2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

dün adet olmam lazımdı 1 günlük günüm geçti dua edin arkadaşlar artık negatif görmek istemiyorum

Doktorların olumsuz konusmamasi bile bir umut canım. Sen yüreğini ferah tut Allahın izniyle her sey düzene girecek çok güçlü senin meleğin başaracak ben inanıyorum. Sen de inan annesi :))

canım hamile misin hayırlı olsun darısı bana :)

Çok şükür hamileyim canım darısı sana olsun inşallah.

dün adet olmam lazımdı 1 günlük günüm geçti dua edin arkadaşlar artık negatif görmek istemiyorum

Ayy inşallah görmezsin canım hamilesindir inşallah

ay inş canım ya kan testi mi yaptırdın canım ben günüm geçmeden 2 gün önce normal gebelik testi yaptım ama bir şey çıkmamıştı benim de bat dündü dua et canım artık sabır kalmadı gibi ama Rabbim cümlemize hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip eder inş beklemek çok zor

Amin canım inşallah pozitifi görürsün birkaç gün içinde. Ben kan testi yaptırmadım idrar testinde çıktı çok silik. Bat 28 gün döngü sayarsam yarın oluyor ama son dönemde reglim duzensizdi erken yumurtladim sanırım. Herkeste erken görünmüyor idrar testinde biliyorsun 10 gün gecikmeli öğrenen çok var.

o zaman adetime 2 gün kala yaptığım testi çok önemsemeyeyim o zaman ben de pazartesi yani yarına yeniden bir gebelik testi daha alayım o zaman salı ya da çarşambaya kadar da olmazsam kan testi yaptırırım sana da hayırlı olsun canım ben de geçen ay iki kez adet olmuştum biri sırf kahverengi akıntıydı

Senin de bat karışık o zaman benim gibi :) Aynen tekrar test yap bence de. Bir de benim gece sıvı alımını kesip 4-5 saatlik idrarla yaptığım testler sabah ilk idrarla yaptıklarımdan daha belirgin çıktı aklında olsun.

gece su içmeyeceğim ya da akşam içmeyeceğim sabah aç karnına ilk idrarla mı yapacağım

gece su içmeyeceğim ya da akşam içmeyeceğim sabah aç karnına ilk idrarla mı yapacağım

Normalde sabah ilk idrar öneriliyor ya ben akşam yemeğinden önce wcye gidip ardından sıvı alımını kesip gece yatmadan önce testi yaptığımda daha net çıktı.

Hayırlısı olsun canımm. Bu ay hamile kalsan bebeğin aralıkta doğar, yaza kadar 7-8 aylık olur sıkıntılarınız azalır da rahat rahat gezer eğlenirsiniz. Pozitif bakalım dedim

ayy canım benim çok teşekkür ederim ne güzel demişin inşallah

Selam kızlar nasılsınız?
Benim fıstık kızım benimle dalga geçiyor ya :)
dün bir saniye durmadı bugün de çok az hareket ediyo.
annesi gibi dengesiz olcak galiba

c

canım benim yeni bat 9 nisan ya
adet oldum bitti bile çok şükür

Listeyi guncellemisim bir de hay benim aklıma

Selam kızlar nasılsınız?
Benim fıstık kızım benimle dalga geçiyor ya :)
dün bir saniye durmadı bugün de çok az hareket ediyo.
annesi gibi dengesiz olcak galiba

Deme çocuğa öyle şeyler dun çok kipirdamis yorulmuş bugün dinleniyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…