• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Ayyyy maşallah eşine canımmm:nazar: Ben daha bebek tutamıyorum eşim de benim gibi bakalım biz ne yapacağız, eşim şimdiden ben korkarım banyoda su dökerken bile diyor.

Ama insan kendi bebeği olunca yapar değil mi?
Benimde hiç tecrübem yoktu,hevesimde yoktu ama anne olunca o iş değişiyor :) ilk yaptığın şeylerde heyecanlanıyorsun sadece,sonra bakıyorsun ki bişey olmuyor alışıyorsun.
Eşime gelince.. Hastanede doğumun 2. Günü odada yalnızdık. Ben yatıyorum,bebiş ağladı o sırada. Alıp bana versene dedim,bir korku oluştu yüzünde inanamazsın.. Ben alamam dedi koştu annemi çağırdı :) baktım durum ciddi kalktım ayağa aldım bebişi,eşim gelince verdim kucağına dedim öğreneceksin.. Fotoğraf çekmiştim o anda şimdi bakıp gülüyoruz,okadar kasmış ki kendini inanamazsın..
İlk eve geldiğimde annem vardı,o gidince yine yalnız kalmadım evde çalışan ablamız var zaten. Bigün kadının işi çıktı erken gitmek zorunda kaldı,ilk defa bebişle başbaşa kalmıştım.. Elim ayağım birbirine girdi :)
Zamanla öğreniyorsun,alışıyorsun.. Bebişte sana alışıyor. O kucağına alamayan adam şimdi bebek bakım uzmanı gibi :))
Hiç korkma sizde öğreneceksiniz ;)

canım benim sağolasın inşallah sağlığına kavuşacak güzel kızım.
evet tahmin etmiştin kız olduğunu :) daha yeni öğrendik ve çok mutlu olduk. herşeyim olacak o benim.
isim olarak ben umut olsun istiyorum ama unisex isim olduğu için çevrem istemiyo pek. eşim de aynı ismi düşünmüş ama her umut bey derler diye vazgeçmiş. ama gönlüm umut'tan yana. sen ne dersin?
Evet unisex isim ama cnm inan alisiliyor yani senin umudun o ve eşinle de aynı isim geçmiş aklınızdan bence umut olmalı cnm

Ne güzel yazmışsın canım ya inşallah dediğin gibi olur. Çok şükür ki erkenden farkedildi tedavi olacak sağlığına kavuşacak bebişim :)
geçmiş olsun canım, umarım bu zorlu süreci kolayca atlatırsınız hiç kendine dert edip bebişi de üzme içerde :)

Benim canavar yüzünden pek uzak kaldım ben buralara :)
vakit çok hızlı geçiyor değil mi :) ben de son rahat zamanlarımın tadını çıkarıyorum

eşim son 1 ay akşamları 8de yatalım :D nasıl olsa bidaha hiç o kadar uyuyamayız diyor haha

Ohh çok şükür benimle birlikte yola devam edecekler çoğalıyor :) çok sessizleşti topik. Hamileler, dogum yapanlar eskisi gibi giremiyorlar. Yeniden hareketlendiririz inşallah :) Ekliyorum hemen.

nasılsın cnntrm çalışmalar nasıl gidiyor :) biz bebek olacak diye yeni büyük bi eve taşındık yeni eşyalar aldık beşiğiydi kıyafetiydi derken oldukça yoğun günler geçirdim hala da çok yorgunum diyebilirim güzel bi dinlenmeye ihtiyacım var

vakit çok hızlı geçiyor değil mi :) ben de son rahat zamanlarımın tadını çıkarıyorum

eşim son 1 ay akşamları 8de yatalım :KK70: nasıl olsa bidaha hiç o kadar uyuyamayız diyor haha
Hiç anlamıyorsun valla nasıl geçiyor.. Bol bol keyif yapın eşin haklı bence:KK48:

Bir kaç gündür de yalancı sancılarım başladı hemen panik olup sancıları saymaya başlıyorum kaç dk kaç kere diye
Çok normal onlar,benimde günde bikaç kere oluyordu karnın kasılıyor gibi dimi ?
Hatta gerçek sancı olursa anlamam diye korkuyordum ama boşunaymış o korku.. Çünkü gerçeği çok farklı anlamaman imkansız :))

nasılsın cnntrm çalışmalar nasıl gidiyor :) biz bebek olacak diye yeni büyük bi eve taşındık yeni eşyalar aldık beşiğiydi kıyafetiydi derken oldukça yoğun günler geçirdim hala da çok yorgunum diyebilirim güzel bi dinlenmeye ihtiyacım var

Ulytau Ulytau m gelmiş hoş gelmiş. Taşınma vs yormustur tabi hamileyken. Şimdi doğuma kadar dinlen güzel güzel. İzne ne zaman ayrilacaksin?

Ayyy uyumuyor bu çocuk cildiriciiiiimmmm :D bide bitmeyen aglamalarimiz cikti üstüne hadi bakalim . :D

Çok normal onlar,benimde günde bikaç kere oluyordu karnın kasılıyor gibi dimi ?
Hatta gerçek sancı olursa anlamam diye korkuyordum ama boşunaymış o korku.. Çünkü gerçeği çok farklı anlamaman imkansız :))
Evet çok gergin oluyor kızım da sağolsun dayanmayı çok seviyor hele tatlı yediğimde sanki dışarı çıkmaya çalışıyor gibi :)

37 haftaya kadar çalışacağım malesef :KK43: daha 8 haftadan fazla var

İyi ol da çalış canım. Doğum sonrasına yatırım yapmak için çalışacaksın o kadar zaman. Son haftalar iş yerinde de tolerans tanırlar sana zaten.

Evet çok gergin oluyor kızım da sağolsun dayanmayı çok seviyor hele tatlı yediğimde sanki dışarı çıkmaya çalışıyor gibi :)
Çok normal,benimde günde bikaç kere oluyordu.. Tatlı yediğimde kuduruyordu benimkide,şimdi tatlıya gerek yok devamlı kuduruyor :) o tatlıları yemeseydim iyiydi :)) 2 kilo fazlam kaldı bu arada ;)
İmkanın varsa 32'de ayrıl,keyfine bak bikaç hafta. Hem zorlanacaksın 32'den sonra..

Back