• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

2. Gün taktım korseyi,toparlanmada bilimsel olarak faydası olmadığı söylensede bence faydası oldu. Doğumdan 2 hafta sonra gayet düzelmişti göbeğim. Rahim 40 günde eski haline döner şuanda gülle gibi demişti doktorum :)
Şimdi eski formumdayım,göbektende eser kalmadı..
o zaman korse önerini bekliyorum bu hafta sonu alacağım :)

Ulytau Ulytau bir sıkıntı olmaz kilo almaman bebiş senden yiyor zaten o kilo alıyordur mutlaka :KK66:
_meLinDa_ _meLinDa_ üstüne mi gördün diyecektim ki sökülmüş reglin sevindim. Sökülmemesi acayip stres yaratıyor insanda. Her şerde hayır varmış yumurtlamaya kadar dişini halledip gönül rahatlığıyla başlarsın bu aya :))
dünden beri yükleniyorum ne bulduysam illa kilo alcam :D

Yok canım ya gerek yok ona bence,bildiğin mağazadan alınan tip işte. Kaç kilosun boyun kaç ?

Boy 160 kilo şu an 65. Bedeni hamile olmadan önceki bedenime göre alsam sıkar sanırım. m ya da l mi alsam bilemedim.
Alayım ben korse kullanacağım kesin çünkü.

o zaman korse önerini bekliyorum bu hafta sonu alacağım :)
Markasına bakayım yazayım sana,ilk giyerken eşimden yardım aldım göbeğimden geçirirken o çekip esnetti öyle giydim korkudan :) bandaj vardı dikişlerin üstünde dikiş nerde kestiremiyodum sonra bi baktım ki dikişle korsenin hiç alakası yok çok aşağıda kalıyor. Gece yatarken çıkarıyordum bu arada.. Bence etkisi var toparlanmada gelsin korseler gitsin göbekler :))

Boy 160 kilo şu an 65. Bedeni hamile olmadan önceki bedenime göre alsam sıkar sanırım. m ya da l mi alsam bilemedim.
Alayım ben korse kullanacağım kesin çünkü.
L beden al ilk etapta çok sıkıya gerek yok,amaç göbek başı boş kalmasın toplu dursun :) zaten bi süre sonra büyük gelecek o sana ozaman bedenine göre alırsın. Bende ilk L beden aldım sonra S aldım artık kullanmıyorum

Ulytau Ulytau _Lavin_ _Lavin_ benim aldığım bu model,kullanışlıydı. Tayt gibi olanıda var dediğim gibi ama okadar sıkıya gelemem ben zaten amaçta göbekti.. Bu markanınki iyiydi,pentide fln bulamadım çok sertti kumaşları doğum sonrasına uygun değil bence. Bu yumuşak ve esnek.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    29,3 KB · Görüntüleme: 118
Ulytau Ulytau _Lavin_ _Lavin_ benim aldığım bu model,kullanışlıydı. Tayt gibi olanıda var dediğim gibi ama okadar sıkıya gelemem ben zaten amaçta göbekti.. Bu markanınki iyiydi,pentide fln bulamadım çok sertti kumaşları doğum sonrasına uygun değil bence. Bu yumuşak ve esnek.
tamam bu güzelmiş ben de bundan alayım 172 boyum 74 kilo ben de l mi alsam acaba

175 boyum 73 kiloydum L beden aldım. M çok dar olurdu. Normal mi istiyorsun sezeryan mı ?
sen gebelik öncesi öncesi kaç kg idin,gebeyken kaç kg aldın, doğumda kaçı gitti ve de şuan kaçsın :D hepsini cevaplarsan sevinirim

sen gebelik öncesi öncesi kaç kg idin,gebeyken kaç kg aldın, doğumda kaçı gitti ve de şuan kaçsın :KK70: hepsini cevaplarsan sevinirim
59 kiloydum hamile kaldığımda ilk 6 ay herşey çok güzeldi fit bir hamileydim :)) sonra bişey oldu ama anlamadım doğumda 76 kiloydum :)))
Doğumdan 2 gün sonra eve geldiğimde 73 kiloydum ödüm koptu yandık dedim :)) kocaman bi göbek vardı hamile gibi.. Bacaklarım fln çok şişti,ayak bileklerim balondu.. Sonra bi baktım hergün 1 kilo veriyorum. 20 günde 14 kilo vermişim.. Rejim fln yok ama normal yiyorum hatta süt olsun diye abartıyorum.. Bi baktım eski halimdeyim anlamadan verilmiş kilolar.
Ye gitsin o yüzden bidaha belkide hiç o halde olmayacaksın ;)

Şimdi 57 olmuşum bu kız beni yoruyor ondan heralde.. Ama sıkılaşmak lazım,havalar düzelsin yürüyüş yapayım diyorum..
Eşim gıcık oluyor sporsuz nasıl zayıfladın diye :)
Doğumdan 1 hafta sonra dikiş aldırmaya gittim,kendi doktorum bursada istanbulda birine gittim. Adama dedim dikiş aldırmaya geldim korkulu gözlerle "hayırdır ne ameliyatı oldunuz " dedi :)
Geçen hafta doğum yaptım dedim adam şok oldu :)
Gidiyor kiloda göbekte.. Çok korkuyodum ben veremiycem kilo şişman kalıcam diye.. Boşuna stres yapmışım ;)

59 kiloydum hamile kaldığımda ilk 6 ay herşey çok güzeldi fit bir hamileydim :)) sonra bişey oldu ama anlamadım doğumda 76 kiloydum :)))
Doğumdan 2 gün sonra eve geldiğimde 73 kiloydum ödüm koptu yandık dedim :)) kocaman bi göbek vardı hamile gibi.. Bacaklarım fln çok şişti,ayak bileklerim balondu.. Sonra bi baktım hergün 1 kilo veriyorum. 20 günde 14 kilo vermişim.. Rejim fln yok ama normal yiyorum hatta süt olsun diye abartıyorum.. Bi baktım eski halimdeyim anlamadan verilmiş kilolar.
Ye gitsin o yüzden bidaha belkide hiç o halde olmayacaksın :KK66:

Şimdi 57 olmuşum bu kız beni yoruyor ondan heralde.. Ama sıkılaşmak lazım,havalar düzelsin yürüyüş yapayım diyorum..
Eşim gıcık oluyor sporsuz nasıl zayıfladın diye :)
Doğumdan 1 hafta sonra dikiş aldırmaya gittim,kendi doktorum bursada istanbulda birine gittim. Adama dedim dikiş aldırmaya geldim korkulu gözlerle "hayırdır ne ameliyatı oldunuz " dedi :)
Geçen hafta doğum yaptım dedim adam şok oldu :)
Gidiyor kiloda göbekte.. Çok korkuyodum ben veremiycem kilo şişman kalıcam diye.. Boşuna stres yapmışım :KK66:

vayyy içim rahatladı valla :) salıyorum gitsin o zaman

Herkese Günaydın!!!!
Fotoğraf yukleyemedim eve gidince yüklerim artık ama haber vermek için akşamı bekleyemem :)
Hamileyimmmmm:anneadayı: 2 test yaptım ikisi de pozitif ama çok silik henüz :) Garip bir duygu icindeyim. Bu ay hiç beklemiyordum :oops:

Herkese Günaydın!!!!
Fotoğraf yukleyemedim eve gidince yüklerim artık ama haber vermek için akşamı bekleyemem :)
Hamileyimmmmm:anneadayı: 2 test yaptım ikisi de pozitif ama çok silik henüz :) Garip bir duygu icindeyim. Bu ay hiç beklemiyordum :oops:

ayyyyyyy çoooook sevindimmm. Sabah sabah ne kadar da güzel bir haber bu.

Herkese Günaydın!!!!
Çok sevindimmmm :)) sabah sabah ne güzel oldu bu haber.. Sağlıkla kavuş minnoşa.. Bak minnoş dedim kız olacak heralde :)))

Herkese Günaydın!!!!
inanmıyorummmm
harika bi haber bu çok sevindim canım
darısı başımıza :rolleyes:

Back