How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Son günler hiç geçmiyor değil mi :) Olsun izne de ayrılmışsındır dinlen rahat rahat evinde uykusuz günler çok yakın artık son zamanların tadını çıkar. Dogurmadan bir göbüş fotosu istiyorum bakalım ne kadar büyümüş minnoş :KK66:
:) insan sabırsızlanıyo işte yine de geceleri kaç kere uyandığımı saymıyorum valla bi wc uyandırıyo bi kasıklarım ağrıyo. _20160505_105208.JPG bu fotoyu da dün çektim

:) insan sabırsızlanıyo işte yine de geceleri kaç kere uyandığımı saymıyorum valla bi wc uyandırıyo bi kasıklarım ağrıyo. Eki Görüntüle 1826739 bu fotoyu da dün çektim

Maşallah canım çok kilo almamış gibi duruyorsun :)) son zamanlarda ağrılar rahat bırakmıyor evet. Ama çok yakında kurtulacaksın kucağına gelecek minigin :))) Şansına havalar da serin gidiyor. Sicaklarda daha zor oluyor son aylar.

Biz de yarın 32 oluyoruz. 38 e doğum olsaaa ayyy 1,5 ay kalmış :anne:

Hehe gün saymaya başlamışsın :) tekrar kontrole gittin mi bu arada ne durumda minnak?

Maşallah canım çok kilo almamış gibi duruyorsun :)) son zamanlarda ağrılar rahat bırakmıyor evet. Ama çok yakında kurtulacaksın kucağına gelecek minigin :))) Şansına havalar da serin gidiyor. Sicaklarda daha zor oluyor son aylar.

Hehe gün saymaya başlamışsın :) tekrar kontrole gittin mi bu arada ne durumda minnak?

11 kilo aldım canım toplamda az da değil yani :) bakalım ne zaman

Kontrole gidip geliyorum 15 de bir. Şimdilik hiçbi değişiklik yok canım. Ameliyat için doktor araştırıyoruz. Böyle giderse doğunca ameliyat olacak. Ama herkea de diyor ki 32den sonra iyileşen çok bebek varmış. Ciğerler geç geliştiği için en son o iyileşirmiş. Allahtan ımut kesilmez bekliyoruz.yarın 32 haftalık olacağız.

Bu arada herkese sorayım bu haftada 2 kg normal mi?doktor yanlış ölçtü galiba ya?? Bi hafta önce 1600 dü. Bi haftada 400 gram bana çok abartı geldi. kendi doktoeum değil başka bi doktora gittim bu sefer. Biraz saçma bi dokrordu güvenemedim

Kontrole gidip geliyorum 15 de bir. Şimdilik hiçbi değişiklik yok canım. Ameliyat için doktor araştırıyoruz. Böyle giderse doğunca ameliyat olacak. Ama herkea de diyor ki 32den sonra iyileşen çok bebek varmış. Ciğerler geç geliştiği için en son o iyileşirmiş. Allahtan ımut kesilmez bekliyoruz.yarın 32 haftalık olacağız.

Bu arada herkese sorayım bu haftada 2 kg normal mi?doktor yanlış ölçtü galiba ya?? Bi hafta önce 1600 dü. Bi haftada 400 gram bana çok abartı geldi. kendi doktoeum değil başka bi doktora gittim bu sefer. Biraz saçma bi dokrordu güvenemedim
Fazla bence ama bilemedim şekerin var mıydı

Kızlar size uzun zamandır yazamamıştım.

Benim suyum geldi hastaneye yatışım yapıldı. Dua edin bana kendi sancımla suni sancısız bir doğum olsun diye.

Hepinizi öpüyorum.

Benim suyum geldi hastaneye yatışım yapıldı. Dua edin bana kendi sancımla suni sancısız bir doğum olsun diye.

Hepinizi öpüyorum.
Allah yardımcın olsun canım.yavrunu kolaylıkla doğurup sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Hepinizi öpüyorum.

Canım doğum olmuştur sanıyorum en güzel anneler günü hediyen gelmiş :) gözün aydın sağlıklı uzun ömrü olsun

Hepinizi öpüyorum.
Ayy nasıl heyecanlandım mesajını görünce,minnoşun yanındadır şimdi..
Bende tam sana yazacaktım Ulytau Ulytau heran suyun sancın gelebilir diye bak lavinin gelmiş:)
Benim planlı sezeryandı ama suyum geldi 38+4'te :) seninde heran herşey olabilir :))
Karnının göğüs altından indiğini hissedeceksin doğuma yakın,en azından benim öyle olmuştu.. Herşey çok kolay olur minnoşun hemen yanında olur inşallah.. Bizide habersiz bırakmayın,merak ediyoruz burda ;)

kimse de benim yüzüme bakmıyor ha ::KK70: ikidir yazıyorum eee herkes hamişler hamişlerle heyecanlı heyecanlı yazışırken arada kaynıyorm:KK75:

Olur mu öyle şey kuzum. Topigin eski hareketi kalmadı artık ondan sana öyle gelmiştir. İnşallah minigin seninledir canım benim.

Usg aletleri de farklılık gösterebilir canım ondandir muhtemelen. Bir haftada 400 gr aldığını sanmıyorum. Umarım ameliyata gerek kalmadan iyileşir minik prenses.

Hepinizi öpüyorum.

Bir süredir foruma bakmıyordum yeni gördüm mesajını. Kolay olmuştur inşallah doğumun. Minigini kokla bizim yerimize... Allah sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah.

Olur mu öyle şey kuzum. Topigin eski hareketi kalmadı artık ondan sana öyle gelmiştir. İnşallah minigin seninledir canım benim.

Usg aletleri de farklılık gösterebilir canım ondandir muhtemelen. Bir haftada 400 gr aldığını sanmıyorum. Umarım ameliyata gerek kalmadan iyileşir minik prenses.

Bir süredir foruma bakmıyordum yeni gördüm mesajını. Kolay olmuştur inşallah doğumun. Minigini kokla bizim yerimize... Allah sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah.
İbşallah canım. Haftaya bugün kontrol var dönüşte yazarım size.
Ayy bu arada zaman ne kadar çabuk geçiyo 12 haftalık olmuş minnoşun maşallah.
İkili test zamanın gelmiş yaptırcak mısın?

Back