7 kilo ne ki süpersin.. Doğumdan 10 gün sonra eski halindesin :):) sağol canım benim 7 kilo aldım tontik ben
günaydınlar
yeni bat tarihi veriyorum 9 nisan
Al sana göbeekk :) Eki Görüntüle 1795278
Al sana göbeekk :) Eki Görüntüle 1795278
7 kilo ne ki süpersin.. Doğumdan 10 gün sonra eski halindesin :)
İlk 20 günde 14 kilo verdim düşün artık :) sen eski halininde altına inersin..
Sağlıklı olunda önemli olan o..
Hayırlı olsun canım. Bu ay benden de iş çıkmaz sanmıyorum çalışmalar çok aksadı yoğunluktan
Wuhuuu o ne güzel tontiş bir göbek maşallah size
Maşallah canım çok güzelsinizzzz
Ben 10 kilo aldım, doğuma 15-16 ile girsem şükredeceğim o derece.
Ben bir hafta geçmesine rağmen hiç kilo almamışım endişelenmeli miyim sizce ?
işin kötüsü hala tam sökülemedim 6 gün oldu, kanla karışık koyu akıntı geliyoHayırlı olsun canım. Bu ay benden de iş çıkmaz sanmıyorum çalışmalar çok aksadı yoğunluktan
Wuhuuu o ne güzel tontiş bir göbek maşallah size
Ben 1 kilo vermiştim :) ama 32. Haftadan sonra fazlasıyla aldım :)). Hele son haftaki halim amannn tanrımmm :))Ben bir hafta geçmesine rağmen hiç kilo almamışım endişelenmeli miyim sizce ?
Endişelenecek bir durum yok bildiğim kadarıyla, bazı haftalar kilo almamak normal kabul ediliyor.
Hatta son ay kilo verenler bile oluyormuş, ama bebek kilo almaya devam ediyor. Annenin kilosundan etkilenmiyor.
hareketli canım bide uyku uyutmuyor, bende gece uykusu denen bişey de kalmadı zaten, uyumadan önce en az üç kere tuvalet ve bir kere yemek faslı oluyor. sonra da dönüp durmaktan 2 saat uyuyamıyorum şuan gözlerim yanıyor uykusuzluktanBen 1 kilo vermiştim :) ama 32. Haftadan sonra fazlasıyla aldım :)). Hele son haftaki halim amannn tanrımmm :))
Bebiş hareketliyse gerisini boşver
işin kötüsü hala tam sökülemedim 6 gün oldu, kanla karışık koyu akıntı geliyo
genelde hemen sökülemezdim zaten ama 3. gün artık tamamen gelirdi
çok uzadı bu sefer inş bi sıkıntı yoktur
işin kötüsü hala tam sökülemedim 6 gün oldu, kanla karışık koyu akıntı geliyo
genelde hemen sökülemezdim zaten ama 3. gün artık tamamen gelirdi
çok uzadı bu sefer inş bi sıkıntı yoktur
Yinede güzel günlerin benden söylemesi :))doğumdan hemen önce kilo verilmeye başlanıyor filan diye okumuştum da ondan korktum :O
hareketli canım bide uyku uyutmuyor, bende gece uykusu denen bişey de kalmadı zaten, uyumadan önce en az üç kere tuvalet ve bir kere yemek faslı oluyor. sonra da dönüp durmaktan 2 saat uyuyamıyorum şuan gözlerim yanıyor uykusuzluktan
ah evet bence de :) korse kullandın mı doğum sonrası ?Yinede güzel günlerin benden söylemesi :))
Ben doğumdan önce çok şiştim bide göbeğim aşağı inmişti. Seninki daha yukarıda korkma 8 hafta daha sabretsin minnoş lütfen :)
2. Gün taktım korseyi,toparlanmada bilimsel olarak faydası olmadığı söylensede bence faydası oldu. Doğumdan 2 hafta sonra gayet düzelmişti göbeğim. Rahim 40 günde eski haline döner şuanda gülle gibi demişti doktorum :)ah evet bence de :) korse kullandın mı doğum sonrası ?
gerçekten bundan sonra neden bu ay da olmadı diye üzülmücem
dolgu yaptırdığım dişi kanal tedavisine çevirdiler
bi sürü ilaca maruz kaldım antibiyotik vs
hamile olsaydım bu ay mahvolmuştum ağrıdan
2. Gün taktım korseyi,toparlanmada bilimsel olarak faydası olmadığı söylensede bence faydası oldu. Doğumdan 2 hafta sonra gayet düzelmişti göbeğim. Rahim 40 günde eski haline döner şuanda gülle gibi demişti doktorum :)
Şimdi eski formumdayım,göbektende eser kalmadı..
Sezeryan için özel almadım,külotlu göğüs altına kadardı benimki,tayt gibi olanlarda var ama ben giyemem öyle. Sezeryan kesiği çok aşağıda zaten korse oraya denk gelmyor. İlk giyerken korktum fln ama bişey olmuyor .. Doğumdan sonra çıkamam diye doğumdan önce aldım benCanım o korse sezeryanda farklı normal doğumda farklı mı? Yoksa aynı korse mi?
Doğumdan önce almak lazım mı diye tereddütteyim.
Hımmm öyle medikalden falan alınan bir korse değil yani. Bedeni tutturabilirsem ben de alayım bir tane.Sezeryan için özel almadım,külotlu göğüs altına kadardı benimki,tayt gibi olanlarda var ama ben giyemem öyle. Sezeryan kesiği çok aşağıda zaten korse oraya denk gelmyor. İlk giyerken korktum fln ama bişey olmuyor .. Doğumdan sonra çıkamam diye doğumdan önce aldım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?