))
Eşinin işi zor.. Allah yardımcıları olsun.. Geçen sene yine sizin tatil olaylı olmuştu :) bi rahat vermediler yaw :))

Aynen geçen yıl da gidememistik izinler iptal olunca. Sonradan başka bir yere gitmiştik. Sağlık olsun yapacak bir şey yok. Ağustos sonuna dogru falan gidebilirsiniz ortalık durulursa. Bir tatili özlüyor insan tüm yıl..

cnntrm minik kızımız pek bi büyümüş maşallah. Ayrıntılı sonuçları da olumlu gelir.
Eşinin tatilinin olmaması da çok uzucu. Bize de tatil yok ev arıyoruz tanınmamış lazım

Teşekkür ederimm canımm :) evet sanki bu aralar pek bi sakin burası :)

Bebişler gelince annelerin buraya yazacak vakti kalmamaya başladı ondan :) Senin bebiş kız mı erkek mi?

cnntrm minik kızımız pek bi büyümüş maşallah. Ayrıntılı sonuçları da olumlu gelir.
Eşinin tatilinin olmaması da çok uzucu. Bize de tatil yok ev arıyoruz tanınmamış lazım

Oy oy bebekle taşınmak da zor iş Allah yardımcın olsun canım. Ayrıntılı sonuçlarımız iyi çok şükür sıkıntı yok

valla uyuyan bir bebekse rahatsın ama değilse allah yardım etsin :)))

hem de hiçç :) çok nazlı çok da huysuz valla gldürücem diye canım çıkıyo canım. Benim aklımda bir de almila vardı bu ikisi harici pek beğenemedim. erkek olsa bir sürü alternatifi var da.. bu arada gönlünden geçen de olmuş çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…