- 27 Eylül 2011
- 6.838
- 8.390
- 248
Kızlar ben yeniyım daha 5 haftalik :) teyze ler bebisim e dua edin bu hafta kalp atışı duymaya gidicez
Hayırlı olsun inşallah kalp atışını da sağlıkla kucağına aldığını da göstersin Rabbim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar ben yeniyım daha 5 haftalik :) teyze ler bebisim e dua edin bu hafta kalp atışı duymaya gidicez
:) insan sabırsızlanıyo işte yine de geceleri kaç kere uyandığımı saymıyorum valla bi wc uyandırıyo bi kasıklarım ağrıyo. bu fotoyu da dün çektimSon günler hiç geçmiyor değil mi :) Olsun izne de ayrılmışsındır dinlen rahat rahat evinde uykusuz günler çok yakın artık son zamanların tadını çıkar. Dogurmadan bir göbüş fotosu istiyorum bakalım ne kadar büyümüş minnoş
Benim 38e 5 günüm var doğurur muyum ki sabırsızlanıyorum valla artıkBiz de yarın 32 oluyoruz. 38 e doğum olsaaa ayyy 1,5 ay kalmış
:) insan sabırsızlanıyo işte yine de geceleri kaç kere uyandığımı saymıyorum valla bi wc uyandırıyo bi kasıklarım ağrıyo. Eki Görüntüle 1826739 bu fotoyu da dün çektim
Biz de yarın 32 oluyoruz. 38 e doğum olsaaa ayyy 1,5 ay kalmış
Benim 38e 5 günüm var doğurur muyum ki sabırsızlanıyorum valla artık
Maşallah canım çok kilo almamış gibi duruyorsun :)) son zamanlarda ağrılar rahat bırakmıyor evet. Ama çok yakında kurtulacaksın kucağına gelecek minigin :))) Şansına havalar da serin gidiyor. Sicaklarda daha zor oluyor son aylar.
Hehe gün saymaya başlamışsın :) tekrar kontrole gittin mi bu arada ne durumda minnak?
kimse de benim yüzüme bakmıyor ha : ikidir yazıyorum eee herkes hamişler hamişlerle heyecanlı heyecanlı yazışırken arada kaynıyormbata kaldı 99999999999999999999999999999999999999999999999999
Ayy olur olur valla hamileliğin tadını çıkar son günlerin bunlarBenim 38e 5 günüm var doğurur muyum ki sabırsızlanıyorum valla artık
Kontrole gidip geliyorum 15 de bir. Şimdilik hiçbi değişiklik yok canım. Ameliyat için doktor araştırıyoruz. Böyle giderse doğunca ameliyat olacak. Ama herkea de diyor ki 32den sonra iyileşen çok bebek varmış. Ciğerler geç geliştiği için en son o iyileşirmiş. Allahtan ımut kesilmez bekliyoruz.yarın 32 haftalık olacağız.Maşallah canım çok kilo almamış gibi duruyorsun :)) son zamanlarda ağrılar rahat bırakmıyor evet. Ama çok yakında kurtulacaksın kucağına gelecek minigin :))) Şansına havalar da serin gidiyor. Sicaklarda daha zor oluyor son aylar.
Hehe gün saymaya başlamışsın :) tekrar kontrole gittin mi bu arada ne durumda minnak?
Fazla bence ama bilemedim şekerin var mıydıKontrole gidip geliyorum 15 de bir. Şimdilik hiçbi değişiklik yok canım. Ameliyat için doktor araştırıyoruz. Böyle giderse doğunca ameliyat olacak. Ama herkea de diyor ki 32den sonra iyileşen çok bebek varmış. Ciğerler geç geliştiği için en son o iyileşirmiş. Allahtan ımut kesilmez bekliyoruz.yarın 32 haftalık olacağız.
Bu arada herkese sorayım bu haftada 2 kg normal mi?doktor yanlış ölçtü galiba ya?? Bi hafta önce 1600 dü. Bi haftada 400 gram bana çok abartı geldi. kendi doktoeum değil başka bi doktora gittim bu sefer. Biraz saçma bi dokrordu güvenemedim
Şekerim yok canım. Bence de fazla. Doktor yanlış ölçtü galiba. Cihaza ve ele göre değişiyo ya bu işler. Kendi doktorumun ölçtüğü daha doğrudurFazla bence ama bilemedim şekerin var mıydı
Seni daha şimdi gördüm canım :) hadi hayırlı haberlerle gelkimse de benim yüzüme bakmıyor ha : ikidir yazıyorum eee herkes hamişler hamişlerle heyecanlı heyecanlı yazışırken arada kaynıyorm
Allah yardımcın olsun canım.yavrunu kolaylıkla doğurup sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Kızlar size uzun zamandır yazamamıştım.
Benim suyum geldi hastaneye yatışım yapıldı. Dua edin bana kendi sancımla suni sancısız bir doğum olsun diye.
Hepinizi öpüyorum.
Kızlar size uzun zamandır yazamamıştım.
Benim suyum geldi hastaneye yatışım yapıldı. Dua edin bana kendi sancımla suni sancısız bir doğum olsun diye.
Hepinizi öpüyorum.
Ayy nasıl heyecanlandım mesajını görünce,minnoşun yanındadır şimdi..Kızlar size uzun zamandır yazamamıştım.
Hepinizi öpüyorum.
kimse de benim yüzüme bakmıyor ha : ikidir yazıyorum eee herkes hamişler hamişlerle heyecanlı heyecanlı yazışırken arada kaynıyorm
Kontrole gidip geliyorum 15 de bir. Şimdilik hiçbi değişiklik yok canım. Ameliyat için doktor araştırıyoruz. Böyle giderse doğunca ameliyat olacak. Ama herkea de diyor ki 32den sonra iyileşen çok bebek varmış. Ciğerler geç geliştiği için en son o iyileşirmiş. Allahtan ımut kesilmez bekliyoruz.yarın 32 haftalık olacağız.
Bu arada herkese sorayım bu haftada 2 kg normal mi?doktor yanlış ölçtü galiba ya?? Bi hafta önce 1600 dü. Bi haftada 400 gram bana çok abartı geldi. kendi doktoeum değil başka bi doktora gittim bu sefer. Biraz saçma bi dokrordu güvenemedim
Kızlar size uzun zamandır yazamamıştım.
Hepinizi öpüyorum.
İbşallah canım. Haftaya bugün kontrol var dönüşte yazarım size.Olur mu öyle şey kuzum. Topigin eski hareketi kalmadı artık ondan sana öyle gelmiştir. İnşallah minigin seninledir canım benim.
Usg aletleri de farklılık gösterebilir canım ondandir muhtemelen. Bir haftada 400 gr aldığını sanmıyorum. Umarım ameliyata gerek kalmadan iyileşir minik prenses.
Bir süredir foruma bakmıyordum yeni gördüm mesajını. Kolay olmuştur inşallah doğumun. Minigini kokla bizim yerimize... Allah sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah.