• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Doktorun değişmesi can sıkıcı olmuş gerçekten. Hayırlısı olsun canım benim yapacak bir şey yok böyle olması gerekiyormuş demek ki. Her şeyde bir hayır vardır.
aynen öyle canım yarın son bi deneme daha yapıcaz kendi hastanem için. olmazsa artık diğer hastaneye geçicem hayırlısı neyse o olsun zorlamıcam hiçbişey için artık. çok yıprandım şu iki günde ağrıdan yürüyemez oldun stres çok sancı yaptı

aynen öyle canım yarın son bi deneme daha yapıcaz kendi hastanem için. olmazsa artık diğer hastaneye geçicem hayırlısı neyse o olsun zorlamıcam hiçbişey için artık. çok yıprandım şu iki günde ağrıdan yürüyemez oldun stres çok sancı yaptı

Yapma canım ya olsun hayirlisiyla bir dogsun da nerde doğduğu önemli değil. Sonra çok pişman olursun son günlerini böyle stresle üzüntüyle geçirdiğine.

merhaba arkadaşlar bu topikte benden tecrübeliler var size bir şey soracağım. adetime 2 gün kala peçeteye kırmızı leke geldi. o gün test yaptım 290. evet hamileyim ama dr iğne verdi. bu yerleşme olabilir mi? sizce durumum riskli mi?
daha gelmedi o gnden beri leke

merhaba arkadaşlar bu topikte benden tecrübeliler var size bir şey soracağım. adetime 2 gün kala peçeteye kırmızı leke geldi. o gün test yaptım 290. evet hamileyim ama dr iğne verdi. bu yerleşme olabilir mi? sizce durumum riskli mi?
daha gelmedi o gnden beri leke

Yerleşme lekesidir o muhtemelen ama doktorun riske atmamak için iğne vermiştir. Onların bebeğe bir zararı yok merak etme rahme tutunmasını kolaylaştırır. Bu arada tebrik ederim sağlıkla kucağına aldığını da görürsün inşallah.

Günaydın ancak girebiliyorum iyi bayramlar herkese. 29 unda spinal sezeryanla kızımı kucağıma aldım. şükürler olsun kızım iyi durumda. sık sık kontrol edilecek. hatta 5 günlükken kontrole gittik bayramdan sonra tekrar gideceğiz. ama çok şükür yanımda nefea alıyo emiyor gülüyo aslımda ciğerindeki kisti bilmesek sıkımtı yok ama diken üstündeyiz ister istemez. bayram şekerimiz 6 günlük bugün :) çok şükür. hergün için binlerce kez şükrediyorum

Günaydın ancak girebiliyorum iyi bayramlar herkese. 29 unda spinal sezeryanla kızımı kucağıma aldım. şükürler olsun kızım iyi durumda. sık sık kontrol edilecek. hatta 5 günlükken kontrole gittik bayramdan sonra tekrar gideceğiz. ama çok şükür yanımda nefea alıyo emiyor gülüyo aslımda ciğerindeki kisti bilmesek sıkımtı yok ama diken üstündeyiz ister istemez. bayram şekerimiz 6 günlük bugün :) çok şükür. hergün için binlerce kez şükrediyorum

Yanınızda olmasına çok sevindim canım benim. Allah sağlıkla huzurla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah :))

Çok tebrik ederim canım. İnşallah sağlık sorunlarını da bir bir asacaksınız minik prensesin.

Çok tebrik ederim canım. İnşallah sağlık sorunlarını da bir bir asacaksınız minik prensesin.
teşekkür ederiz teyzesi çok şükür iyiyiz. ameliyat da olacaksa büyüyünce olacak muhtemelen. çarşamba kontrol var inşallah güzel sonuçlarla döneriz kontrolden.
sen nasılsın nasıl gidiyo bebişli hayat?

teşekkür ederiz teyzesi çok şükür iyiyiz. ameliyat da olacaksa büyüyünce olacak muhtemelen. çarşamba kontrol var inşallah güzel sonuçlarla döneriz kontrolden.
sen nasılsın nasıl gidiyo bebişli hayat?
Çok şükür iyiyim canım. Nil 2 aylık oldu çarşamba 4 aşı olacak, 1 aydır da kabızlık sorunu oldu probiotic ile çözdük sorunu şükür.

Senin minik prenses de çom iyi olacak annesi hiç üzülme. Mayıs bebeklerinde mucize bebeklerimiz oldu hepsi de şimdi çok iyi. Siz de atlatacaksınız bu sorunları.

Çok şükür iyiyim canım. Nil 2 aylık oldu çarşamba 4 aşı olacak, 1 aydır da kabızlık sorunu oldu probiotic ile çözdük sorunu şükür.

Senin minik prenses de çom iyi olacak annesi hiç üzülme. Mayıs bebeklerinde mucize bebeklerimiz oldu hepsi de şimdi çok iyi. Siz de atlatacaksınız bu sorunları.
inşallah canım bugün sağlık ocağında doktor baktı nefesini falan beğendi bizde ister istemez evham var işte.
maşallah kocaman olmuş nil abla. geçmiş olsun canım sizde kabızlık olmuş bizde de ishal var. ben de ishal oldum benden etkileniyormuş deniz. benim de bünyem çok hassastır bizim kız daha çook ishal olur bu gidişle:(
inşallah biran önce büyüsün de kolay kolay bakayım kızıma şimdi çok küçükken baya zorlanıyorum gerçi alışıyorum ama yine de kırkı çıkana kadar zorlanırsın diyenlere hak veriyorum

Merhaba hatunlar matsiyahoje matsiyahoje gözün aydın canım :) benim günlerim yoğun geçiyor siz napıyorsunuz? Kızımla yapışık yaşıyoruz 67 günlük oldu minik kuş asosyalim diyebilirim.

Merhaba hatunlar matsiyahoje matsiyahoje gözün aydın canım :) benim günlerim yoğun geçiyor siz napıyorsunuz? Kızımla yapışık yaşıyoruz 67 günlük oldu minik kuş asosyalim diyebilirim.
sağol canım. deniz 21 günlük oldu ben de aynı durumdayım kızımla yapışık ve asosyal :) o uyursa ben de uyuyorum o uyumazsa bittim... maşallah kocaman olmuş ya ben de denizin şöyle ele avuca gelip rahat edeceğim günleri bekliyorum.

sağol canım. deniz 21 günlük oldu ben de aynı durumdayım kızımla yapışık ve asosyal :) o uyursa ben de uyuyorum o uyumazsa bittim... maşallah kocaman olmuş ya ben de denizin şöyle ele avuca gelip rahat edeceğim günleri bekliyorum.

Maşallah buyuttunuz bile kızları tommbik rahata ermek diye bir şey söz konusu değil artık :)) ulytau epeydir yoktun bebiskodan hiç zaman kalmıyor galiba huysuzluk mu ediyor yoksa minik kızın? Senin kızın ismini calayim dedim ama annemler falan sinir ettiler beğenmedi hanimzadeler :)) yine de tamamen vazgeçmiş değilim bakalım. Öz Türkçe isim önerilerinize açığım. Kız isimleri çok kısıtlı öz Türkçede malum. Bir de çok fazla bilgi kirliliği var internette Türkçe diye bakıyorsun Farsça çıkıyor falan :))

Merhaba bende 31 haftalık hamileyimm aranıza katılabilir miyimm :)

Selam kızlaar yazamıyorum epeydir işten,güçten,kızdan :) 7. Ayımızı doldurmaya az kaldı. Bu kız hala çok fena :) son bikaç gündür gece uykusu hiç yok diyebilirim.. Galiba diş geliyor ..

Back