• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Herkese Günaydın!!!!
Fotoğraf yukleyemedim eve gidince yüklerim artık ama haber vermek için akşamı bekleyemem :)
Hamileyimmmmm:anneadayı: 2 test yaptım ikisi de pozitif ama çok silik henüz :) Garip bir duygu icindeyim. Bu ay hiç beklemiyordum :oops:

ayy hayırlı olsun canımmm darısı bize olsun inşallahhh :KK200::nazar::nazar::nazar::nazar:

Ayy belirti yaşadın mı o_O Benim Bata 2 gün kaldı deli gibi belirti arıyorum vücudumdaa:anneadayı:

ayyyyyyy çoooook sevindimmm. Sabah sabah ne kadar da güzel bir haber bu.

Teşekkür ederimmmm :))

Çok sevindimmmm :)) sabah sabah ne güzel oldu bu haber.. Sağlıkla kavuş minnoşa.. Bak minnoş dedim kız olacak heralde :)))

İnşallah canım yaa Allah soyletmistir belki. Gönlümden geçen kız :))

inanmıyorummmm
harika bi haber bu çok sevindim canım
darısı başımıza :rolleyes:

Amin canım takıl peşime :)

ayy hayırlı olsun canımmm darısı bize olsun inşallahhh :KK200::nazar::nazar::nazar::nazar:

Ayy belirti yaşadın mı o_O Benim Bata 2 gün kaldı deli gibi belirti arıyorum vücudumdaa:anneadayı:

İnşallah canım ben regl öncesi bildiğin gebelik belirtisi yaşıyorum zaten her ay ama farklı olarak kasiklarimda batma vardı 3 gündür

cnntrm cnntrm canım özel bişey yaptın mı ovü testi falan kullandın mı?
kaçıncı ay denemendi bu?

Hiç özel bir şey yapmadım canım hatta o kadar yogunduk ki çok az ilişki oldu. Bu üçüncü aydı denememiz. Ama bu ay bacakları diktim ilişki sonrası :D

İnşallah canım ben regl öncesi bildiğin gebelik belirtisi yaşıyorum zaten her ay ama farklı olarak kasiklarimda batma vardı 3 gündür

Hiç özel bir şey yapmadım canım hatta o kadar yogunduk ki çok az ilişki oldu. Bu üçüncü aydı denememiz. Ama bu ay bacakları diktim ilişki sonrası :KK70:
tekrar hayırlı olsun, darısı başımıza inşallah :KK200:

Hiç özel bir şey yapmadım canım hatta o kadar yogunduk ki çok az ilişki oldu. Bu üçüncü aydı denememiz. Ama bu ay bacakları diktim ilişki sonrası :KK70:

BATlarımız aynı ama ben dün test yaptım negatif :(

BATlarımız aynı ama ben dün test yaptım negatif :KK43:

Canım ben muhtemel bir bat yazdım oraya ama son dönemde reglim 25-33 gün arası değişiyor erken yumurtlama oldu benim büyük ihtimalle. Moralini bozma yani hemen. Hem herkesin aynı şekilde olmuyor. Regli 10 gün geçince öğrenen bile var. Havlu atmak için çok erken ;)

Ne kadar sessizlesti buralar. Nerelere kayboldunuzzz :)

Canım ben muhtemel bir bat yazdım oraya ama son dönemde reglim 25-33 gün arası değişiyor erken yumurtlama oldu benim büyük ihtimalle. Moralini bozma yani hemen. Hem herkesin aynı şekilde olmuyor. Regli 10 gün geçince öğrenen bile var. Havlu atmak için çok erken :KK66:
takvimin çok güzel:KK19:
kan değerin kaç çıktı?
bi de pozitif bi gebelik testi fotosu görsek mi acaba, ben pek seviyorum çift çizgi görmeyi :KK200:

Herkese Günaydın!!!!
Fotoğraf yukleyemedim eve gidince yüklerim artık ama haber vermek için akşamı bekleyemem :)
Hamileyimmmmm:anneadayı: 2 test yaptım ikisi de pozitif ama çok silik henüz :) Garip bir duygu icindeyim. Bu ay hiç beklemiyordum :oops:
Ayy çok sevindim cnm yaaa Hadi hayirlisi Saglikla gelsin miniş :)

canım indir ladytimer diye bir program herşeyini söylesin sana, gün saymayı falan boş ver gitsin :)

bir sonraki adet, yumurtlama günü, hamilelik riski nasıl, yüksek orta düşük her bir şeyi söylüupr

Sonunda benim gibi bu programı indiren bir arkadaş buldum :) Benim adet döngüm düzensiz olduğu için böyle bir programa ihtiyaç duydum. Yumurtlama günlerimi tahmin edemiyorum ama programı indirince son 1 yıldaki adet günlerimi girdim, Ladytimer artık otomatik hesaplıyor her şeyi. Yine de kesin sonuç vermiyordur; o yüzden çok da bel bağlamıyorum.

Sonunda benim gibi bu programı indiren bir arkadaş buldum :) Benim adet döngüm düzensiz olduğu için böyle bir programa ihtiyaç duydum. Yumurtlama günlerimi tahmin edemiyorum ama programı indirince son 1 yıldaki adet günlerimi girdim, Ladytimer artık otomatik hesaplıyor her şeyi. Yine de kesin sonuç vermiyordur; o yüzden çok da bel bağlamıyorum.

Selam canım ben de çok sevindim mesajını okuyunca

Lady timer benim regl günümü hiç şaşırmaz ama yumurtalama pek bilmiyordum

Biz bu ay ilk defa denemelere başladık o yüzden yumurtlamaya da dikkat ettim belirtiler ile onun dediği gün tam tuttu

Bat a son 3 kaldı hatta son 2 diyelim

22 mart :)

Selam canım ben de çok sevindim mesajını okuyunca

Lady timer benim regl günümü hiç şaşırmaz ama yumurtalama pek bilmiyordum

Biz bu ay ilk defa denemelere başladık o yüzden yumurtlamaya da dikkat ettim belirtiler ile onun dediği gün tam tuttu

Bat a son 3 kaldı hatta son 2 diyelim

22 mart :)

Bilgi verdiğin için teşekkür ederim :) Demek doğru tahmin ediyor regl gününü. Ben son reglden sonra indirdim programı. O zaman yumurtlamayı tahmin etmesi de yüksek ihtimal. Benim yumurtlamayı yarın gösteriyor. Kasıklarımda 1-2 gündür ara ara çok hafif bir ağrı oluyor, akıntı yok denecek kadar az. Yine de bugünleri değerlendiriyoruz. İnşallah ilk ayında sonuç alırsın ;)

Bilgi verdiğin için teşekkür ederim :) Demek doğru tahmin ediyor regl gününü. Ben son reglden sonra indirdim programı. O zaman yumurtlamayı tahmin etmesi de yüksek ihtimal. Benim yumurtlamayı yarın gösteriyor. Kasıklarımda 1-2 gündür ara ara çok hafif bir ağrı oluyor, akıntı yok denecek kadar az. Yine de bugünleri değerlendiriyoruz. İnşallah ilk ayında sonuç alırsın :KK66:

İnşallah canım

Burada çift çizgi resimleri paylaşmayı da nasip eder inşallah Allahım hepimize :)

İnşallah canım

Burada çift çizgi resimleri paylaşmayı da nasip eder inşallah Allahım hepimize :)

Amiin en kısa zamanda inşallah. İnsan başkasının testinde görünce bile bakmaya doyamıyor, inşallah bizim güzel günlerimiz de yakındır :)

takvimin çok güzel:KK19:
kan değerin kaç çıktı?
bi de pozitif bi gebelik testi fotosu görsek mi acaba, ben pek seviyorum çift çizgi görmeyi :KK200:

Kanda baktırmadım canım. Evde testlerle kontrol ediyorum şimdilik. Testler hala çok silik. 31 Mart'ta doktor randevum var koyulaşma devam ettiği sürece sıkıntı yok. Pazartesi günü gidebilirsem sağlık ocağında hem hcg testini hem de gebelik için gerekli ön testleri yaptırırım inşallah. Testin fotosunu da atarım birazdan. Yeter ki iste ;)

Ayy çok sevindim cnm yaaa Hadi hayirlisi Saglikla gelsin miniş :)

Amin canım inşallah hayırla sağlıkla gelsin minik kurbağa :) Sabırla doktor kontrolünü bekliyorum :))

_meLinDa_ _meLinDa_ Koyu olanı gece yapmıştım sabaha kadar bekleyince rengi daha belirgin olmuş. Diğeri sabah yaptıktan 5 dk sonra

Eklentiler

• Screenshot_2016-03-20-02-13-54.png
    Screenshot_2016-03-20-02-13-54.png
    211,2 KB · Görüntüleme: 50
_meLinDa_ _meLinDa_ Koyu olanı gece yapmıştım sabaha kadar bekleyince rengi daha belirgin olmuş. Diğeri sabah yaptıktan 5 dk sonra
Senin bu testleri görünce duygulandımmm. Daha birkaç hücreden oluşan minik kızımı böyle öğrenmiştim şimdi büyüdü de annesinin karnında oynuyor benimle. Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına al inşallah.

Rabbim isteyen, evlat hasreti çeken herkese nasip etsin.

Herkese Günaydın!!!!
Fotoğraf yukleyemedim eve gidincegiremtık ama haber vermek için akşamı bekleyemem :)
Canımm çok sevindim gözün aydın. Hayırla sağlıkla gelsin bebeğin inşallah. Sıkıntılarımdan dolayı pek giremiyordum ama iyi ki girmişim çok sevindim :)

Senin bu testleri görünce duygulandımmm. Daha birkaç hücreden oluşan minik kızımı böyle öğrenmiştim şimdi büyüdü de annesinin karnında oynuyor benimle. Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına al inşallah.

Rabbim isteyen, evlat hasreti çeken herkese nasip etsin.

Amin canım inşallah. Ben de büyüyüp kipirdamaya başladığını görürüm inşallah.

Canımm çok sevindim gözün aydın. Hayırla sağlıkla gelsin bebeğin inşallah. Sıkıntılarımdan dolayı pek giremiyordum ama iyi ki girmişim çok sevindim :)

Amin kuzum inşallah. Sizin durumlar nasıl şu anda bir gelişme var mı?

Amin canım İnşallah. Ben de büyüyüp kipirdamaya başladığını görürüm inşallah.

Amin kuzum inşallah. Sizin durumlar nasıl şu anda bir gelişme var mı?
Hiçbi değişme yok canım. Çok şükür ki kötüye gitme de yok. Artık daha sıkı takipteyim 15 günde bir kontrole gidiyorum perinatoloğa. 15 inde gitmiştim 29 unda tekrar gidicem. Doktorlar sağolsun ne canımı sıkıyo ne umut veriyo ortadaymış durumum herşey olabilirmiş. Gündüz iyi düşünüyorum ama geceleri hep kabus. Allah'ım sen yardım et ya rabbim çok zor geçiyo günler

Back