• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

doğum iznini biraz daha uzun yapsalar ne olur sanki

bana benzerde baya bi uyur gerçi biz karı koca pek bi seviyoruz uykuyu

malesef 32de ayrılamam o zaman işe çok erken başlamam gerekir bebeğin en az 6 aylık olması gerekli biraz da borcumuz var açıkçası ücretsiz izin almayacağım ,bir de bakıcı problemimiz var ne zamana bulabilirim birini bilemiyorum çok ufak bir yer olduğundan zor
Ozaman daha iyi,bebişinle ilgilenirsin bol bol.. Bakıcıya şimdiden göz gezdir,haber sal civara :) çok zor iyi birisini bulmak,inşallah zorluk yaşamayız bakıcılarda

Ozaman daha iyi,bebişinle ilgilenirsin bol bol.. Bakıcıya şimdiden göz gezdir,haber sal civara :) çok zor iyi birisini bulmak,inşallah zorluk yaşamayız bakıcılarda
burda bakıcılar pek bi nazlı, eve gelmek istemiyorlar sen çocuğu al bana getir ben de ona gelemem ufacık bebeği her sabah hazırla evden çıkar götür bide öğle arası gidip emziririm diye düşünüyorum evle işyerim yakın. annemin de kayınvalidemin de kendi işleri var onlar da idare edemiyorlar malesef uzakta zaten ikisi de bakalım ne olacak

Aybike düşündük bakalım fikrimiz değişmezse :) sizinki nil mi olacak

Hayırlı olsun Aybike kız sağlıkla gelsin inşallah.

Evet canım bebeğimizin ilk kız olduğumuz gün kız isimlerini konuşurken hemen karar verdik. Pek zaman almadı yani bizim için:)

Hayırlı olsun Aybike kız sağlıkla gelsin inşallah.

Evet canım bebeğimizin ilk kız olduğumuz gün kız isimlerini konuşurken hemen karar verdik. Pek zaman almadı yani bizim için:)
benimki erkekti kız oldu falan biliyosun biz biraz bocaladık :D

burda bakıcılar pek bi nazlı, eve gelmek istemiyorlar sen çocuğu al bana getir ben de ona gelemem ufacık bebeği her sabah hazırla evden çıkar götür bide öğle arası gidip emziririm diye düşünüyorum evle işyerim yakın. annemin de kayınvalidemin de kendi işleri var onlar da idare edemiyorlar malesef uzakta zaten ikisi de bakalım ne olacak
Yok canım daha neler.. Sen giderken uyuyor olacak,hava soğuk olacak vs vs.. Küçücük çocuk taşınmaz hergün.. Hem düzeni değişiyor öyle olunca.. Sadece bebdk olsa neyse,bi ton eşyası var.. Eve gelecek birini bulursun inşallah.. Anneler gelsede uzun süreli olmuyor malesef,bakıcı şart.. Bide eve kamera ;)

Canim benim rabbim hayirlisiyla dunyaya gelsin bebegin.. bi arastirmaya gore bebekler dogduklari ilk 2 gun allah tarafindan hicbirsey yemeseler bile aclik hissetmezmis tavsiyem gelsede gelmesede surekli emzir ben ilk 2 ay memeden ayiramadim ve surekli gogus uclarini simdiden yagla zeytinyagiyla cok kotu yara oluyor benimkilerden kan geliyordu cok ugrastim bol bol hurma ye dogumun kolaylasir ve oldu ki gelmedi 4 5 gun sutun ki gelir imsallah mama ver ama biberonla degil kasikla ver ki alismasin benim bebegime biberonla vermistim benim bebem agzindan dusuyordu tutamadi 2 3 gun ben zorlaya zorlaya yine ogrettim aklinda bulunsun :)

Selam kızlar nasıl gidiyor? Bu isim bulmak ne kadar zormuş ya. Nasıl buldunuz tek isim mi iki isim mi ona bile karar veremedik daha :KK43:

biz tek isim koymaya karar verdik..
ismimizi de Türkçe bi isim olsun ve de kesinlikle anlamlı olsun diye düşündük karar verdik..

Selam kızlar nasıl gidiyor? Bu isim bulmak ne kadar zormuş ya. Nasıl buldunuz tek isim mi iki isim mi ona bile karar veremedik daha :KK43:

ismimizi de Türkçe bi isim olsun ve de kesinlikle anlamlı olsun diye düşündük karar verdik...

Bizim için iki isim tek isim çok kolay olmuştu. Oldum olası çift isim sevmediğimden kısa ve tek bir isim olsun istedim.
Beğendiğim kız isimleri oldukça az olduğundan eşim de diğerlerini beğenmediğinden ismimiz hemen kesinleşmiş oldu. 13. haftada cinsiyet öğrendim, 3-4 gün sonra isim belli oldu yani. Ama isim bakmaya devam edip kafamı karıştırmadım onun da etkisi var tabii.

günaydınlar
yeni bat tarihi veriyorum 9 nisan :KK51:

Hayırlı olsun beni Bat tarihin canımmm, son reglin olsun inşallah.

ismimizi de Türkçe bi isim olsun ve de kesinlikle anlamlı olsun diye düşündük karar verdik..
ben tek isim olsun istiyorum. çünkü benim iki ismim var ve sıkıntılar yaşadım bu yüzden.
ama adını deniz koymaya karar verdik.
eşim de diyor ki unisex isim olduğu için başına bir isim daha koyalım çift isimli olsun.
aslında çift isim istemememe rağmen bu sefer unisex isimden dolayı sıkıntı yaşar mı diye emin olamadığım için düşünmeye başladım. kafam karma karışık...
_Lavin_ _Lavin_ Sahihuban Sahihuban kızlar ne diyosunuz bu işe?

ben tek isim olsun istiyorum. çünkü benim iki ismim var ve sıkıntılar yaşadım bu yüzden.
ama adını deniz koymaya karar verdik.
eşim de diyor ki unisex isim olduğu için başına bir isim daha koyalım çift isimli olsun.
aslında çift isim istemememe rağmen bu sefer unisex isimden dolayı sıkıntı yaşar mı diye emin olamadığım için düşünmeye başladım. kafam karma karışık...

bence herhangi bir sıkıntı yaşamaz..
deniz deidğin gibi unisex..
arkadaşımın kızı oldu deniz koydular ismini
en başta erkek demişti dr o zaman da deniz diye düşünüyorlardı...

buarada benim de adım iki isimden oluşur ..
ama ben memnundum :9
sadece birini eşim kullanıyor :) banaz kızdığı zaman :D
bu da hoşuma gidiyor
onun dışında getirisi yok

bence herhangi bir sıkıntı yaşamaz..
deniz deidğin gibi unisex..
arkadaşımın kızı oldu deniz koydular ismini
en başta erkek demişti dr o zaman da deniz diye düşünüyorlardı...

buarada benim de adım iki isimden oluşur ..
ama ben memnundum :9
sadece birini eşim kullanıyor :) banaz kızdığı zaman :KK70:
bu da hoşuma gidiyor
onun dışında getirisi yok
benim iki ismim var ikinci ismimi kimse kullanmıyor. sadece resmi dairelerde falan geçiyor okulda vs bazı hocalar kullanıyordu. o kadar. okulda da ikinci ismimle seslenen olursa duymazdım bile. çook kereler yoklamada yok yazıldım bu sebepten :KK70::KK70: şimdi neredeyse 10 yıldır ikinci ismimle seslenen yok.
şimdi kızımda da aynı durum olacak herkes deniz diyecek ikinci ismi kullanılmıcak.
düşününce gereksiz geliyor.
ay çok sağol ya biraz kafam netleşmeye başlıyor :KK25:

_Lavin_ _Lavin_ Ulytau Ulytau kızlar göbek görmek istiyorum :) ben gösteriyordum koca göbeği :))
Al sana göbeekk :)
_20160314_154311.JPG

Back