2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Arkadaslar bi konuda sizden fikir almak istiyorum Lütfen yardımcı olun. Şimdi benim doktorum haftaya salı gel alalım dedi bebeği .haftaya sali 38+2 de olacağız . Şimdi benimde biraz canım sıkılıyor sezeryana alma düşüncesi iri olması ama geçen hafta 3850 idi yani iri bebekte 4500 üzeri sezeryan diyorlar daha ben o kiloya gelmedim. Bide doğum kendiliğinden başlasa diyorum yine alacaksa alsın . İlla normal diye diretmem ama daha ne çatı muayenesi yaptı ne bişey belkide normal olabilir yani. Bunları yarın gidip doktorla konuşmak istiyorum siz ne dersiniz. Bana bi akıl verin şimdi bakıyorum 39+0 olmadan sezeryan olmayın diyor. Valla canım çok sıkkın ya

sen bilirsin canım ama ben senin yerinde olsam cesaret edemezdim normale. bebeğin büyük senin vücut yapın nasıl bilmiyorum ama ben 2800ü doğururken zorlandım. 4kilo üstü normal doğuran yok mu var elbette. ama ne koşullarda doğurdular bilmiyorum aslında iri bebekle normal doğum yapan birileri olsa sana daha iyi fikir verirler. doktorla tekrar konuşmayı hatta farklı bir doktorla daha konuşmayı deneyebilirsin bence. benim oğlum 38+4te doğdu. 38+2 çok da erken sayılmaz. ama çatı muayenesi yapmadan normal doğuramayacağına nasıl karar verdi orasını ben de anlamadım.

Ya pazartesi ben doktora gittim ya orda nstde iken bi ebe normal doğum için bişeyler anlatıyordu . Neyse o konuştu sonra bende dedim ki böyle böyle bebeğim iriymiş iyide o engel olmazki dedi senin çatın önemli dedi . Bi kaç arkadaşla konuşunca böyle kararsız kaldım. Bide hadi onu geçtim sezeryana raziyimda en azından bebek gelmek isteyince olsa diyorum beklemekten ne zarar gelirki. Olmamış meyveyi koparmak gibi olacak diye diye üzüldüm iyice

haklısın ben de olsam öyle düşünürdüm. ama planlı sezaryeni daha makul buluyor doktorlar. doğumun kendiliğinden başlamasını bekliycez diyen sadece yeşimin doktorunu gördüm. sen doktorunla tekrar görüş en iyisi böyle kendi kendini kurup durmaktansa onun vereceği cevapları duymak daha iyi gelecektir. hatta dediğim gibi farklı bir doktorun da görüşünü almayı düşünebilirsin

Canım ben de senin yerinde olsam zamanı gelince sezeryana alınmak isterim o konuda haklısın.
2013 gelinlerindeki bir arkadaşımın 3800-3900 civarı doğdu bebeği, kesi falan da yoktu sadece 2 dikişi vardı. Bebek güçlüyse doğumda anneyi daha az yoruyormuş diyorlar. Ayrıca ilk doğum bu bi çatı muayenesi yapsa iyiydi, insan bilmek istiyor müsait olup olmadığını.

Ayy valla düşünmekten kafayı yiycem en iyisi gidip konuşmak . Doktora ters dusmekte istemiyorum malum devletteyim tersler diye çekiniyorum biraz . Ama kendim ve en önemlisi bebeğim için düşünmek zorundayım bunları

Kişiden kişiye değişiyor bu durum benim 2-3 gün kala çıkmıştı ama bir başkasında 1 hafta sonra ancak çıkıyor. Tamamen kişisel bir durum yani.
Dayanamadım idrar testi yaptim negatif ckti ama bu kasik we bel agrilarim ayni siddetle dewam ediyor 7 gün dha bekleyip adet durumuna gore hareket edeyim diyorum ama içim içimi yiyor hamile dglsem bu bel kasık
Kişiden kişiye değişiyor bu durum benim 2-3 gün kala çıkmıştı ama bir başkasında 1 hafta sonra ancak çıkıyor. Tamamen kişisel bir durum yani.

Dayanamadim idrar testi yaptm test negatif 7 gün daha bekleyip adet durumuna gore hareket edym diorum ama icim icimi yiyor eger hamile dglsem bu bel we kasik agrilari nie inanilmaz huzursuzm adet olamiyomusum gbi of of

Arkadaşlar benim hesaplama göre 6+3 haftalığım adet tarihime göre doktorum 5 haftalık dedş kesem 16.4 mm ama kalp atışını duymadık alttan bakarsak gözükebilir dedi Bnde kabul etmedim Bi hafta sonra gel dedi boş gebelikten korkmuyorum kesem Bi hafta öncesine kadar iki 3 kati olmuş geçen hafta 5.5 mm di sizce boş gebelik olabilir mi kalp atışı için karından muane için erken mi

bence normal karından kalp atışı alınmaması. doktorun ölçümlerine göre 5 haftalıkmış. 6. haftada net bir şekilde duyarsınız karından. kusura bakma kendi heyecanımdan hemen cevap veremedim.

Arkadaşlar bugün bat geçeli iki gün oldu test yapmak istemiyorum yine negatif olacak diye iki üç gündür adet olcak gibi ara ara sancim var. Birde bugün tuvalete girdiğim de akıntım gelmiş ama ilk defa böyle akıntım oldu böyle kremsi ve uzayan bir akıntı benim gibi olan ya da olupta hamile olduğunu öğrenen var mi

emin ol yüzlerce vardır. bence artık test yapabilirsin 2 gün geçmiş

Bazı cihazlar yeterince hassas olmayabiliyor. Bence de bekle bakalım haftaya kesin duyarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…