- 9 Mart 2015
- 7.404
- 10.651
- 248
Benimde hiç tecrübem yoktu,hevesimde yoktu ama anne olunca o iş değişiyor :) ilk yaptığın şeylerde heyecanlanıyorsun sadece,sonra bakıyorsun ki bişey olmuyor alışıyorsun.Ayyyy maşallah eşine canımmm Ben daha bebek tutamıyorum eşim de benim gibi bakalım biz ne yapacağız, eşim şimdiden ben korkarım banyoda su dökerken bile diyor.
Ama insan kendi bebeği olunca yapar değil mi?
Eşime gelince.. Hastanede doğumun 2. Günü odada yalnızdık. Ben yatıyorum,bebiş ağladı o sırada. Alıp bana versene dedim,bir korku oluştu yüzünde inanamazsın.. Ben alamam dedi koştu annemi çağırdı :) baktım durum ciddi kalktım ayağa aldım bebişi,eşim gelince verdim kucağına dedim öğreneceksin.. Fotoğraf çekmiştim o anda şimdi bakıp gülüyoruz,okadar kasmış ki kendini inanamazsın..
İlk eve geldiğimde annem vardı,o gidince yine yalnız kalmadım evde çalışan ablamız var zaten. Bigün kadının işi çıktı erken gitmek zorunda kaldı,ilk defa bebişle başbaşa kalmıştım.. Elim ayağım birbirine girdi :)
Zamanla öğreniyorsun,alışıyorsun.. Bebişte sana alışıyor. O kucağına alamayan adam şimdi bebek bakım uzmanı gibi :))
Hiç korkma sizde öğreneceksiniz