- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
aynen öyle canım yarın son bi deneme daha yapıcaz kendi hastanem için. olmazsa artık diğer hastaneye geçicem hayırlısı neyse o olsun zorlamıcam hiçbişey için artık. çok yıprandım şu iki günde ağrıdan yürüyemez oldun stres çok sancı yaptıDoktorun değişmesi can sıkıcı olmuş gerçekten. Hayırlısı olsun canım benim yapacak bir şey yok böyle olması gerekiyormuş demek ki. Her şeyde bir hayır vardır.
aynen öyle canım yarın son bi deneme daha yapıcaz kendi hastanem için. olmazsa artık diğer hastaneye geçicem hayırlısı neyse o olsun zorlamıcam hiçbişey için artık. çok yıprandım şu iki günde ağrıdan yürüyemez oldun stres çok sancı yaptı
merhaba arkadaşlar bu topikte benden tecrübeliler var size bir şey soracağım. adetime 2 gün kala peçeteye kırmızı leke geldi. o gün test yaptım 290. evet hamileyim ama dr iğne verdi. bu yerleşme olabilir mi? sizce durumum riskli mi?
daha gelmedi o gnden beri leke
Günaydın ancak girebiliyorum iyi bayramlar herkese. 29 unda spinal sezeryanla kızımı kucağıma aldım. şükürler olsun kızım iyi durumda. sık sık kontrol edilecek. hatta 5 günlükken kontrole gittik bayramdan sonra tekrar gideceğiz. ama çok şükür yanımda nefea alıyo emiyor gülüyo aslımda ciğerindeki kisti bilmesek sıkımtı yok ama diken üstündeyiz ister istemez. bayram şekerimiz 6 günlük bugün :) çok şükür. hergün için binlerce kez şükrediyorum
sağol canım darısı başına inşallahYanınızda olmasına çok sevindim canım benim. Allah sağlıkla huzurla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah :))
sağol canım darısı başına inşallah
benim adımıda yazarmısınız son adet 25 mayıs
Çok tebrik ederim canım. İnşallah sağlık sorunlarını da bir bir asacaksınız minik prensesin.Günaydın ancak girebiliyorum iyi bayramlar herkese. 29 unda spinal sezeryanla kızımı kucağıma aldım. şükürler olsun kızım iyi durumda. sık sık kontrol edilecek. hatta 5 günlükken kontrole gittik bayramdan sonra tekrar gideceğiz. ama çok şükür yanımda nefea alıyo emiyor gülüyo aslımda ciğerindeki kisti bilmesek sıkımtı yok ama diken üstündeyiz ister istemez. bayram şekerimiz 6 günlük bugün :) çok şükür. hergün için binlerce kez şükrediyorum
teşekkür ederiz teyzesi çok şükür iyiyiz. ameliyat da olacaksa büyüyünce olacak muhtemelen. çarşamba kontrol var inşallah güzel sonuçlarla döneriz kontrolden.Çok tebrik ederim canım. İnşallah sağlık sorunlarını da bir bir asacaksınız minik prensesin.
Çok şükür iyiyim canım. Nil 2 aylık oldu çarşamba 4 aşı olacak, 1 aydır da kabızlık sorunu oldu probiotic ile çözdük sorunu şükür.teşekkür ederiz teyzesi çok şükür iyiyiz. ameliyat da olacaksa büyüyünce olacak muhtemelen. çarşamba kontrol var inşallah güzel sonuçlarla döneriz kontrolden.
sen nasılsın nasıl gidiyo bebişli hayat?
inşallah canım bugün sağlık ocağında doktor baktı nefesini falan beğendi bizde ister istemez evham var işte.Çok şükür iyiyim canım. Nil 2 aylık oldu çarşamba 4 aşı olacak, 1 aydır da kabızlık sorunu oldu probiotic ile çözdük sorunu şükür.
Senin minik prenses de çom iyi olacak annesi hiç üzülme. Mayıs bebeklerinde mucize bebeklerimiz oldu hepsi de şimdi çok iyi. Siz de atlatacaksınız bu sorunları.
sağol canım. deniz 21 günlük oldu ben de aynı durumdayım kızımla yapışık ve asosyal :) o uyursa ben de uyuyorum o uyumazsa bittim... maşallah kocaman olmuş ya ben de denizin şöyle ele avuca gelip rahat edeceğim günleri bekliyorum.Merhaba hatunlarmatsiyahoje gözün aydın canım :) benim günlerim yoğun geçiyor siz napıyorsunuz? Kızımla yapışık yaşıyoruz 67 günlük oldu minik kuş asosyalim diyebilirim.
Merhaba hatunlarmatsiyahoje gözün aydın canım :) benim günlerim yoğun geçiyor siz napıyorsunuz? Kızımla yapışık yaşıyoruz 67 günlük oldu minik kuş asosyalim diyebilirim.
sağol canım. deniz 21 günlük oldu ben de aynı durumdayım kızımla yapışık ve asosyal :) o uyursa ben de uyuyorum o uyumazsa bittim... maşallah kocaman olmuş ya ben de denizin şöyle ele avuca gelip rahat edeceğim günleri bekliyorum.
Merhaba bende 31 haftalık hamileyimm aranıza katılabilir miyimm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?