- 25 Ekim 2010
- 18.373
- 15.830
- 498
Lavincim doğum yaptın mı tatlım... Bende hamileyim Rabbime şükürler olsun canım... Umarım beni hatırlamışsındır...Tavsiyen için tesekkürler tatlımm. Şu taşınma işim bitsin alacağım ben de.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lavincim doğum yaptın mı tatlım... Bende hamileyim Rabbime şükürler olsun canım... Umarım beni hatırlamışsındır...Tavsiyen için tesekkürler tatlımm. Şu taşınma işim bitsin alacağım ben de.
Hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Seni hatırlıyorum konuştuğumuzu falan ama hangi topicti onu hatırlamıyorum.Lavincim doğum yaptın mı tatlım... Bende hamileyim Rabbime şükürler olsun canım... Umarım beni hatırlamışsındır...
Maşallah Allahım analı babalı büyütsün canım... Inşallah bizde sağlıkla kucaklarız...Hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Seni hatırlıyorum konuştuğumuzu falan ama hangi topicti onu hatırlamıyorum.
Ben doğum yaptım bebeğim 2.5 aylık oldu bilee
kaç aydan sonra kullanılıyo oyun halısı?Fotoğraf ekledim. Tiny love markası. Ebebekten almıştım.
hiç belli olmuyo canım bir günü bir gününü tutmuyor :))valla uyuyan bir bebekse rahatsın ama değilse allah yardım etsin :)))
Mayıs annelerinden bayağı kullanan var canım. 3.ay sonrası uygun sanırım. Benimki bakınıyo daha uzanma,yakalama henuz gelişmedi.
İlk canımm 21 yaşındayım 1.5 yıllık evliyimm :) Allâh bağışlasın canım :) bebeğinide sağlıcakla kucağına almayi Nasip etsin :)Allah bağışlasın canım ilk bebek mi senin? Benim 4 yaşında bir oğlum var şimdi de kızım olacak inşallah.
Valla 3. Aydan sonra uygun bence :) 5. Aydan sonra iyice ilgisini çekiyor el kol atıyor oyuncaklara. Şimdide tutunup kalkıyor,yuvarlanıp evi geziyor :))
Uyuyan bebek mi nerde :) uyumayanından yapmışız biz ve kötü haber düzelmiyorvalla uyuyan bir bebekse rahatsın ama değilse allah yardım etsin :)))
Farkettim onu 2.5 aydırUyuyan bebek mi nerde :) uyumayanından yapmışız biz ve kötü haber düzelmiyorDeruchette :))
Benim minnoşa bir tane pusetine kuzu aldım pek bi sevdi bakıp gülüyo biz de oyun halısı sipariş ettik yoksa tv izliyo hahaValla 3. Aydan sonra uygun bence :) 5. Aydan sonra iyice ilgisini çekiyor el kol atıyor oyuncaklara. Şimdide tutunup kalkıyor,yuvarlanıp evi geziyor :))
Kötü haber geliyoooor :) o dönemde benimkide emip uyuyordu sonra diş zımbırtısı çıktı yok anam gecede uyumuyor :) gözler kapalı ama ıh ıh kıpırdanıyo devamlı :)) dışarda fln uyutuyoruz yöntemi bulduk evdede aynen dediğin moddayız :)Farkettim onu 2.5 aydırgece neyse çok zorlamıyor emip uyuyor çoğu zaman ama gündüz hiçççç ben yanındayken uyuyacak o da on beş dk en fazla yarım saat yerimden kıpırdayamıyorum. Uyanıkken de hep mızır mızır. Valla görüyorum bebeler her yerde her şartta uyuyo benimki öyle pimpirikli bişey olsa da uyumasam diyo heralde..
Her gün huy değiştiriyo valla ayak uyduramıyorum, önceden sling içine konunca bayılan bebek şimdi çıldırıyor ne duruyor ne uyuyor. O kadar özeniyorum ki bebesini arabasına koyup gezdiren analara.Kötü haber geliyoooor :) o dönemde benimkide emip uyuyordu sonra diş zımbırtısı çıktı yok anam gecede uyumuyor :) gözler kapalı ama ıh ıh kıpırdanıyo devamlı :)) dışarda fln uyutuyoruz yöntemi bulduk evdede aynen dediğin moddayız :)
Arabasına bayılıyordu bizimkide,son 1 aydır sıkılıyor ağlama numarası yapıyor alayım diye :) almıyorum annecim kucak yok diyorum :)) oyuncakla kandırıp gezdiriyorum. Hergün bişey öğreniyorlar,hergün yeni huylar çıkıyor.. Asıl güzel zamanlarınız şimdi başlıyor.. Tam yemelik olma vakti yakındır :)Her gün huy değiştiriyo valla ayak uyduramıyorum, önceden sling içine konunca bayılan bebek şimdi çıldırıyor ne duruyor ne uyuyor. O kadar özeniyorum ki bebesini arabasına koyup gezdiren analara.
Oyun halısı almış babası şükürler olsun şimdilik sevdi :) ama tepine tepine halıdan çıkıyo yatakta bile fır fır dönüyo korkuyorum onu napcazArabasına bayılıyordu bizimkide,son 1 aydır sıkılıyor ağlama numarası yapıyor alayım diye :) almıyorum annecim kucak yok diyorum :)) oyuncakla kandırıp gezdiriyorum. Hergün bişey öğreniyorlar,hergün yeni huylar çıkıyor.. Asıl güzel zamanlarınız şimdi başlıyor.. Tam yemelik olma vakti yakındır :)
Çok zor ama çokta güzel be :))
Beeeenn daha bugun ogrendim 7 aylik bi bekleyisten sonra ne guzel bi duygu bu yaa heyecandan duramadim hastanede herkese ben hamileyim diyorum allahim isteyen herkese yasatsin
Dönüyor mu ? Maşallah ona. Bizimki 6. Ayda ancak döndü koca toto :) şimdi yuvarlanarak evi geziyor oyun halısı yetmiyor artık :)Oyun halısı almış babası şükürler olsun şimdilik sevdi :) ama tepine tepine halıdan çıkıyo yatakta bile fır fır dönüyo korkuyorum onu napcaz
Ayak nerde baş nerde bulamıyoruz yatakta sıpayı, ayağıyla yerden güç alarak kendini geri geri itiyor bide emeklemeye çalışıyorDönüyor mu ? Maşallah ona. Bizimki 6. Ayda ancak döndü koca toto :) şimdi yuvarlanarak evi geziyor oyun halısı yetmiyor artık :)
Ben yüzüstü,sırtüstü dönüyor sandım :) hareketli minnoş demekki. Bizimkine artık beşiği az geliyor gece uykusunda bile döne döne bi hal oluyor :)Ayak nerde baş nerde bulamıyoruz yatakta sıpayı, ayağıyla yerden güç alarak kendini geri geri itiyor bide emeklemeye çalışıyor