Herşeyi doktora yükleyeceksin temel kural bu :) kendi ailene bile öyle diyeceksin( anne,kardeş hariç :) ) teni çok hassasmış doktor kesinlikle yüzüne dokunmayın dedi,kesinlikle öpmeyin dedi gibi.. Gelmek isteyen olursada biraz rahatsız bebiş,doktor bi süre misafir kabul etmeyin dedi salgın varmış dersin.. Zaten şu zamanda mevlüt vs yapıcaz gibi bişey söylersin.
İsteyen küssün çocuğum söz konusu olunca gerisi teferruat
Ben öpülmesine ve yüzünün ve ellerinin ellenmesine çok karşıyım. Bunlardan birini yapmaya yeltenen olursa uyarıyorum hemen. Biz kesinlikle öpmüyoruz çok çabuk enfeksiyon kapıyorlar vs gibi.. Eşinin ailesinide eşin uyarsın,ben öyle yaptırıyorum. Daha doğrısu onların yanındayken eşim ortaya söylüyor. Ellerini ağzını sokuyor biz ellemiyoruz o yüzden,öpülmesine çok karşıyız çünkü ilerde bla bla gibi ..
Söylüyorum zaten,isteyen görmemişin kızı olmuş diyebilir benim için çok kıymetli diyorum..
Kimseye istemediğin konularda taviz verme. Bikere yapmasına izin verip daha sonra yapma dersen daha büyük tepki alırsın. O yüzden tavrını en baştan koy. Yoksa kendini yersin sinirden :) insan hem korumak istiyor hemde çok kıskanıyor..