• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Bebişle çılgın dakikalar geçiriyorum :) çalışmayı özledim( seni görünce aklıma iş geliyor nedense ) :KK66: :)
Sen nasılsın ?
BENDE İYİYİM CANIM YOĞUN BİZİM İŞ BİLİYORSUN

EN GÜZEL ZAMANLARIN TADINI ÇIKAR HERANININ İŞ HAYATINA DÖNÜNCE ZAMAN HIZLA AKACAK VE SEN HEP KOŞTURACAKSIN ONU YAKALAMAK İÇİN

BENDE İYİYİM CANIM YOĞUN BİZİM İŞ BİLİYORSUN

EN GÜZEL ZAMANLARIN TADINI ÇIKAR HERANININ İŞ HAYATINA DÖNÜNCE ZAMAN HIZLA AKACAK VE SEN HEP KOŞTURACAKSIN ONU YAKALAMAK İÇİN
O yoğunluğu özledim :) şimdiden düşünüyorum nasıl bırakıcam bebişi diye ama biyandanda evde olmaktan bunaldım..

O yoğunluğu özledim :) şimdiden düşünüyorum nasıl bırakıcam bebişi diye ama biyandanda evde olmaktan bunaldım..
bunalma bunalma tadını çıkar vakti geldiğinde bu segerde evladınla olmak isteyeceksin eline geçmeyecek

bunalma bunalma tadını çıkar vakti geldiğinde bu segerde evladınla olmak isteyeceksin eline geçmeyecek

sanırım ben önceki hayatımda kontes filandım, hep evde olayım miskince yiyip kitap okuyayım biri de evimin işlerini yapsın hiç çalışmayı aramam valla

sanırım ben önceki hayatımda kontes filandım, hep evde olayım miskince yiyip kitap okuyayım biri de evimin işlerini yapsın hiç çalışmayı aramam valla
BENDE TAM BİR EV HANIMI İDİM SANIRIM EVİM EVİM DİYENLERDENİM
ÇALIŞMAK ZOR GELİYOR BANA İNAN DEVLET MEMURLUĞUNA İSTEDİĞİMDE DÖNME ŞANSSIM OLSA BIRAKTIĞIMDA ŞUAN İSTİFA EDERİM

Alışmışım dışarda olmaya,ev sıkıyor beni.. Haftasonları çıkıyoruz aslında,çok canım sıkılırsa yada bi iş olursa haftaiçide çıkıyorum tek başıma iyi oluyor hem :) Ama o 2 saatin sonunda koşarak gidiyorım eve özledim diye.. Çalışmaya başlayıncada keşke evde olsam diyeceğim kesin :) insanoğlu böyle işte..

Miskince kitap kahve olayına girebilsem keşke.. Evin işini yapan var ama çocuğa ben bakıyorum..

BENDE TAM BİR EV HANIMI İDİM SANIRIM EVİM EVİM DİYENLERDENİM
ÇALIŞMAK ZOR GELİYOR BANA İNAN DEVLET MEMURLUĞUNA İSTEDİĞİMDE DÖNME ŞANSSIM OLSA BIRAKTIĞIMDA ŞUAN İSTİFA EDERİM
aynen benim de öyle valla

Alışmışım dışarda olmaya,ev sıkıyor beni.. Haftasonları çıkıyoruz aslında,çok canım sıkılırsa yada bi iş olursa haftaiçide çıkıyorum tek başıma iyi oluyor hem :) Ama o 2 saatin sonunda koşarak gidiyorım eve özledim diye.. Çalışmaya başlayıncada keşke evde olsam diyeceğim kesin :) insanoğlu böyle işte..
bilmiyorum ben sıkılır mıyım acaba dört gözle şuanda 37. haftayı bekliyorum ayrılsam da biraz evde otursam diye

Günaydınnnnn:KK49:

E ama sen bat vermemişsin??? Yeni mi başlayacaktınız yoksa karıştırdım mı?o_O

Eklemişim ya lavinim tereddütte kaldım döndüm geri baktım kontrol için :)))

Sanırım ben de öyleyim. Hiç çalışasım gelmiyor. Tatil dönüşü arkadaşlar diyor "özlemişiz çalışmayı" diye. Ortama ayak uydurmak için "hıı hıı" falan diyorum ama yok bana tatil yetmiyor. Keşke hep evde olsam:mad:

günde kaç saat uyuyor defne hanım kızımız :) o aralarda okuma şansın olmuyor mu
Gün içinde 5 dk 10 dk uyuyor. 5 dk uyuması için 1 saat uğraştırıyor ;) emzir,alt değiş,kustu üst değiş tekrar uyuymaya çalış derken hiç vakit olmuyor :))
Akşama pertim çıkıyor,eşime postalıyorum o arada ancak bi kahve molası ve dinlenme moduna geçiyorum..
İnşallah bol uykulu çocuğun olur :)

aynen benim de öyle valla

bilmiyorum ben sıkılır mıyım acaba dört gözle şuanda 37. haftayı bekliyorum ayrılsam da biraz evde otursam diye
Ben senin yerinde olsam 32de ayrılırım. Ozamn sıkılmazsın.. Havalar düzelecek gezersin bol bol,eksik tamamlarsın. Kitap kahve takılırsın.. Çocuk doğunca bunlar olmuyor malesef.. :(

Eklemişim ya lavinim tereddütte kaldım döndüm geri baktım kontrol için :)))

Sanırım ben de öyleyim. Hiç çalışasım gelmiyor. Tatil dönüşü arkadaşlar diyor "özlemişiz çalışmayı" diye. Ortama ayak uydurmak için "hıı hıı" falan diyorum ama yok bana tatil yetmiyor. Keşke hep evde olsam:mad:

doğum iznini biraz daha uzun yapsalar ne olur sanki

Gün içinde 5 dk 10 dk uyuyor. 5 dk uyuması için 1 saat uğraştırıyor :KK66: emzir,alt değiş,kustu üst değiş tekrar uyuymaya çalış derken hiç vakit olmuyor :))
Akşama pertim çıkıyor,eşime postalıyorum o arada ancak bi kahve molası ve dinlenme moduna geçiyorum..
İnşallah bol uykulu çocuğun olur :)

bana benzerde baya bi uyur gerçi biz karı koca pek bi seviyoruz uykuyu

Ben senin yerinde olsam 32de ayrılırım. Ozamn sıkılmazsın.. Havalar düzelecek gezersin bol bol,eksik tamamlarsın. Kitap kahve takılırsın.. Çocuk doğunca bunlar olmuyor malesef.. :KK43:

malesef 32de ayrılamam o zaman işe çok erken başlamam gerekir bebeğin en az 6 aylık olması gerekli biraz da borcumuz var açıkçası ücretsiz izin almayacağım ,bir de bakıcı problemimiz var ne zamana bulabilirim birini bilemiyorum çok ufak bir yer olduğundan zor

kadınlar günümüz kutlu olsun :KK19:
bata az kaldı.. bakalım bu ay nasıl bi sonuç beni bekliyor :KK17:

Back