• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

:) sağol canım benim 7 kilo aldım tontik ben
7 kilo ne ki süpersin.. Doğumdan 10 gün sonra eski halindesin :)
İlk 20 günde 14 kilo verdim düşün artık :) sen eski halininde altına inersin..
Sağlıklı olunda önemli olan o..

7 kilo ne ki süpersin.. Doğumdan 10 gün sonra eski halindesin :)
İlk 20 günde 14 kilo verdim düşün artık :) sen eski halininde altına inersin..
Sağlıklı olunda önemli olan o..

Hayırlı olsun canım. Bu ay benden de iş çıkmaz sanmıyorum çalışmalar çok aksadı yoğunluktan :KK43:

Wuhuuu o ne güzel tontiş bir göbek maşallah size:nazar::nazar::nazar:

Maşallah canım çok güzelsinizzzz:KK200::KK200::KK200:

Ben 10 kilo aldım, doğuma 15-16 ile girsem şükredeceğim o derece.

Ben bir hafta geçmesine rağmen hiç kilo almamışım endişelenmeli miyim sizce ? o_O

Ben bir hafta geçmesine rağmen hiç kilo almamışım endişelenmeli miyim sizce ? o_O

Endişelenecek bir durum yok bildiğim kadarıyla, bazı haftalar kilo almamak normal kabul ediliyor.

Hatta son ay kilo verenler bile oluyormuş, ama bebek kilo almaya devam ediyor. Annenin kilosundan etkilenmiyor.

Hayırlı olsun canım. Bu ay benden de iş çıkmaz sanmıyorum çalışmalar çok aksadı yoğunluktan :KK43:

Wuhuuu o ne güzel tontiş bir göbek maşallah size:nazar::nazar::nazar:
işin kötüsü hala tam sökülemedim 6 gün oldu, kanla karışık koyu akıntı geliyo
genelde hemen sökülemezdim zaten ama 3. gün artık tamamen gelirdi
çok uzadı bu sefer inş bi sıkıntı yoktur

Ben 1 kilo vermiştim :) ama 32. Haftadan sonra fazlasıyla aldım :)). Hele son haftaki halim amannn tanrımmm :))
Bebiş hareketliyse gerisini boşver ;)

Endişelenecek bir durum yok bildiğim kadarıyla, bazı haftalar kilo almamak normal kabul ediliyor.

Hatta son ay kilo verenler bile oluyormuş, ama bebek kilo almaya devam ediyor. Annenin kilosundan etkilenmiyor.

doğumdan hemen önce kilo verilmeye başlanıyor filan diye okumuştum da ondan korktum :O
Ben 1 kilo vermiştim :) ama 32. Haftadan sonra fazlasıyla aldım :)). Hele son haftaki halim amannn tanrımmm :))
Bebiş hareketliyse gerisini boşver :KK66:
hareketli canım bide uyku uyutmuyor, bende gece uykusu denen bişey de kalmadı zaten, uyumadan önce en az üç kere tuvalet ve bir kere yemek faslı oluyor. sonra da dönüp durmaktan 2 saat uyuyamıyorum şuan gözlerim yanıyor uykusuzluktan

yerleşme kanaması filan mı kii :KK51:

Benim de son reglim böyle olmuştu. Sökülememiştim ve psikolojik olarak çok yıpratmıştı beni.

Sonra doktora gittim bir sorun yokmuş.

doğumdan hemen önce kilo verilmeye başlanıyor filan diye okumuştum da ondan korktum :O

hareketli canım bide uyku uyutmuyor, bende gece uykusu denen bişey de kalmadı zaten, uyumadan önce en az üç kere tuvalet ve bir kere yemek faslı oluyor. sonra da dönüp durmaktan 2 saat uyuyamıyorum şuan gözlerim yanıyor uykusuzluktan
Yinede güzel günlerin benden söylemesi :))
Ben doğumdan önce çok şiştim bide göbeğim aşağı inmişti. Seninki daha yukarıda korkma 8 hafta daha sabretsin minnoş lütfen :)

Yinede güzel günlerin benden söylemesi :))
Ben doğumdan önce çok şiştim bide göbeğim aşağı inmişti. Seninki daha yukarıda korkma 8 hafta daha sabretsin minnoş lütfen :)
ah evet bence de :) korse kullandın mı doğum sonrası ?

gerçekten bundan sonra neden bu ay da olmadı diye üzülmücem
dolgu yaptırdığım dişi kanal tedavisine çevirdiler
bi sürü ilaca maruz kaldım antibiyotik vs
hamile olsaydım bu ay mahvolmuştum ağrıdan

Ulytau Ulytau bir sıkıntı olmaz kilo almaman bebiş senden yiyor zaten o kilo alıyordur mutlaka ;)
_meLinDa_ _meLinDa_ üstüne mi gördün diyecektim ki sökülmüş reglin sevindim. Sökülmemesi acayip stres yaratıyor insanda. Her şerde hayır varmış yumurtlamaya kadar dişini halledip gönül rahatlığıyla başlarsın bu aya :))

ah evet bence de :) korse kullandın mı doğum sonrası ?
2. Gün taktım korseyi,toparlanmada bilimsel olarak faydası olmadığı söylensede bence faydası oldu. Doğumdan 2 hafta sonra gayet düzelmişti göbeğim. Rahim 40 günde eski haline döner şuanda gülle gibi demişti doktorum :)
Şimdi eski formumdayım,göbektende eser kalmadı..

gerçekten bundan sonra neden bu ay da olmadı diye üzülmücem
dolgu yaptırdığım dişi kanal tedavisine çevirdiler
bi sürü ilaca maruz kaldım antibiyotik vs
hamile olsaydım bu ay mahvolmuştum ağrıdan

Herşeyde vardır bir hayır diye boşa dememişler kuzucum :KK68:

2. Gün taktım korseyi,toparlanmada bilimsel olarak faydası olmadığı söylensede bence faydası oldu. Doğumdan 2 hafta sonra gayet düzelmişti göbeğim. Rahim 40 günde eski haline döner şuanda gülle gibi demişti doktorum :)
Şimdi eski formumdayım,göbektende eser kalmadı..

Canım o korse sezeryanda farklı normal doğumda farklı mı? Yoksa aynı korse mi?
Doğumdan önce almak lazım mı diye tereddütteyim.

Canım o korse sezeryanda farklı normal doğumda farklı mı? Yoksa aynı korse mi?
Doğumdan önce almak lazım mı diye tereddütteyim.
Sezeryan için özel almadım,külotlu göğüs altına kadardı benimki,tayt gibi olanlarda var ama ben giyemem öyle. Sezeryan kesiği çok aşağıda zaten korse oraya denk gelmyor. İlk giyerken korktum fln ama bişey olmuyor .. Doğumdan sonra çıkamam diye doğumdan önce aldım ben

Sezeryan için özel almadım,külotlu göğüs altına kadardı benimki,tayt gibi olanlarda var ama ben giyemem öyle. Sezeryan kesiği çok aşağıda zaten korse oraya denk gelmyor. İlk giyerken korktum fln ama bişey olmuyor .. Doğumdan sonra çıkamam diye doğumdan önce aldım ben
Hımmm öyle medikalden falan alınan bir korse değil yani. Bedeni tutturabilirsem ben de alayım bir tane.

Back