Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınnn Ohh mis gibi uyumuşumm
Eşim erken gidiyor malesef.. Kadın geliyor haftaiçi,sen buna biraz bak ben kestireyim dedimKızını eşine mi sattın ne yaptın uyumak için
yoksa minik prenses annesi dinlensin diye uslu mu duruyor artık
Bebişle çılgın dakikalar geçiriyorum :) çalışmayı özledim( seni görünce aklıma iş geliyor nedense ) :)MERHABA HANIMLAR NASILSINIZ
BENDE İYİYİM CANIM YOĞUN BİZİM İŞ BİLİYORSUNBebişle çılgın dakikalar geçiriyorum :) çalışmayı özledim( seni görünce aklıma iş geliyor nedense ) :)
Sen nasılsın ?
O yoğunluğu özledim :) şimdiden düşünüyorum nasıl bırakıcam bebişi diye ama biyandanda evde olmaktan bunaldım..BENDE İYİYİM CANIM YOĞUN BİZİM İŞ BİLİYORSUN
EN GÜZEL ZAMANLARIN TADINI ÇIKAR HERANININ İŞ HAYATINA DÖNÜNCE ZAMAN HIZLA AKACAK VE SEN HEP KOŞTURACAKSIN ONU YAKALAMAK İÇİN
bunalma bunalma tadını çıkar vakti geldiğinde bu segerde evladınla olmak isteyeceksin eline geçmeyecekO yoğunluğu özledim :) şimdiden düşünüyorum nasıl bırakıcam bebişi diye ama biyandanda evde olmaktan bunaldım..
bunalma bunalma tadını çıkar vakti geldiğinde bu segerde evladınla olmak isteyeceksin eline geçmeyecek
BENDE TAM BİR EV HANIMI İDİM SANIRIM EVİM EVİM DİYENLERDENİMsanırım ben önceki hayatımda kontes filandım, hep evde olayım miskince yiyip kitap okuyayım biri de evimin işlerini yapsın hiç çalışmayı aramam valla
Alışmışım dışarda olmaya,ev sıkıyor beni.. Haftasonları çıkıyoruz aslında,çok canım sıkılırsa yada bi iş olursa haftaiçide çıkıyorum tek başıma iyi oluyor hem :) Ama o 2 saatin sonunda koşarak gidiyorım eve özledim diye.. Çalışmaya başlayıncada keşke evde olsam diyeceğim kesin :) insanoğlu böyle işte..bunalma bunalma tadını çıkar vakti geldiğinde bu segerde evladınla olmak isteyeceksin eline geçmeyecek
Miskince kitap kahve olayına girebilsem keşke.. Evin işini yapan var ama çocuğa ben bakıyorum..sanırım ben önceki hayatımda kontes filandım, hep evde olayım miskince yiyip kitap okuyayım biri de evimin işlerini yapsın hiç çalışmayı aramam valla
aynen benim de öyle vallaBENDE TAM BİR EV HANIMI İDİM SANIRIM EVİM EVİM DİYENLERDENİM
ÇALIŞMAK ZOR GELİYOR BANA İNAN DEVLET MEMURLUĞUNA İSTEDİĞİMDE DÖNME ŞANSSIM OLSA BIRAKTIĞIMDA ŞUAN İSTİFA EDERİM
bilmiyorum ben sıkılır mıyım acaba dört gözle şuanda 37. haftayı bekliyorum ayrılsam da biraz evde otursam diyeAlışmışım dışarda olmaya,ev sıkıyor beni.. Haftasonları çıkıyoruz aslında,çok canım sıkılırsa yada bi iş olursa haftaiçide çıkıyorum tek başıma iyi oluyor hem :) Ama o 2 saatin sonunda koşarak gidiyorım eve özledim diye.. Çalışmaya başlayıncada keşke evde olsam diyeceğim kesin :) insanoğlu böyle işte..
günde kaç saat uyuyor defne hanım kızımız :) o aralarda okuma şansın olmuyor muMiskince kitap kahve olayına girebilsem keşke.. Evin işini yapan var ama çocuğa ben bakıyorum..
Günaydınnnnn
E ama sen bat vermemişsin??? Yeni mi başlayacaktınız yoksa karıştırdım mı?
sanırım ben önceki hayatımda kontes filandım, hep evde olayım miskince yiyip kitap okuyayım biri de evimin işlerini yapsın hiç çalışmayı aramam valla
Gün içinde 5 dk 10 dk uyuyor. 5 dk uyuması için 1 saat uğraştırıyor emzir,alt değiş,kustu üst değiş tekrar uyuymaya çalış derken hiç vakit olmuyor :))günde kaç saat uyuyor defne hanım kızımız :) o aralarda okuma şansın olmuyor mu
Ben senin yerinde olsam 32de ayrılırım. Ozamn sıkılmazsın.. Havalar düzelecek gezersin bol bol,eksik tamamlarsın. Kitap kahve takılırsın.. Çocuk doğunca bunlar olmuyor malesef..aynen benim de öyle valla
bilmiyorum ben sıkılır mıyım acaba dört gözle şuanda 37. haftayı bekliyorum ayrılsam da biraz evde otursam diye
Eklemişim ya lavinim tereddütte kaldım döndüm geri baktım kontrol için :)))
Sanırım ben de öyleyim. Hiç çalışasım gelmiyor. Tatil dönüşü arkadaşlar diyor "özlemişiz çalışmayı" diye. Ortama ayak uydurmak için "hıı hıı" falan diyorum ama yok bana tatil yetmiyor. Keşke hep evde olsam
Gün içinde 5 dk 10 dk uyuyor. 5 dk uyuması için 1 saat uğraştırıyor emzir,alt değiş,kustu üst değiş tekrar uyuymaya çalış derken hiç vakit olmuyor :))
Akşama pertim çıkıyor,eşime postalıyorum o arada ancak bi kahve molası ve dinlenme moduna geçiyorum..
İnşallah bol uykulu çocuğun olur :)
Ben senin yerinde olsam 32de ayrılırım. Ozamn sıkılmazsın.. Havalar düzelecek gezersin bol bol,eksik tamamlarsın. Kitap kahve takılırsın.. Çocuk doğunca bunlar olmuyor malesef..