- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.398
- 248
- 32
Herkese Günaydın!!!!
Fotoğraf yukleyemedim eve gidince yüklerim artık ama haber vermek için akşamı bekleyemem :)
Hamileyimmmmm2 test yaptım ikisi de pozitif ama çok silik henüz :) Garip bir duygu icindeyim. Bu ay hiç beklemiyordum
ayyyyyyy çoooook sevindimmm. Sabah sabah ne kadar da güzel bir haber bu.
Çok sevindimmmm :)) sabah sabah ne güzel oldu bu haber.. Sağlıkla kavuş minnoşa.. Bak minnoş dedim kız olacak heralde :)))
inanmıyorummmm
harika bi haber bu çok sevindim canım
darısı başımıza
ayy hayırlı olsun canımmm darısı bize olsun inşallahhh
Ayy belirti yaşadın mıBenim Bata 2 gün kaldı deli gibi belirti arıyorum vücudumdaa
tekrar hayırlı olsun, darısı başımıza inşallahTeşekkür ederimmmm :))
İnşallah canım yaa Allah soyletmistir belki. Gönlümden geçen kız :))
Amin canım takıl peşime :)
İnşallah canım ben regl öncesi bildiğin gebelik belirtisi yaşıyorum zaten her ay ama farklı olarak kasiklarimda batma vardı 3 gündür
Hiç özel bir şey yapmadım canım hatta o kadar yogunduk ki çok az ilişki oldu. Bu üçüncü aydı denememiz. Ama bu ay bacakları diktim ilişki sonrası
Teşekkür ederimmmm :))
İnşallah canım yaa Allah soyletmistir belki. Gönlümden geçen kız :))
Amin canım takıl peşime :)
İnşallah canım ben regl öncesi bildiğin gebelik belirtisi yaşıyorum zaten her ay ama farklı olarak kasiklarimda batma vardı 3 gündür
Hiç özel bir şey yapmadım canım hatta o kadar yogunduk ki çok az ilişki oldu. Bu üçüncü aydı denememiz. Ama bu ay bacakları diktim ilişki sonrası
BATlarımız aynı ama ben dün test yaptım negatif
takvimin çok güzelCanım ben muhtemel bir bat yazdım oraya ama son dönemde reglim 25-33 gün arası değişiyor erken yumurtlama oldu benim büyük ihtimalle. Moralini bozma yani hemen. Hem herkesin aynı şekilde olmuyor. Regli 10 gün geçince öğrenen bile var. Havlu atmak için çok erken
Ayy çok sevindim cnm yaaa Hadi hayirlisi Saglikla gelsin miniş :)Herkese Günaydın!!!!
Fotoğraf yukleyemedim eve gidince yüklerim artık ama haber vermek için akşamı bekleyemem :)
Hamileyimmmmm2 test yaptım ikisi de pozitif ama çok silik henüz :) Garip bir duygu icindeyim. Bu ay hiç beklemiyordum
canım indir ladytimer diye bir program herşeyini söylesin sana, gün saymayı falan boş ver gitsin :)
bir sonraki adet, yumurtlama günü, hamilelik riski nasıl, yüksek orta düşük her bir şeyi söylüupr
Sonunda benim gibi bu programı indiren bir arkadaş buldum :) Benim adet döngüm düzensiz olduğu için böyle bir programa ihtiyaç duydum. Yumurtlama günlerimi tahmin edemiyorum ama programı indirince son 1 yıldaki adet günlerimi girdim, Ladytimer artık otomatik hesaplıyor her şeyi. Yine de kesin sonuç vermiyordur; o yüzden çok da bel bağlamıyorum.
Selam canım ben de çok sevindim mesajını okuyunca
Lady timer benim regl günümü hiç şaşırmaz ama yumurtalama pek bilmiyordum
Biz bu ay ilk defa denemelere başladık o yüzden yumurtlamaya da dikkat ettim belirtiler ile onun dediği gün tam tuttu
Bat a son 3 kaldı hatta son 2 diyelim
22 mart :)
Bilgi verdiğin için teşekkür ederim :) Demek doğru tahmin ediyor regl gününü. Ben son reglden sonra indirdim programı. O zaman yumurtlamayı tahmin etmesi de yüksek ihtimal. Benim yumurtlamayı yarın gösteriyor. Kasıklarımda 1-2 gündür ara ara çok hafif bir ağrı oluyor, akıntı yok denecek kadar az. Yine de bugünleri değerlendiriyoruz. İnşallah ilk ayında sonuç alırsın
İnşallah canım
Burada çift çizgi resimleri paylaşmayı da nasip eder inşallah Allahım hepimize :)
takvimin çok güzel
kan değerin kaç çıktı?
bi de pozitif bi gebelik testi fotosu görsek mi acaba, ben pek seviyorum çift çizgi görmeyi
Ayy çok sevindim cnm yaaa Hadi hayirlisi Saglikla gelsin miniş :)
Senin bu testleri görünce duygulandımmm. Daha birkaç hücreden oluşan minik kızımı böyle öğrenmiştim şimdi büyüdü de annesinin karnında oynuyor benimle. Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına al inşallah._meLinDa_ Koyu olanı gece yapmıştım sabaha kadar bekleyince rengi daha belirgin olmuş. Diğeri sabah yaptıktan 5 dk sonra
Canımm çok sevindim gözün aydın. Hayırla sağlıkla gelsin bebeğin inşallah. Sıkıntılarımdan dolayı pek giremiyordum ama iyi ki girmişim çok sevindim :)Herkese Günaydın!!!!
Fotoğraf yukleyemedim eve gidincegiremtık ama haber vermek için akşamı bekleyemem :)
Senin bu testleri görünce duygulandımmm. Daha birkaç hücreden oluşan minik kızımı böyle öğrenmiştim şimdi büyüdü de annesinin karnında oynuyor benimle. Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına al inşallah.
Rabbim isteyen, evlat hasreti çeken herkese nasip etsin.
Canımm çok sevindim gözün aydın. Hayırla sağlıkla gelsin bebeğin inşallah. Sıkıntılarımdan dolayı pek giremiyordum ama iyi ki girmişim çok sevindim :)
Hiçbi değişme yok canım. Çok şükür ki kötüye gitme de yok. Artık daha sıkı takipteyim 15 günde bir kontrole gidiyorum perinatoloğa. 15 inde gitmiştim 29 unda tekrar gidicem. Doktorlar sağolsun ne canımı sıkıyo ne umut veriyo ortadaymış durumum herşey olabilirmiş. Gündüz iyi düşünüyorum ama geceleri hep kabus. Allah'ım sen yardım et ya rabbim çok zor geçiyo günlerAmin canım İnşallah. Ben de büyüyüp kipirdamaya başladığını görürüm inşallah.
Amin kuzum inşallah. Sizin durumlar nasıl şu anda bir gelişme var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?