2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Bunu çaktırmadan yapıyorum aslında tombiş bacaklarını ısıralım onu filan dediler geçende x döver sizi dedim :) üç aylıktan sonra olur filan diyorlar hala bir de nasıl sinir oluyorum var ya anlatamam içimde onu herkesten uzak tutma dürtüleri dolaşıyor resmen kimse gelmesin dokunmasın sevmesin istiyorum sadece eşim annem ve kardeşlerime güvenim var

Bence çok normal canım ama tabi abartmamak lazım. Bi arkadaşımın ablası bu durumu çok abartmıştı.bebek doğduktan sonra kendi annebabasını kardeşini bile eve almıyordu sonradan düzeldi ama insanlar ondan da bebekten de baya soğudu ister istemez.

Eşine at hep topu :) ben öyle yapıyorum. Bende sadece eşime anneme ve kardeşlerime karışmıyorum istediklerini yapıyorlar :) başkasına hiç tahammülüm yok hatta geçen gün halasını bozdum öpme mevzusunda :)) 6 aylık olunca öpecekmiş güyaa olduu canımm dedim :))

Yok o kadar değilim tabi de bile bile de içim elvermiyor

:)) kendisi de doğursun bir tane bizimkilere bulaşmasınlar

günaydın :)
vakit bi türlü geçmiyo di mi? bana öyle olmaya başladı doğum yaklaştıkça
evet bi de ne zaman doğuracağım ben merakı başladı artık hem çok yakın hem de çok uzak gibi bi diyorum belki 37de doğururum bi de diyorum ya 42 hafta olursa

Oyy ne ara 36 oldun yaa hadi hayirlarla gelsin minigin . saglikla kucagina al inşallah
Geçiyor zaman canımmmm. Ama eşime sorsan bi türlü doğmadı gitti
Senin minikle günler nasıl geçiyor? O nasıl mis kokuyordur yaa. Ben de kavuşayım artık kızıma.

Geçiyor zaman canımmmm. Ama eşime sorsan bi türlü doğmadı gitti
Senin minikle günler nasıl geçiyor? O nasıl mis kokuyordur yaa. Ben de kavuşayım artık kızıma.
Tarifsiz bi duygu hergun yeni bi huy . hele o Gulumsemesi yok muu . Allahim isteyen hakkıyla annelik yapacak herkese nasip etsin.
Az kalmis bugünlerin tadini cikarin bol bol uyuyun gezin ilk bi müddet esekten düşmüşe dönüyorsunuz normal mi olacak doğumun.

Normal istiyorum inşallah ama daha çatı muayenesi olmadı. Çatıya bakılınca kesinleşecek.

CANIM BENİMDE RAHMİM T ŞEKLİNDEYMİŞ BU YAŞIMA KADAR HİÇ HAMİLE KALMADIM YÜCEL KARAMAN HOCAYA T UTERUS İÇİN HİSTEROSKPİ YAPTIRAN RAHMİ AÇILAN VARMI TÜP BEBEK YAPTIRIP DA TUTTURAN VARMI LÜTFEN DENEYİMLERİNİZİ PAYLAŞIRMISINIZ

37 de olduk hala bekliyoruz :) bugün 38 olan bir arkadaşım doğuma girdi kim bilir belki ben de haftaya alırım minnoşumu kucağıma

37 de olduk hala bekliyoruz :) bugün 38 olan bir arkadaşım doğuma girdi kim bilir belki ben de haftaya alırım minnoşumu kucağıma

Son günler hiç geçmiyor değil mi :) Olsun izne de ayrılmışsındır dinlen rahat rahat evinde uykusuz günler çok yakın artık son zamanların tadını çıkar. Dogurmadan bir göbüş fotosu istiyorum bakalım ne kadar büyümüş minnoş

Kızlar ben yeniyım daha 5 haftalik :) teyze ler bebisim e dua edin bu hafta kalp atışı duymaya gidicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…